Corwin написа:Пишии да си ходим.delqnski47 написа:[offtopic]Кур[/offtopic]
[offtopic]Кур[/offtopic]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Corwin написа:Пишии да си ходим.delqnski47 написа:[offtopic]Кур[/offtopic]
delqnski47 написа:Corwin написа:Пишии да си ходим.delqnski47 написа:[offtopic]Кур[/offtopic]
[offtopic]Кур[/offtopic]
Corwin написа:delqnski47 написа:Corwin написа:Пишии да си ходим.delqnski47 написа:[offtopic]Кур[/offtopic]
[offtopic]Кур[/offtopic]
[offtopic]Локо София.[/offtopic]
Martinez1948 написа:Айде малко по-сериозно.....
Послание към нормалните: Вие за 4г. не разбрахте ли че припока няма съзнание, ако ще и БОГ да слезне от небето , заедно с ГГ и Росен, Дърпатов да им кажат , че са преименуваният Литекс и че 2016 е станала свинщина.... отговора, който ще получите ''ама ти си провокатор''
За припока не е важно уефа, бфс, морал, чест, етика , достойнство, закон и тн. важно е вожда БОГ-ГГ какво ще каже !
Ако ГГ утре преименува Витоша Бистрица на ЦСКА и го премести на Армията им каже да припознават, ще припознават.
За това съдбата си знае работата и няма смисъл да се води дискусия с шизофреници. Аз ви гарантирам, че литекс няма да ги бъде дълго време.....
Ако сте съпричастни с борбата срещу ГМО лъжата просто ги наричайте с истинските им имена.... аз ви гарантирам, че съм водил много разговори с припознавачи и тяхната най-голяма болка е да ги наричат това, което са. А именно припознавачи, тиреийци, припс, припоци и тн. а техният отбор да бъде назован с истинското му име : тирето, ГМОто, Литекс, лъжата, схемата, отбора на джуджето и тн.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bXGRpJPcT5M[/youtube]
Martinez1948 написа:Айде малко по-сериозно.....
Послание към нормалните: Вие за 4г. не разбрахте ли че припока няма съзнание, ако ще и БОГ да слезне от небето , заедно с ГГ и Росен, Дърпатов да им кажат , че са преименуваният Литекс и че 2016 е станала свинщина.... отговора, който ще получите ''ама ти си провокатор''
За припока не е важно уефа, бфс, морал, чест, етика , достойнство, закон и тн. важно е вожда БОГ-ГГ какво ще каже !
Ако ГГ утре преименува Витоша Бистрица на ЦСКА и го премести на Армията им каже да припознават, ще припознават.
За това съдбата си знае работата и няма смисъл да се води дискусия с шизофреници. Аз ви гарантирам, че литекс няма да ги бъде дълго време.....
Ако сте съпричастни с борбата срещу ГМО лъжата просто ги наричайте с истинските им имена.... аз ви гарантирам, че съм водил много разговори с припознавачи и тяхната най-голяма болка е да ги наричат това, което са. А именно припознавачи, тиреийци, припс, припоци и тн. а техният отбор да бъде назован с истинското му име : тирето, ГМОто, Литекс, лъжата, схемата, отбора на джуджето и тн.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bXGRpJPcT5M[/youtube]
yagarr написа:Истинските ЦЕСЕКАРИ са на АрмиятаНикакакъв Литекс няма след делото за Спрокел а и още през 2016 юношите ни не бяха допуснати с квотата на Литекс в ШЛ. Чети и у лево.
Юношите старша възраст на ЦСКА-София няма да играят на мястото на Литекс в Младежката Шампионска лига на УЕФА до 19 г., информира Gong.bg.
Европейската футболна центарала е взела решение да извади Литекс от надпреварата заради трансформацията в ПФК ЦСКА-София ЕАД. БФС беше подал документите на новия клуб на мястото на "оранжевите", но отговорът е бил отрицателен.
Eminem написа:yagarr написа:Истинските ЦЕСЕКАРИ са на АрмиятаНикакакъв Литекс няма след делото за Спрокел а и още през 2016 юношите ни не бяха допуснати с квотата на Литекс в ШЛ. Чети и у лево.
Юношите старша възраст на ЦСКА-София няма да играят на мястото на Литекс в Младежката Шампионска лига на УЕФА до 19 г., информира Gong.bg.
Европейската футболна центарала е взела решение да извади Литекс от надпреварата заради трансформацията в ПФК ЦСКА-София ЕАД. БФС беше подал документите на новия клуб на мястото на "оранжевите", но отговорът е бил отрицателен.
Именно! Литекс сменя името си на ЦСКА, сменя цветовете си, емблемата и града. Уефа казва на това трансформация. Точно както и всички в България ви го казват. Литекс може и да си смени името, но днк-то си остава ловешко. Браво за цитата, който си дал, много е хубав. Още едно потвърждение, че сте припоци. Но то Гришата вече 5-6 си го признава в писма към Уефа и Фифа.
miro_rz написа:Трансформацията на ЦеСеКА!Тези от Уефа са баси некадърниците!
![]()
Голям срам е да кажете какви сте. В Европа не ви цепят басма!
peliforewer написа:Първо се дръж малко по възпитано,не прочетох тук някой да ти напише че му.иш,вие не сте вземали пари от Шиши ,а от адвоката му,за кой ли път оборвам опорката за емблемата и търга за колите на МВР,има документи погледни ги в интернет,търга за колите е година преди да стане ясно че ще има търг за емблемата.Този търг за автомобилите е проверяван от две правителства,комисия в Парламента и такава в Европарламента и всички са се изказали че е законосъобразен,не знам защо комисията от фенове на Левски реши че това е най-престъпния търг провеждал се в България.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, blue avalanche, bubka, drvasko98, Halo, ReBorn1982, ugly bug, Ventsi1999 и 38 госта