peliforewer написа:Martinez1948 написа:[offtopic]Ако един отбор от ранга на ЦСКА или''Левски'' стане независим от бащица и политическите партии в БГ , дали властта няма да гледа да вкара интриги и провокации в клуба ? Както стана с нас 2008 и 2016г.
Тоест аз не съм много сигурен, че властта иска да има много будни, енергични хора , обединени в една идея/цел/кауза ! Фактите показват, че щом има наченки на някакво обединение особено футболно, другарите от властта винаги гледат да стопират ентусиазъма.
А моделът бащица тотално се е изчерпал, може би ако има един добър мениджър в клуба тип (Павел Колев или Стефан Орманджиев лека му пръст), който да създаде добър маркетингов отдел (нещо от типа, което правят левскарите в момента) , няколко сериозни спонсора, правилна рабора, нещата ще потръгнат ! Без олигарси, без ББ, без маркетингови триков-схеми, без нагаждачество.... А просто с работа и прозрачност ![/offtopic]
Бля-бля, дай си никнейма в този форум преди 2015г. и продължаваме да дискутираме.
Ще ти издам една тайна.....
Аз съм делянски

Но вие се справяте повече от отлично , браво , Гриша се гордее с вас
#БъдетеЗдрави