Mitata написа:Цецо, питаха те защо не спаси старото дружество ЦСКА. Защо не върна подобрен оздравителен план, отговарящ на изискванията?
Ако съм онзи Цецо да отговарям, ама като не съм. Оздравителният план си беше на Черепа 100 % .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Mitata написа:Цецо, питаха те защо не спаси старото дружество ЦСКА. Защо не върна подобрен оздравителен план, отговарящ на изискванията?
ivo55 написа:Tsetsochisloto написа:ivo55 написа:Не се приема. За това съм казал "в първите години". Ама то по този модел трябва да си идиот, ако в периода 21-24г. не ги продадеш, когато са най-скъпи.
По принцип си говорим за модел на Динамо Загреб.
Така е, но не може да го лъжеш дълго време, че свършиха балъците вече.
Цецо, не е лъжа да вземеш дете от школата, което няма 1 мин проф.футбол и да му предложиш 5г. договор с 4-5 хил лева заплата. Не е лъжа, а изключителен шанс. А като си заслужи повече, и ако си ги заслужи, защото под 20% ще ги заслужат, дори школата ти да бачка супер, тогава ще му дадеш четворно и петорно увеличение. А след още 1-2 години ще изкараш милиони от него като замине за някой отбор в Западна Европа, а и детето ще стане мултимилионер на 23-24 годишна възраст. Та това не е лъжа, а правилен мениджмънт. Но е трудния и по-бавен начин. Не е като с негърчета по на 30г. с паспорти, че са на по 18. И да търсиш някой балък, на който да го препродадеш с 1 мил горница още същата година.
Tsetsochisloto написа:Mitata написа:Цецо, питаха те защо не спаси старото дружество ЦСКА. Защо не върна подобрен оздравителен план, отговарящ на изискванията?
Ако съм онзи Цецо да отговарям, ама като не съм. Оздравителният план си беше на Черепа 100 % .
Mitata написа:
Не си познал, ако ЦСКА София е от Ловеч щеше да домакинства в Ловеч, не в София на Армията.
Ако целта Ви наистина е била (без да я коментирам и оценявам) "да се започне на чисто от най-долното ниво в София", защо след като вече е изпълнена, просто не слеете двете дружества? Не говоря за вливане или ликвидиране. Тоест не питам защо не отстъпите, а питам защо не направите крачка напред?
Ако си този, за когото се представящ, разликата ти е ясна. И така никой не е с предимство. Поставяте за мениджмънт автентични цесекари, в надзорни съвет влизате хората, които осигурявате финансиране и готово. А такива като Стойкас, Трифон Попов, Газдов и Гьонов ги махате от ЦСКА и си ги ползвайте по други Ваши бизнеси? Тия всичките отвращават нас червените фенове и никога, ама никога няма да ги приемем, ако не си го разбрал до сега. И никога, ама никога няма да се примирим с каквато и да е връзка с Разград. И ревливи изявления от типа "Ние с мама не си говорими не си споделяме, всеки си работи сам" никак, ама никак не помагат, напротив.
Защото, ако това не го обясниш, остава в нас основателното съмнение, че всъщност целта е друга - да си воювате с Ганчев, в което феновете на ЦСКА се явяват косвена жертва. Близките ти специални връзки с Домусчиев, BBorissov, Пеефски, Каскета и т.н. съвсем лъснаха покрай сагата с Черепа. И в момента е почти невъзможно да убедиш червен фен, че 1948 не е просто инструмент на Домусчиев, Доган, BBorissov и Пеефски да се пречи на ЦСКА. Защото последните 3-ма са си фенове на турско синьото като цвят.
Нас по принцип, в качеството ни на футболни фенове, междуолигархичните сблъсъци изобщо не ни бъркат, стига да не се пренесат и на футболния терен. Ама хич не сме съгласни "най-големия фен на ПФК Левски", ДПС и собственикът на ФК Разград да се бъркат в нашия клуб и да му пречат чрез подставено лице от по-нисък ранг в тяхната структура. Овладели са си клуба в Подуяне, спонсорират си го от поне 10 години (потвърдено за n-ти път вчера от Ревльото), ама в центъра на София, в клуба на българските офицери и войници, децата и внуците им, нямат работа.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
hydetoshi написа:Титито е ебати хлъзгавата риба. "Ще пренасочим парите от Пеевски към някоя болница, ако за 48 часа съберем 1,5 млн лв" Демек,ако не ги съберем милионите ние ще си ги похарчим парите на Пеевски. Аз за по- безгръбначна позиция не мога да се сетя. КАжете честно, има ли левскари , които да харесват този клоун?
Tsetsochisloto написа:pomiqrat написа:Tsetsochisloto написа:pomiqrat написа:[offtopic][/offtopic]Tsetsochisloto написа:pomiqrat написа:
Вие сте служебни шампиони на Б група и служебно ще играете в А. След подновяването Септември щяфа да ви изпреварят. Страх
Септември са за затвора за уговаряне на мачове и съдии, ако продължават така, неизбежното ще се случи.
Това за числото и дузпите ли става въпрос? Затова, че не започнаха от най-ниското ниво и ги вкараха служебно в А група, за да си сравняват посещаемостта с Витоша и Царско село ли? Поредният тумор в българския футбол. Нали знаеш какво ще се случи с ефбет, ако на НАП и и на инспекцията по труда им се даде зелен сфетофар.
Големият тумор е един - Литекс/ ЦСКА и метастазата е Луковит/ Ловеч
Не бих ти плащал са се представяш за мен. Много слабо.
Лекувай се сериозно.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Tsetsochisloto написа:djd написа:Tsetsochisloto написа:djd написа:Ozzimozzi написа:Много силен ход ще е да върнете Беладоната и Кашчейката!
Малката Цека много ми прилича на Беладоната по начина на говорене. Та ако е той, сега има друга работа, няма да се занимава с нас.
С вас ми е разруха. Ще ви бием много тази година. Ботев Луковит/ Литекс го изпънахме още в 4 та лига, сега в Ефбет лига ще изпънем и истинския Литекс.
Вие първо бийте Витоша, Етър, Ботев Враца, пък после по-големите. Истинския Литекс не можете да го биете никога, вече не съществува. Играли сте с наследника му.
А сега в твойта лига ще играете с наследника на ЦСКА. Наследник, какъвто вие не можете да бъдете, понеже нямате никаква връзка със стария клуб. Ако се беше бръкнал на търга в Кърджали, можеше да е друго.
Ти си фен на наследника на Кърпачев, смениха името на Литекс и ви го поднесоха като ЦСКА. Няма проблем, брато, мисли си, че е наследник на ЦСКА. Аз съм на друго мнение. Тази година ще бием Литекс! Ботев Луковит го бихме и паднахме миналата година. А иначе ги бихме още в четвърта лига с оплюваните юношки на ЦСКА във Враца. Отборчетата на Гришата ще ги мачкаме и днеска и нощеска, а него може да го затворят и за черно тото, ако продължава в този стил както мача с Черно море.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Венелин и 28 госта