gihuelo написа:Програмата до започване на плейофите.
Да обявявам ли рестарт на играта с прогнозите?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
gihuelo написа:Програмата до започване на плейофите.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Законът е категоричен: ЦСКА-София няма шанс срещу ЦСКА 1948 за абревиатурата "ЦСКА"
Вчера главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов обяви, че червените са предприели мерки срещу ЦСКА 1948 относно абревиатурата и емблемата на фалиралия ЦСКА. Според Стоилов новият член на efbet Лига няма право да ги използва и поради тази причина ще се стигне до съд.Законът обаче е категоричен, че конкретно за абревиатурата "ЦСКА" ЦСКА-София няма никакъв шанс да спечели съдебен процес. Причината е много проста - ЦСКА фалира и нито ЦСКА-София, нито ЦСКА 1948 юридически може да твърди, че е ЦСКА.Нещо повече - синдикът на фалиралото дружество Дора Милева има пълно основание да заведе дело срещу двата клуба, че използват абревиатурата "ЦСКА" и не е изключено дори да го спечели. Любопитна подробност е, че това може да се случи и срещу всяка медия, която изписва ЦСКА-София или ЦСКА 1948 ЦСКА, и им дава титлите и купите на фалиралия клуб, защото това не отговаря на юридическата истина.Относно казуса с емблемата нещата са малко по-сложни, тъй като "Ред енимълс" плати 8 милиона лева за активите на фалиралото дружество. Това им позволява да използват емблемата на ЦСКА. Т.е. при съдебен процес ЦСКА-София може да претендира, че ЦСКА 1948 използва сходен символ и ако съдът прецени, че това е така, новакът в елита ще трябва да го промени.

Kaloyan Red Battle Yanev се чувства angry.
10ч. · Публично
Напомням някои неща, в случай, че сте забравили!
Хората, ръководени от хазартния бос Цветомир Найденов са тези, които наричачаха Христо Стоичков - микренско менте и помашка подлога. Това са тези, които опитаха да вземат емблемата на ЦСКА, подмогани от Гелосаната комплексирана мастия! Това са тези, които пречеха на ЦСКА да получи СОБСТВЕНИЯ си стадион!
Отборът, който имат е финансиран от горецитираните господа. Не забравяйте думите, които те хвърляха по ЦСКА, храчките, обидите и заканите!
Собственикът зад кулисите притежава най-голямата медийна помийна яма в България. Атаките срещу ЦСКА в последните годии са безспирни и опустошителни. Бизнесът на този човек е пример за задкулисие и корупция. Същият този комплексар дължи 58 млн лева на България! 58 МИЛИОНА!
Гелосаният господин успя да пробие ВСЕКИ футболен клуб, който игра, играе или ще играе срещу ЦСКА!
Същият този господин е в контакт с определени фракции, които са готови да се продадат на него, подобно на отборът, надарен от Делян Пеевски
Гелът беше част от боклуците на Армията и тогава се закле, че ще напри всичко възможно ЦСКА да не е шампион! Помага му държавата, помага му и безнесът.
Крадяха от клуба!Същият този подлизурко съсипа държавата, заедно с 2 2 16 16!
Мастията крадеше юношите ни, спретна едни нахлувания, би привърженици на отбора ни! Спомогна да ни откажат от Европа часове преди жребия! Той започна безумното порязване от съдиите! Преби мъже, жени и деца в една клетка! Вкара продажници в отбора, защото имаше опасност да станем шампиони!
Газдовци, гьоновци, полковници, фъфлещи, дучета, цимбиченца, четиринадесетки, методовци, измислени легенди и мегафончовци, които с мръсни номера, подли схеми и използването на думата морал искаха да вземат нещо, което никога не е било тяхно.
Нещастните, мръсни и бедни душички, претендиращи за морал, не отговориха от къде имат пари за търг на стойност почти 1,7 млн лева. Аз няма да забравя и Валентин Илиев, Гъргоров, Кикарин, Хазуров, Зафиров, Котев и как си продадоха за*ниците на Гела и сбирщината му.
Помните ли първата титла на Гела и последвалите садо-мазо страсти по оста Титан-Разград? Аз помня! Но и помня "В" група, където романтиката царуваше не повече от 5-6 кръга, след което дебрите на Югозапада ни показаха, че това не е футбол с марка ЦСКА!
Да бъдеш най-силният на терена не означава да си най-силния извън него. Да предадеш принципите си, за да си угоден на някого, не те прави силен!
Аз заявявам пълна подкрепа само и единствено към ЦСКА!!!
Аз няма да оставя отбора! Аз няма да се поддам на провокации от хора без чест и морал! Аз съм ЦСКА и ЦСКА е в мен! Аз съм привърженик и ще давам каквото мога за ЦСКА! Всичко за ЦСКА, нищо от ЦСКА!
Заявих през 2016г., че давам безусловна подкрепа към Гриша Ганчев и Христо Стоичков, начело на ЦСКА!
25.05.2020г. заявявам, че АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ВЪРНЕ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ПОДМЕТКИ НА АРМИЯТА, под една или друга форма, заключвам абонаментната си карта, затварям тениската в шкафа и казвам чао.
peliforewer написа:Kaloyan Red Battle Yanev се чувства angry.
Гелосаният господин успя да пробие ВСЕКИ футболен клуб, който игра, играе или ще играе срещу ЦСКА!
Същият този господин е в контакт с определени фракции, които са готови да се продадат на него, подобно на отборът, надарен от Делян Пеевски
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта