Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Eminem » 28 май 2020 00:42

yagarr написа:
Eminem написа:
yagarr написа:Истинските ЦЕСЕКАРИ са на Армията ;) Никакакъв Литекс няма след делото за Спрокел а и още през 2016 юношите ни не бяха допуснати с квотата на Литекс в ШЛ. Чети и у лево.

Юношите старша възраст на ЦСКА-София няма да играят на мястото на Литекс в Младежката Шампионска лига на УЕФА до 19 г., информира Gong.bg.

Европейската футболна центарала е взела решение да извади Литекс от надпреварата заради трансформацията в ПФК ЦСКА-София ЕАД. БФС беше подал документите на новия клуб на мястото на "оранжевите", но отговорът е бил отрицателен.

Именно! Литекс сменя името си на ЦСКА, сменя цветовете си, емблемата и града. Уефа казва на това трансформация. Точно както и всички в България ви го казват. Литекс може и да си смени името, но днк-то си остава ловешко. Браво за цитата, който си дал, много е хубав. Още едно потвърждение, че сте припоци. Но то Гришата вече 5-6 си го признава в писма към Уефа и Фифа.

Иска ти се рапърче.. Уефа ни води за нов клуб след трансформацията тоест нищо общо с Литекс заради смяната на седалището и т.н :P След откупуването на активите наследника на фалиралото дружество просто се официализира като преди това много добре се знаеше кой ще е :idea:

Нов клуб чрез спермата на Литекс.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 май 2020 00:53

Eminem написа:
yagarr написа:
Eminem написа:
yagarr написа:Истинските ЦЕСЕКАРИ са на Армията ;) Никакакъв Литекс няма след делото за Спрокел а и още през 2016 юношите ни не бяха допуснати с квотата на Литекс в ШЛ. Чети и у лево.

Юношите старша възраст на ЦСКА-София няма да играят на мястото на Литекс в Младежката Шампионска лига на УЕФА до 19 г., информира Gong.bg.

Европейската футболна центарала е взела решение да извади Литекс от надпреварата заради трансформацията в ПФК ЦСКА-София ЕАД. БФС беше подал документите на новия клуб на мястото на "оранжевите", но отговорът е бил отрицателен.

Именно! Литекс сменя името си на ЦСКА, сменя цветовете си, емблемата и града. Уефа казва на това трансформация. Точно както и всички в България ви го казват. Литекс може и да си смени името, но днк-то си остава ловешко. Браво за цитата, който си дал, много е хубав. Още едно потвърждение, че сте припоци. Но то Гришата вече 5-6 си го признава в писма към Уефа и Фифа.

Иска ти се рапърче.. Уефа ни води за нов клуб след трансформацията тоест нищо общо с Литекс заради смяната на седалището и т.н :P След откупуването на активите наследника на фалиралото дружество просто се официализира като преди това много добре се знаеше кой ще е :idea:

Нов клуб чрез спермата на Литекс.

Пусни нещо на Eazy E е рапон.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 28 май 2020 01:01

Иван Вазов ''Люлека ми замириса''

Из съседната градина
люлека ми замириса.
Ум далеч назад замина
и сърцето ми болно сви са:
върнах се в цветуща младост,[offtopic]сетих трепети и сладост.
Люлека ми замириса.

Сетих всичко, що веч няма,
дето бе и вече скри са:
ний разхождахме се двама
(как душа ми се униса!)
в майска нощ в градина млада
под небесната лампада.

Люлека ми замириса.

Колко думи страстни, нежни
(ах, сърце ми сладко сви са!)
там при картопите снежни!
А зефирът заразниса
мирис люлеков над нази -
от любовен дъх талази.

Люлека ми замириса.

Дълго ходяхме двамина
из заспалата градина.
Моята душа упи са
на живота с аромата,
лунният светлик изписа
сенките ни по земята.
Люлека ми замириса[/offtopic]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 май 2020 01:06

delqnski47 написа:Пусни нещо на Eazy E е рапон.

Какъв Eazy E ве, Еминем е Господ на рап музиката за всички времена, във всички Вселени :!:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tT150Zl0Ay0[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MfTbHITdhEI[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FxQTY-W6GIo[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RHQC4fAhcbU[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Obim8BYGnOE[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=91bcI3TcAtM[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rJOsjP33nF4[/youtube]

офффф спирам, че цял живот мога да пускам негови песни, всички са велики :!:
айде от мен да мине :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SA7AIQw-7Ms[/youtube]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 28 май 2020 01:29

уефа ако изпише оригиналната история на ЦСКА в профила на ЦСКА 1948, ще давате ли уефа още като меродавен пример за автентичност или тогава ще почнете с уефа-мафия, Синята уефа и тн. ?
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 май 2020 07:10

koisa написа:
peliforewer написа:Първо се дръж малко по възпитано,не прочетох тук някой да ти напише че му.иш,вие не сте вземали пари от Шиши ,а от адвоката му,за кой ли път оборвам опорката за емблемата и търга за колите на МВР,има документи погледни ги в интернет,търга за колите е година преди да стане ясно че ще има търг за емблемата.Този търг за автомобилите е проверяван от две правителства,комисия в Парламента и такава в Европарламента и всички са се изказали че е законосъобразен,не знам защо комисията от фенове на Левски реши че това е най-престъпния търг провеждал се в България.

Когато съм във вашият подфорум, тогава ще казваш как да се държа! Тук сте гости и когато пишете лъжи и простотии, никой няма да ви остава длъжен! Опорките са само при вас, спускани от няколко изкукуригали папагала, които така нежно ви промиват мозъчетата с тях, че чак е смешно. Преди да посочвате сламките в нашите очи, вземете и извадете гредите от вашите очи! Или иначе казано: гледайте си вашето отборче, защото не сте цвете за мирисане, ама никак и то!

Така и не разбрах какво искаше да кажеш... Тази тема я има и в нашия подфорум и доколкото знам от автора е достъпна за всички,ако си решил да я приватизираш трябва да платиш на Модор.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 май 2020 07:58

peliforewer написа:
koisa написа:
peliforewer написа:Първо се дръж малко по възпитано,не прочетох тук някой да ти напише че му.иш,вие не сте вземали пари от Шиши ,а от адвоката му,за кой ли път оборвам опорката за емблемата и търга за колите на МВР,има документи погледни ги в интернет,търга за колите е година преди да стане ясно че ще има търг за емблемата.Този търг за автомобилите е проверяван от две правителства,комисия в Парламента и такава в Европарламента и всички са се изказали че е законосъобразен,не знам защо комисията от фенове на Левски реши че това е най-престъпния търг провеждал се в България.

Когато съм във вашият подфорум, тогава ще казваш как да се държа! Тук сте гости и когато пишете лъжи и простотии, никой няма да ви остава длъжен! Опорките са само при вас, спускани от няколко изкукуригали папагала, които така нежно ви промиват мозъчетата с тях, че чак е смешно. Преди да посочвате сламките в нашите очи, вземете и извадете гредите от вашите очи! Или иначе казано: гледайте си вашето отборче, защото не сте цвете за мирисане, ама никак и то!

Така и не разбрах какво искаше да кажеш... Тази тема я има и в нашия подфорум и доколкото знам от автора е достъпна за всички,ако си решил да я приватизираш трябва да платиш на Модор.

Или Модор да му я джироса. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 май 2020 10:10

yagarr написа:
realno написа:
yagarr написа:
realno написа:
Martinez1948 написа:Айде бе вашите БОГОВЕ си признаха ама вие не, та, не.....

Айде аз ще надам начало на новата песен...

ЛИ-ТЕ-КС ....СО-ФИ-Я (тука пляскаме с ръце 3пъти)..... Е НАШИЯ ЖИВОТ(пак пляскаме).... НАШАТА ЛЮБОВ(И тук пляскаме с ръчички)... СИ САМО ТИ.... ЛА ЛА ЛА ЛА...

Айде всики...... СЕКТОР Гг... БИТКИ НЕ ГУБИ!!!!!!

То и ГГ да си признае, че ЦСКА - София е Литекс пак няма да се съгласят и ще продължат да си бълнуват, че ЦСКА - София не е Литекс. Така е когато обичат повече парите и фалшивото светло бъдеще, отколкото клуба си.

Не знам кой кво ще признава, но един фен на ЦСКА като мен например не се засяга от приказките на мАжете от Подуене или на утайки като обелките дали сме били Литекс или не.Както и всеки фен на ЦСКА не трябва да се засяга защото има такива.. Фифа каза тежката си дума по делото за заплатите на Спрокел (футболист на ЦСКА ПРЕДИ 2016).Чий отбор трябва да ги плаща ? Откупихме активите, навсякъде по света при фалит се прави тази процедура за да има приемственост. Лаладжийствайте колкото искате но фактите са други и ВИЕ НЕ РЕШАВАТЕ НИЩО ;) С тия приказки за Литекс може само да ни пръднете на х.я...

Взехте активите, но за пасивите и не искате да чуете. ГГ вместо да направи оздравителен план и спаси автентичното ЦСКА като изплати натрупаните дългове, реши да си доведе отбора от Ловеч барабар с футболисти и директори / за чистачи и косачи не съм сигурен/ и да ви го представи за ЦСКА. Да ама, не. На вас може да ви харесва да живеете в заблуда, но хората не са глупави, а истинските ЦСКА-ри не са нито при вас, нито при числото, защото няма как да припознаят друг отбор за ЦСКА. Обичат истината повече от заблудата. По жалко е да си припознавач от колкото да си без отбор.

А относно УЕФА, чети:

"УЕФА официално "припозна" ЦСКА като Литекс"

https://www.mediapool.bg/uefa-ofitsialn ... OMi6YtRsaE

Истинските ЦЕСЕКАРИ са на Армията ;) Никакакъв Литекс няма след делото за Спрокел а и още през 2016 юношите ни не бяха допуснати с квотата на Литекс в ШЛ. Чети и у лево.

Ти сам си го написал. Литекс се е трансформирал в ЦСКА-София. Ако ЦСКА беше се преоблякъл или трансформирал в Литекс щеше да е по достойно отколкото обратното. Вашето ДНК е Литекс и нищо друго, а вие си се самозаблуждавайте колкото си искате, не ни пречите, а ние няма да забравим, нито поколебията след нас и ще ви напомняме как погребахте ЦСКА за да се сношите с Литекс заради парите на ГГ.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 май 2020 11:21

peliforewer написа:Така и не разбрах какво искаше да кажеш... Тази тема я има и в нашия подфорум и доколкото знам от автора е достъпна за всички,ако си решил да я приватизираш трябва да платиш на Модор.

Моя грешка... Почти не влизам в останалите подфоруми и реших, че е пусната за нас!
Както и да е... Ако знаех, че темата е за избиване на комплекси, изобщо нямаше да взема участие. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 май 2020 11:29

ДПС /Доган/ преведе ли вече издръжката за месеца след Черепа?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “Левски”