Мнениеот realno » 27 май 2020 15:00
d.milanov написа:realno написа:Друго си е да излезе вашата уста.

Да крещиш за ЦСКА, а да знаеш, че на практика е Литекс. Ако не знаеш истината питай Кюстендилеца той ще ти изясни нещата.

Какво да го питам Кюстендилеца? Всеки си има глава на раменете. Подлоги на Пеевски не сме станали, нали така? Та ко речи за бибитките?
Явно кюстендилеца мисли вместо теб и много други като теб. Не съм видял да кажеш нещо против неговото признание, че ЦСКА - София е Литекс? Следователно ти същи си признаваш като него. А за Пеевски съм си казал мнението. "Кой" не заслужава тези пари и редно беше не да му ги връщаме, а да ги дарим на деца, които имат нужда от лечение в чужбина. За съжаление ръководството е взело друго решение, което аз не подкрепям и не нося отговорност. А ти мислиш ли по различно от кюстендилеца т.е. че сегашното ЦСКА е Литекс? Кажи си и ще ти олекне да душата. Имаш ли въобще свое мнение или мисли каквото ти кажат?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"