Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Tsetsochisloto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Tsetsochisloto » 21 май 2020 22:45

delqnski47 написа:
Tsetsochisloto написа:
goshev написа:
Tsetsochisloto написа:
djd написа:
Ozzimozzi написа:Много силен ход ще е да върнете Беладоната и Кашчейката! :)

Малката Цека много ми прилича на Беладоната по начина на говорене. Та ако е той, сега има друга работа, няма да се занимава с нас. :)

С вас ми е разруха. Ще ви бием много тази година. Ботев Луковит/ Литекс го изпънахме още в 4 та лига, сега в Ефбет лига ще изпънем и истинския Литекс.

Не измествай въпроса, а си признай Беладона ли си или нек'ви ракети май беше по едно време. :lol:

Не, аз съм Жълтият кантарион. Тоя Беладона много ви е наплашил тук. Кажи ти, Литекс ще си оди ли у Ловеч скоро, ъ?

Бате Цецо,пусни още некой лев за Левски-то.

Няма кеш, момче. По-скъсан съм от теб.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 21 май 2020 22:47

goshev написа:
Tsetsochisloto написа:
goshev написа:
Tsetsochisloto написа:
djd написа:
Ozzimozzi написа:Много силен ход ще е да върнете Беладоната и Кашчейката! :)

Малката Цека много ми прилича на Беладоната по начина на говорене. Та ако е той, сега има друга работа, няма да се занимава с нас. :)

С вас ми е разруха. Ще ви бием много тази година. Ботев Луковит/ Литекс го изпънахме още в 4 та лига, сега в Ефбет лига ще изпънем и истинския Литекс.

Не измествай въпроса, а си признай Беладона ли си или нек'ви ракети май беше по едно време. :lol:

Не, аз съм Жълтият кантарион. Тоя Беладона много ви е наплашил тук. Кажи ти, Литекс ще си оди ли у Ловеч скоро, ъ?

Може и цвят лиляв да си, не знам в момента на какво си, но ако си Беладона кажи да се крием, че голям страх ни страхува от него(нея). :mrgreen:

Не съм, живей си живота. Ти си цвят лилав с дъх на люляк и там сърцето незнам си кво ловешко беше?

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 21 май 2020 22:48

Martinez1948 написа:
goshev написа:Така че, ако искате да бъде уважавано вашето мнение и чувства, уважавайте и на другите

Само дето голямата разлика е че режима прави от ''Левски'' ... Динамо, както и съчетанието с -Спартак.... макарче са могли после да се отделят, но не са искали.

Тези тъпотии дето ги ръсите тип ''ама вие сте преименуван Динамо ама вие сте тиреСпартак '' само копаете ново дъно.
Ние също сме били обединявани на сила с ОНВ, и сме се казвали ОСГ....
Такива са били времената. Партията като каже, че си Средец ... ставаш Средец... като каже Витоша ... си Витоша.

Но никога до сега феновете на който и да е отбор не са били собствените си юноши за да може да дойдат момчетата от Ловеч..... И то доброволно...... да се благодари на премиета, че е дал стадиона на преместеният отбор.....
Автентичният отбор е автентичният ДУХ, МОРАЛ на публиката му, а не дружеството ... Това за 4г. не го ли разбрахте.... Май бая ще си пойграйкате докато го вденете. Ама няма лошо играйкайте си поне става яко смях на ваш гръб.

На кой режим от основаването си не са го лапали, за да оцелеят?Както предполагам си прочел сега се обсъжда кой велик склуптор трябва изработи бюста на Шиши и на кой велик връх да го качат "събиращите помощи". :lol:

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 21 май 2020 22:50

peliforewer написа:
hydetoshi написа:
modor написа:Какъв сплотен електорат имат ДПС 8-) Браво армейци :!:

Апропо днес целия ден бях зает и не съм следил ситуацията. Но така или иначе е тъпо червени фенове да гласуват в подобна анкета. Съжалявам, че е станало така. Вярно, че всичко е театър и все пак не е редно.

В Гонг са пуснали едни обширни анкети които са много провокативни,ще видиш че доминиращо ще гласуват сините ни приятели,сега опорката е ОБЕДИНЕНИЕ,без някой от ръководството на ЦСКА да е загатвал за нещо подобно изведнъж Найденов щял да си пита феновете дали ще са съгласни :) ,журналисти явно добре спонсорирани започнаха да ни събират,какво ли ни чака нататък.Някои не могат да си преглътнат егото че ще им се наложи да играят пред 20 човека,а бюджета им трябва да е 8-10 млн.лв за да се борят с атовете .

Ти на ГГ Умреляците и на Герена скъсаняците АТОВЕ ли им викаш бе баце :?: :lol: :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 21 май 2020 22:57

Tsetsochisloto написа:
goshev написа:
Tsetsochisloto написа:
goshev написа:
Tsetsochisloto написа:
djd написа:Малката Цека много ми прилича на Беладоната по начина на говорене. Та ако е той, сега има друга работа, няма да се занимава с нас. :)

Може и цвят лиляв да си, не знам в момента на какво си, но ако си Беладона кажи да се крием, че голям страх ни страхува от него(нея). :mrgreen:

Не съм, живей си живота. Ти си цвят лилав с дъх на люляк и там сърцето незнам си кво ловешко беше?

Благодаря ти, отдъхнах си!Благодаря ти и за последващите пояснения, но все пак дълбоко в мен си остават едни въпроси, които не е удобно и коректно да ги задам тук. :(

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 21 май 2020 23:14

Martinez1948 написа:
goshev написа:Така че, ако искате да бъде уважавано вашето мнение и чувства, уважавайте и на другите

Само дето голямата разлика е че режима прави от ''Левски'' ... Динамо, както и съчетанието с -Спартак.... макарче са могли после да се отделят, но не са искали.

Тези тъпотии дето ги ръсите тип ''ама вие сте преименуван Динамо ама вие сте тиреСпартак '' само копаете ново дъно.
Такива са били времената. Партията като каже, че си Средец ... ставаш Средец... като каже Витоша ... си Витоша.

Но никога до сега феновете на който и да е отбор не са били собствените си юноши за да може да дойдат момчетата от Ловеч..... И то доброволно...... да се благодари на премиета, че е дал стадиона на преместеният отбор.....
Автентичният отбор е автентичният ДУХ, МОРАЛ на публиката му, а не дружеството ... Това за 4г. не го ли разбрахте.... Май бая ще си пойграйкате докато го вденете. Ама няма лошо играйкайте си поне става яко смях на ваш гръб.

Стига ве човек,ти им го наби чак отвътре сливиците на Ганчевите лауреати. Нямаш ли малко милост? :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 21 май 2020 23:16

peliforewer написа:За последен път тази вечер задавам един простичък въпрос..КОЙ СПОНСОР В БЪЛГАРИЯ Е ДОНЕСЪЛ ПОВЕЧЕ ОЛИМПИЙСКИ,СВЕТОВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ МЕДАЛИ ОТ ГРИША ГАНЧЕВ....ако може отговорете,може да има някой друг,тука виждам все отворени,умни,успели хора отделете от ценното си време и ми отговорете има ли или няма,благодаря предварително,приятна вечер ви желая.

Как кой, Иван Славков...лека му пръст :!:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 май 2020 23:18

По-добра тема не е имало! :lol:
Баси хранилката е! :shock:
Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 21 май 2020 23:30

miro_rz написа:По-добра тема не е имало! :lol:
Баси хранилката е! :shock:

Сигурно Бареков я е правил :lol:

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 22 май 2020 00:33

TNT написа:
Martinez1948 написа:
[offtopic]Само дето голямата разлика е че режима прави от ''Левски'' ... Динамо, както и съчетанието с -Спартак.... макарче са могли после да се отделят, но не са искали.

Но никога до сега феновете на който и да е отбор не са били собствените си юноши за да може да дойдат момчетата от Ловеч..... И то доброволно...... да се благодари на премиета, че е дал стадиона на преместеният отбор.....[/offtopic]

Стига ве човек,ти им го наби чак отвътре сливиците на Ганчевите лауреати. Нямаш ли малко милост? :mrgreen:

Всъщност на никой нищо не набивам.... нито на вас...нито на тях. Аз пиша най-простото нещо.. Истината, тя цвят няма. А на който му става вътрешно от фактите... ми за негова сметка си е !
Цвета на нагаждачеството , безпринципността, антиморала, античестта всички го знаем....... На македонски се пише: оранжев на български също е оранжев !! :!: :!: :!: :!: :!:
[offtopic]А с постъпките си от 2016г. до ден днешен те доказаха, че не са фенове на ЦСКА, даже не са фенове и на ЦСКА-София(София), те са фенове на ГГ и много ви мразят вас. А омраза може да изпитва човек, който е различен от другите !!!!
Ами нормално е припоците да ви мразят... те си заебаха и плюха по отбора докато вие се опитвате да го спасите вашият . Те мразят и нас армейците, които купивахме акции от Томов, бяхме против Титан, бяхме с ЦСКА във Вгрупа....
Те са нашият антипод нормално да ни мразят ! И ние ги презираме... нормално е ! И не , милост към безгръбначни нямам.....кой както да се припознава в това[/offtopic]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “Левски”