Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
В една друга тема ми изтриха мнението - няма значение #КОЙ. Тук поне пише "без цензура". Та там писах, че Боко ви обеща помощ и помогна. Погледна се в огледалото и ви даде грант (не заем!) от името на второто си "АЗ". То и първото и второто все дават - ама чужди пари - едните от бюджета, другите - от ББР. В течение на днешния ден разбрах, че до края на сезона ви трябват 3 млн. лева!!! А, бе, вие в ред ли сте? Един отбор (чийто привърженик не съм!), който е до вас в класирането, има почти толкова ГОДИШЕН БЮДЖЕТ! Що за разточителство - никакви ли рестрикции няма? Сега остава да посадите палми, та онези с големите заплати да има къде да скачат. А нашите момчета - кучета ги яли.
Възрастен написа:В една друга тема ми изтриха мнението - няма значение #КОЙ. Тук поне пише "без цензура". Та там писах, че Боко ви обеща помощ и помогна. Погледна се в огледалото и ви даде грант (не заем!) от името на второто си "АЗ". То и първото и второто все дават - ама чужди пари - едните от бюджета, другите - от ББР. В течение на днешния ден разбрах, че до края на сезона ви трябват 3 млн. лева!!! А, бе, вие в ред ли сте? Един отбор (чийто привърженик не съм!), който е до вас в класирането, има почти толкова ГОДИШЕН БЮДЖЕТ! Що за разточителство - никакви ли рестрикции няма? Сега остава да посадите палми, та онези с големите заплати да има къде да скачат. А нашите момчета - кучета ги яли.
Какви рестрикции? Тия са столични отбори!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Накратко е - . По-кратко от това няма. Оранжево, ако го предпочиташ, за да ти е най-елементарно!delqnski47 написа:rane написа:Именно. ЦСКА го няма. Сега има обединени Чавдар и Литекс, след което дружеството е преименувано на ЦСКА-София(София). Толкова е елементарно, ама някои все още не могат да го проумеят и мислят Чавдар-Литекс за старото ЦСКА.Mitata написа:Bernaleo написа:ЦСКА умря 2016, всичко друго е оранжева илюзия...
ЦСКА да не е човек, че да умира, бре?! Фалира едно дружество, нищо повече.
....
Именно.ЦСКА - София (София) или ЦСКА накратко.Кое не разбираш от цялата работа,мунчо
То е толко елементарно .
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Томето, Касабов...всички го лигавят на Дебелян.Бил най-големия дарител. Срам ! Срам и позор ! Сините стигнаха дъното.
-
- Контакти:
Касабов , томислав = дърпатов, Га
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
DarkPsy написа:Томето, Касабов...всички го лигавят на Дебелян.Бил най-големия дарител. Срам ! Срам и позор ! Сините стигнаха дъното.
Типично за "болните левскари"!

- delqnski47
- Контакти:
Абе,главчовци,какво искате да кажат Томето и Касабов според вас?
Медииите се делят на две групи
,
На кръга ''Прокопиев и Капитал''.
И на кръга ''Пеевски''.
Тва лично ми го е казал мой познат,който е журналист.CEO-то на ''Правен свят'',познавам го лично и преди ми се оплакваше ,че му правят редовно проверки от прокуратурата щот е неутрален.Нито е от едните,нито от другите.Ся май е към вторите като му гледам писаниците и статиите,но това е отделна тема.Като бутнат втория кръг и евентуално дойдат първите на власт сигурно ще се гаврътне и той на 180 градуса,но ще го разбера напълно завалийката.
Та хубаво прочетете горното.Баааааааавно по няколко пъти,ако искате си го прочетете онова удебеленото.Сега се поставете на тяхно място и си представете кое ви е по-мило.Да останете без работа и да се харесате на няколко лумпена по телевизора или да има какво да ядете?Лека вечер.
Медииите се делят на две групи

И на кръга ''Пеевски''.
Тва лично ми го е казал мой познат,който е журналист.CEO-то на ''Правен свят'',познавам го лично и преди ми се оплакваше ,че му правят редовно проверки от прокуратурата щот е неутрален.Нито е от едните,нито от другите.Ся май е към вторите като му гледам писаниците и статиите,но това е отделна тема.Като бутнат втория кръг и евентуално дойдат първите на власт сигурно ще се гаврътне и той на 180 градуса,но ще го разбера напълно завалийката.
Та хубаво прочетете горното.Баааааааавно по няколко пъти,ако искате си го прочетете онова удебеленото.Сега се поставете на тяхно място и си представете кое ви е по-мило.Да останете без работа и да се харесате на няколко лумпена по телевизора или да има какво да ядете?Лека вечер.
Последна промяна от delqnski47 на 20 май 2020 21:29, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- анто маина
На следващия мач с публика:Мощно -Лефски оле нищо общо с ДПС

delqnski47 написа:Абе,главчовци,какво искате да кажат Томето и Касабов според вас?
Медииите се делят на две групи,
И на кръга ''Пеевски''.
WTF, правен свят е турбо пеевска медия поне от 3 г.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- анто маина
Извинете за въпроса,Делян от малък ли е левскар,или от два три дни?
Бате каза ДАЙ Делянчоооо
Бате каза ДАЙ Делянчоооо