yagarr написа:realno написа:Martinez1948 написа:Айде бе вашите БОГОВЕ си признаха ама вие не, та, не.....
Айде аз ще надам начало на новата песен...
ЛИ-ТЕ-КС ....СО-ФИ-Я (тука пляскаме с ръце 3пъти)..... Е НАШИЯ ЖИВОТ(пак пляскаме).... НАШАТА ЛЮБОВ(И тук пляскаме с ръчички)... СИ САМО ТИ.... ЛА ЛА ЛА ЛА...
Айде всики...... СЕКТОР Гг... БИТКИ НЕ ГУБИ!!!!!!
То и ГГ да си признае, че ЦСКА - София е Литекс пак няма да се съгласят и ще продължат да си бълнуват, че ЦСКА - София не е Литекс. Така е когато обичат повече парите и фалшивото светло бъдеще, отколкото клуба си.
Не знам кой кво ще признава, но един фен на ЦСКА като мен например не се засяга от приказките на мАжете от Подуене или на утайки като обелките дали сме били Литекс или не.Както и всеки фен на ЦСКА не трябва да се засяга защото има такива.. Фифа каза тежката си дума по делото за заплатите на Спрокел (футболист на ЦСКА ПРЕДИ 2016).Чий отбор трябва да ги плаща ? Откупихме активите, навсякъде по света при фалит се прави тази процедура за да има приемственост. Лаладжийствайте колкото искате но фактите са други и ВИЕ НЕ РЕШАВАТЕ НИЩОС тия приказки за Литекс може само да ни пръднете на х.я...
Айде и този

Оранжев Др***ьо , 4 години цялото ви ловешко ръководство казва , че сте Литекс !
За днешния срамен запис да не говорим ..
Росен Петров: Тази ла*нарщина ще е по-голяма и от прекръстването на Литекс (Ловеч) на ЦСКА. Това е престъпление спрямо "армейската" общност.