Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот metodito » 22 май 2020 23:09

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1gzxgTA5eFY[/youtube]

tapka4a

Мнениеот tapka4a » 23 май 2020 18:58

https://www.facebook.com/plamendigitaln ... 537806307/
Йоло Денев най-лудия ! :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Националистически блог

Мнениеот Drunken_Master » 25 май 2020 14:48

Преди две години, някакъв прошляк "случайно" изнасилва и убива журналистката Виктория Маринова от Русе.
Навръх Великден тази година, някакъв наркоман "случайно" блъска журналистът Милен Цветков на червен светофар.
А сега журналистът Георги Александров "случайно" се удавя.
НА БАЛАМИ ЛИ НИ ПРАВИТЕ?!

Тия хора тотално изтрещяха. И откога въпросните журналисти са били "неудобни" за властта, че нещо не се сещам. Тоя Георги Александров дори не съм го чувал. Виктория работеше като управител в едно кафене на центъра на Русе, дори не съм знаел, че е била "журналистка", камо ли пък и "неудобна за властта". Цветков пък никога не съм го възприемал на сериозно. Тук гледам, че напоследък са му се навъдили доста фенове. Повече беше известен с участията си в "Господари на ефира", отколкото с работата си като "неудобен" журналист. Това са глупости...

Ако ГЕРБерастите изпращаха килъри заради специални журналистически материали пускани от неудобни журналисти, то Сашо Диков, Люба Кулезич, Владо Береану, Валя Ахчиева и Николай Колев да са убити за 353 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 май 2020 15:06

Кой е тоя дето го правят балама? Май не е нужно някой да го прави, вече се е направил, но все пак да попитам? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 25 май 2020 15:13

Thsmith написа:Кой е тоя дето го правят балама? Май не е нужно някой да го прави, вече се е направил, но все пак да попитам? :lol:

https://www.facebook.com/nationalistBG/
Нямам фейсбук, не знам как се борави с това чудо. Скролни малко по-надолу и ще видиш публикацията...и най-вече огромна част от коментарите. :roll:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: !

Мнениеот ivan56 » 25 май 2020 15:24

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Кой е тоя дето го правят балама? Май не е нужно някой да го прави, вече се е направил, но все пак да попитам? :lol:

https://www.facebook.com/nationalistBG/
Нямам фейсбук, не знам как се борави с това чудо. Скролни малко по-надолу и ще видиш публикацията...и най-вече огромна част от коментарите. :roll:

Луди бол, навсякъде.
В тая страница пишат предимно психари, които вярват в таласъми, 5G, такива където ги пръскат самолетите, псевдопатрЕоти, фенове на Копейкин и тем подобни луди.
Въпросният журналист от Варна и аз за сефте го чувам, ама официалната позиция е, че е бил яко фиркан.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 25 май 2020 15:30

Аз нямам фейсбук, не знам какви пишат. Една моя бивша колежка от университета постоянно ми праща някакви глупости срещу ГЕРБ. Членува в някаква незнайна русенска партия - "Алтернатива на гражданите" или нещо подобно. Щяла да се кандидатира за кметица на Русе. Викам й, че е невъзможно да я изберат за кмет, най-малкото дори все още не е завършила висшето си образование, понеже излезе по майчинство, ама оная си вярва.
"И Тодор Живков не е имал висше образование, ама е бил начело на държавата", ми вика тая... :lol: :lol: :lol:

Ей тоя май им е лидерът...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1Orplj5zmgQ&feature=emb_title[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 26 май 2020 16:09

Всички наши граждански ИНИЦИВИТИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 26 май 2020 16:18

Само пълен олигофрен може да членува в партия, докато още ходи с памперси :lol: :P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Русе

Мнениеот Drunken_Master » 26 май 2020 16:36

Jürgen написа:Всички наши граждански ИНИЦИВИТИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти мани това, мене много ми е чудно, как може да издигнеш кандидат за кмет на такава възраст ? 29 години ? Това момче сигурно не знае още какво желае от живота, обаче ще решава важни проблеми за 200 000 човека. Пълен абсурд...
В Добрич нашият кмет също е младо момче, мисля че стана кмет на 28 години (по какъв начин стана кмет няма да коментирам) и го хващаха три или четири пъти да шофира пиян като кирка...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”