Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Tsetsochisloto
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 май 2020 10:41

bubka написа:
Tsetsochisloto написа:
soulfly1948 написа:
rsk написа:Ние и тия, дето викат на Литекс - ЦСКА сме от различни планети. Изобщо не бива да бъдем слагани в едно изречение с хора, оставили любимия си клуб, за да припознаят селския Литекс. Левски е институция, ГМО-то е дъно.

откакто поехте всичко от шиши-при вас всичко е рок в минало време....

С какво точно Пеевски е по-лош от Божков, че не моем да се сетим?

Надявам се ебаваш с тоя въпрос. Защото ще трябва да се изпишат няколко десетки абзаца за задкулисните и незаконни дейности, които се приписват на Пеевски, който напрактика притежава цялата държава в момента. И тук изобщо не става въпрос кой, дали и с какво е по-добър/лош от другия в чисто футболно отношение.
Щом изобщо питаш това нещо, значи си нищо повече от 15 годишен девствен хлапак, който си търси внимание във форума.

Божков е убил около 5 човека, за другия не съм чувал такива неща.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 23 май 2020 10:45

Ами това е е*аси и логиката, щом не е убил никой, но е окрал милиарди от хората (КТБ, Булгартабак и десетки други), значи е ок, почваш да му смучеш к*ра, ама както и да е - вие ударихте дълбините на Марианската падина по морален упадък и лицемерие, не някой друг.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 май 2020 10:49

Tsetsochisloto написа:
pomiqrat написа:[offtopic]
Tsetsochisloto написа:
pomiqrat написа:
Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Литекс не е в Първа лига. Колкото до мачовете с ЦСКА, предполагам сектор "Б" ще е празен и в двата мача. Когато ЦСКА е домакин, стадионът ще е пълен, без "Б", когато вие сте домакин, В. Левски ще събере 300 човека ваша публика.

Литекс си е баш в Ефбет лига, във Втора лига е Ботев Луковит. Не ми се слагат линкове за доказателства.
Ние показахме как се прави, тръгваш от четвърта лига и само по спортен начин се качихме до елита. И сега сме си чист, софийски клуб, а другият клуб е от Ловеч.

Вие сте служебни шампиони на Б група и служебно ще играете в А. След подновяването Септември щяфа да ви изпреварят. Страх

Септември са за затвора за уговаряне на мачове и съдии, ако продължават така, неизбежното ще се случи.
[/offtopic]

Това за числото и дузпите ли става въпрос? Затова, че не започнаха от най-ниското ниво и ги вкараха служебно в А група, за да си сравняват посещаемостта с Витоша и Царско село ли? Поредният тумор в българския футбол. Нали знаеш какво ще се случи с ефбет, ако на НАП и и на инспекцията по труда им се даде зелен сфетофар.

Големият тумор е един - Литекс/ ЦСКА и метастазата е Луковит/ Ловеч

Не бих ти плащал са се представяш за мен. Много слабо.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 май 2020 11:01

ivo55 написа:[offtopic]
Tsetsochisloto написа:
ivo55 написа:Мартинчо, тия деца ги изгонихте като помияри на шестия месец и домъкнахте подуенчета като Мариян Огнянов. Кого лъжеш, бе, хахаха. На твоята демагогия и синът на шефката на Разград няма да повярва, толкова е плоска. ;)

Ивчо, не си прав, брато. Калата Стефанов, Йоан Маринов, Айкут Рамадан, Радой Божилов си играха с нас и Втора лига, но просто такова е нивото на момчетата и конкуренцията ги измества.
[/offtopic]
Това напълно го разбирам за конкуренцията. Ти да не мислиш, че на Герена или на Армията, или в Разград не искат да играят само с юноши, които в първите 2-3 гидини да им плащаш колкото на шофьора си? Всеки би искал. Ама за целта трябва 10г да инвестираш в добри треньори, в добра база, в методисти и след това още 3-4 години посредствени резултати, докато направиш най-накрая добър отбор. Товс са 15г. Подреждане на тухличка върху тухличка.

Ама мутрите са свикнали всичко да го получават веднага. Далаверата с препродажбата на печалба на някакъв негър да стане веднага. Да почне да жъне победи... веднага. Да влезе във В група... веднага, макар да се налага с подкупи да заобикаля правилата. Да влезе в А група... веднага, пак заобикаляйки правилата, без да се играе футбол. Просто такова е мутренско-разбойническото мислене. С което убиха футбола в България. Всичките са такива.

Лека забележка : на юношките също трябва да плащаш пазарно, че иначе ще ти ги вземат.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 май 2020 11:02

bubka написа:Ами това е е*аси и логиката, щом не е убил никой, но е окрал милиарди от хората (КТБ, Булгартабак и десетки други), значи е ок, почваш да му смучеш к*ра, ама както и да е - вие ударихте дълбините на Марианската падина по морален упадък и лицемерие, не някой друг.

Аз съм за всеки да си носи отговорността, Черепа освен убийствата е окрал и милиони.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 май 2020 11:03

pomiqrat написа:
Tsetsochisloto написа:
pomiqrat написа:[offtopic]
Tsetsochisloto написа:
pomiqrat написа:
Tsetsochisloto написа:Литекс си е баш в Ефбет лига, във Втора лига е Ботев Луковит. Не ми се слагат линкове за доказателства.
Ние показахме как се прави, тръгваш от четвърта лига и само по спортен начин се качихме до елита. И сега сме си чист, софийски клуб, а другият клуб е от Ловеч.

Вие сте служебни шампиони на Б група и служебно ще играете в А. След подновяването Септември щяфа да ви изпреварят. Страх

Септември са за затвора за уговаряне на мачове и съдии, ако продължават така, неизбежното ще се случи.
[/offtopic]

Това за числото и дузпите ли става въпрос? Затова, че не започнаха от най-ниското ниво и ги вкараха служебно в А група, за да си сравняват посещаемостта с Витоша и Царско село ли? Поредният тумор в българския футбол. Нали знаеш какво ще се случи с ефбет, ако на НАП и и на инспекцията по труда им се даде зелен сфетофар.

Големият тумор е един - Литекс/ ЦСКА и метастазата е Луковит/ Ловеч

Не бих ти плащал са се представяш за мен. Много слабо.

Лекувай се сериозно.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 май 2020 11:04

Не се приема. За това съм казал "в първите години". Ама то по този модел трябва да си идиот, ако в периода 21-24г. не ги продадеш, когато са най-скъпи.

По принцип си говорим за модел на Динамо Загреб.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 23 май 2020 11:06

Tsetsochisloto написа:
bubka написа:Ами това е е*аси и логиката, щом не е убил никой, но е окрал милиарди от хората (КТБ, Булгартабак и десетки други), значи е ок, почваш да му смучеш к*ра, ама както и да е - вие ударихте дълбините на Марианската падина по морален упадък и лицемерие, не някой друг.

Аз съм за всеки да си носи отговорността, Черепа освен убийствата е окрал и милиони.

Всъщност наистина все тая - и двамата са си ваши, дръжте си ги и бройте кой окрал повече, пък после им се кланяйте :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 23 май 2020 11:12

Tsetsochisloto написа:
анто маина написа:Хебър-Кариана-770зрители
Хебър-ЦСКА1948-740зрители
Как е Лъжец долен.
Да не пиша за Хебър-Литекс и Хебър-Монтана,виж си ги сам.

Кой е източникът на тази лъжа?

Дал съм линк или ти са замъглиха очите?

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 май 2020 11:14

ivo55 написа:Не се приема. За това съм казал "в първите години". Ама то по този модел трябва да си идиот, ако в периода 21-24г. не ги продадеш, когато са най-скъпи.

По принцип си говорим за модел на Динамо Загреб.

Така е, но не може да го лъжеш дълго време, че свършиха балъците вече.

Върни се в “Левски”