Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Който иска да се връщат пари, иска затриването на Левски. Недопустимо е да поставяш егото си над съдбата на отбора!
- Michael_Buble
- Контакти:
Написах тези пророчески думи преди много време. Ако всички го бяха осъзнали навреме(и червени и сини) сега щеше да е много различно. Ето, четете:
Фалирането на ЦСКА и упоритите опити за такова на Левски е част от процес, който многократно надхвърля чисто спортните измерения на проблема. Говорим за геополитика и стриктно изпълнявана доктрина вече дала веднъж своите резултати с червения отбор от България и с този на Стяуа в Румъния. Неуспешни (засега) се оказаха опитите същото да се стори с Олимпиакос Пирея в Гърция и с Цървена Звезда в Сърбия. С българският Левски нещата са в ход и доктрината бавно и сигурно върви към постигане на целта си.
Забележете, че говорим за най-популярните отбори в страните от Балканския полуостров. Тези отбори са много повече от спортни дружества. Те са символ на националната държава и социален феномен. Още повече, че българският "Левски" носи и името на най-знаковата личност в българската история. Личност, която грантови неправителствени организации се опитаха да опетнят с платена пропаганда, че Дякон Левски по "последни исторически изследвания" имал убийство зад гърба си и прочие плътски грехове и не можел да се канонизира за светец. Много перфидно се правеха опити за инфилтриране на тази гнусотия в българското общество(ако си спомняте). Но номера не мина тук, щото "не се гаси туй, що не гасне", а чуждите ментори подцениха любовтта и паметта на българския народ, колкото и да сме обрулени, деморализирани и обезверени.
Да отварям ли дума за образованието и опитите за подмяна на Ангел Каралийчев с Братя Грим, на Захари Стоянов и "Записки по българските въстания" с "Робинзон Крузо" и прочие извращения???!!!
Слепи ли сте? Не виждате ли, че това, което се случва с футболен клуб "Левски" е другата страна на една и съща монета. Просто една от многото глави на един и същи змей, действащ на различни социални фронтове в цялата държава. Целта е една: разбиване на националните символи и националната държава и фрагментиране на обществата на Балканите, оскотяване и опростачване на хората. Защото в сегашния им вид, Балканите все още са неконфигурирани за определени корпоративни и геополитически интереси.
Затова, ако искаме да спасим отбора си, трябва да решим системния проблем. И да го заявим ясно...на жълтите павета, пред Иван Асен, пред презитентството и т.н, а не да си чешем езиците с дребнотемия. Ще има ли нов собственик или не? Славиша заминава ли за Латвия или остава?
Приятели, ЛЕВСКАРИ, има един основен принцип в социологията:
Когато се опитваш да решаваш частен проблем от главен системен проблем, винаги се натъкваш на нерешения системен проблем.
Който има достатъчно акъл в главата си, мисля, че ме е разбрал.
Благодаря ви! САМО ЛЕВСКИ!!!
Фалирането на ЦСКА и упоритите опити за такова на Левски е част от процес, който многократно надхвърля чисто спортните измерения на проблема. Говорим за геополитика и стриктно изпълнявана доктрина вече дала веднъж своите резултати с червения отбор от България и с този на Стяуа в Румъния. Неуспешни (засега) се оказаха опитите същото да се стори с Олимпиакос Пирея в Гърция и с Цървена Звезда в Сърбия. С българският Левски нещата са в ход и доктрината бавно и сигурно върви към постигане на целта си.
Забележете, че говорим за най-популярните отбори в страните от Балканския полуостров. Тези отбори са много повече от спортни дружества. Те са символ на националната държава и социален феномен. Още повече, че българският "Левски" носи и името на най-знаковата личност в българската история. Личност, която грантови неправителствени организации се опитаха да опетнят с платена пропаганда, че Дякон Левски по "последни исторически изследвания" имал убийство зад гърба си и прочие плътски грехове и не можел да се канонизира за светец. Много перфидно се правеха опити за инфилтриране на тази гнусотия в българското общество(ако си спомняте). Но номера не мина тук, щото "не се гаси туй, що не гасне", а чуждите ментори подцениха любовтта и паметта на българския народ, колкото и да сме обрулени, деморализирани и обезверени.
Да отварям ли дума за образованието и опитите за подмяна на Ангел Каралийчев с Братя Грим, на Захари Стоянов и "Записки по българските въстания" с "Робинзон Крузо" и прочие извращения???!!!
Слепи ли сте? Не виждате ли, че това, което се случва с футболен клуб "Левски" е другата страна на една и съща монета. Просто една от многото глави на един и същи змей, действащ на различни социални фронтове в цялата държава. Целта е една: разбиване на националните символи и националната държава и фрагментиране на обществата на Балканите, оскотяване и опростачване на хората. Защото в сегашния им вид, Балканите все още са неконфигурирани за определени корпоративни и геополитически интереси.
Затова, ако искаме да спасим отбора си, трябва да решим системния проблем. И да го заявим ясно...на жълтите павета, пред Иван Асен, пред презитентството и т.н, а не да си чешем езиците с дребнотемия. Ще има ли нов собственик или не? Славиша заминава ли за Латвия или остава?
Когато се опитваш да решаваш частен проблем от главен системен проблем, винаги се натъкваш на нерешения системен проблем.
Гледам пишеш за вечно дерби(Левски- Славия), та в тази връзка, може ли да напишеш и дадеш примери, кога сме ви погребвали и затривали?4x4 написа:Погребвахте ни затривахте ни подигравахте се и се присмивахте. И през всичкото това време кво стана? Лудогорец шампион на България вече не знам колко години. Кога почнахте да спасявате Левски? Защо Левски трябва да бъде спасяван? 500 гроша? Сега ситуацията е такава.. Черепа избяга щото го подгониха но все още го обичате щото има пари, вируса влияе и всеки го използва за оправдание че не си е свършил работата.. Сираков президент, Батков легенда.. народа е с Левски и Левски е отбора на народа. Ок. Добре! Не е добре и не е Ок. Надявам се скоро да се подредят нещата при вас щото обичам футбол и Вечното Дерби е с такъв зарят дето няма да ми го предложи финал на CL, EK, WK и всичките там европейски и световни мачове и турнири.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Разбирам теорията ти, но не мисля, че е така. Цъвена звезда, rly? ОФК Београд. Това е клуба на Сърбия преди да дойдат комунистите. Колкото и кощунствено да звучи, "Левски" от 1945 до 1991 не е "Левски". И след 1997. Стяуа? Комунистическата гордост? А "Рапид"? В България комунистите, а не някой друг, преначертават футболната карта. "Черно море" не е "Тича". Берое не е "Верея", "ЦСКА не е Шипка" , а "Левски" и "Славия" биват удушени от властта. Чистотата на "Левски" е омърсена от мръсните комунисти, "Славия" - виждаш. "Левски" е в плен на безродниците в момента. Но, идеята ми е, че това са българи, които правят мръсотиите, човек. Българска работа е да се оправдаваме, че някой друг ни е виновен. Рептилите, Бил Гей, Джорджи Сорос, умбум. Стига конспирации. Приеми съществуването на безродниците. А, че някоя голяма сила се възползвала... Еми, заголила си гъзюгата к*рвата, па що да не я опнеш? Грозно звучи, нали. Ама това е истината![/offtopic]
Michael_Buble написа:Написах тези пророчески думи преди много време. Ако всички го бяха осъзнали навреме(и червени и сини) сега щеше да е много различно. Ето, четете:
Разбирам теорията ти, но не мисля, че е така. Цъвена звезда, rly? ОФК Београд. Това е клуба на Сърбия преди да дойдат комунистите. Колкото и кощунствено да звучи, "Левски" от 1945 до 1991 не е "Левски". И след 1997. Стяуа? Комунистическата гордост? А "Рапид"? В България комунистите, а не някой друг, преначертават футболната карта. "Черно море" не е "Тича". Берое не е "Верея", "ЦСКА не е Шипка" , а "Левски" и "Славия" биват удушени от властта. Чистотата на "Левски" е омърсена от мръсните комунисти, "Славия" - виждаш. "Левски" е в плен на безродниците в момента. Но, идеята ми е, че това са българи, които правят мръсотиите, човек. Българска работа е да се оправдаваме, че някой друг ни е виновен. Рептилите, Бил Гей, Джорджи Сорос, умбум. Стига конспирации. Приеми съществуването на безродниците. А, че някоя голяма сила се възползвала... Еми, заголила си гъзюгата к*рвата, па що да не я опнеш? Грозно звучи, нали. Ама това е истината![/offtopic]
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Вие сами се погребахте, пич. Както може и с нас да стане. Лично аз не съм ви се подигравал. Имам доста приятели цесекари. Никога не съм им се подигравал и разни такива. Повечето не признават това, което в момента играе на "Армията". И им е достатъчно гадно, че да им се подигравам.[/offtopic]
4x4 написа:Погребвахте ни затривахте ни подигравахте се и се присмивахте.
Вие сами се погребахте, пич. Както може и с нас да стане. Лично аз не съм ви се подигравал. Имам доста приятели цесекари. Никога не съм им се подигравал и разни такива. Повечето не признават това, което в момента играе на "Армията". И им е достатъчно гадно, че да им се подигравам.[/offtopic]

Лапай и се потапяй на килимчето !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Ако истинските фенове на Левски действат като едно без да се влияят от нищо друго освен любов към клуба, "сините" ще имат успех дори да тръгнат от окръжните. Дори ще спечелят още привърженици, ако се превърнат първия български клуб, който действа като нормален бизнес модел, а не като политически инструмент. Левски има потенциала за това. Ще привлече рекламодатели, хората искат да го гледат, ще има и много народ по стадионите. Да, докато се стигне до върха ще мине доста време, ще има разочарования и тежки моменти, но всичко ще е истинско. Идеята и харизмата ще съществуват. Лошото е, че има много хора, които не искат това да се случи. Някои просто ги е страх, други си живеят в социализма, трети са се впили като пиявици и търсят лично облагодетелстване на гърба на Левски. Пожелавам успех на истинските фенове на този клуб и се надявам да изберат правилния път!
TristaNNN написа:Лелеее, и тука почнаха да се четат мнения на сини колеги, според които трябва да се приемат миризливите пари на миризливото прасе под видимата и за слепци политическа поръчка!Срам, позор и унижение!
Призовавам Павел Колев да обявява несъстоятелност моментално след края на виртуалния концерт, аз такъв срам повече не мога да понасям!
Моето желание беше тези пари да се дадат за благотворителност. Но платените фенове не са ли по - малък срам, морален провал и петно за клуба. Не забравяй колко хора бяха пребити от тях да не говорим за скандирания и свастики. Нека за тях да не си затваряме очите. Първо трябва да си изчистим къщичката от вътре, ако ще имаме претенции за дарения, за които не сме се молили. Ако приемаме едното,а отхвърляме другото си е чисто лицемерие.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
С тези пари трябва/ше да се покрият 2-3 вноски към НАП. Поне да отидат в държавата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Докладвайте страницата на тоя боклук 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !