Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Балкански Орел » 20 май 2020 13:14

Jordan1914 написа:
Балкански Орел написа:Значи от тука нататък обикновенните хора да не дават пари.Щом от клуба ще вземат мръсните пари от турската партия.

И до къде ще стигнем с чистите пари от обикновените хора? Или според теб всеки месец ще събираме по 250хил.лв?в България чисти пари няма, ти ако имаш давай ги (ама поне 500хил.лв)!

За половина милка ЛЕВА ли ще продадем името на Апостола ? С какво се различаваме от червените ? Даже за мен това е по-голям срам и от тяхното тире.Пълна подкрепа за Тръста.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 май 2020 13:20

Според интерактивната карта на ЕбемТиТима, Сектор А е разпродаден, както и повече от половината на Б и В. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 май 2020 13:21

Jordan1914 написа:
Балкански Орел написа:Значи от тука нататък обикновенните хора да не дават пари.Щом от клуба ще вземат мръсните пари от турската партия.

И до къде ще стигнем с чистите пари от обикновените хора? Или според теб всеки месец ще събираме по 250хил.лв?в България чисти пари няма, ти ако имаш давай ги (ама поне 500хил.лв)!

Преди 100 г дедите ни бяха сиромаси и построиха стадион на най - великия клуб в страната. След това им го отнеха и пак го построиха с труд и много пот и лишения. Ще е срамота ако днес не можем да опазим и съхраним делото им. На нас се е паднала честта да направим нещо, за което утре децата ни ще се радват и ще говорят с гордост.

Видях, че на анкетата на Божков са гласували над 18 хил човека за няколко часа. Де да бяхме така активни и при даването на нашата лепта за спасението на клуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 май 2020 13:29

Пичове, не се подвеждайте от фалшивите дарения на Пеевски за болници. Той от сигурно вече 10 години е в тоя бизнес и покровителства фармацевтични монополи - кой мислите задейства тежката наказателна акция срещу Софарма и Огнян Донев? :?:

Пеевски "дарява" пари основно на болници и региони, в които той е покровител. Мишо Тиков му е солташак и дебелият му прави чадър от много време за всякакъв вид дейности, особено в Пазарджишкия регион. Това за свинята е възможно най-евтиният начин за инвестиция и лесен ПР, за да се покаже като спасител в кризата.

И не случайно по уж реномираните медии като Нова и Дарик (собственост на Домуса), Пеевски всеки ден го възхваляват, а в неговата лична медия Пик гледат изобщо да не го споменават, че да не са чак толкова очевидни нещата. :lol:

Пеевски и Домусчиев са заедно с властта, те са хората които се опитват да унищожат Божков. Най-вероятната теза, за мен лично, е че Божков наистина е заплашил Найденови и Домуса с убийство, защото сигурно са имали големи апетити към хазартния му бизнес и най-вече този с националната лотария, а слуховете са, че Божков е правил по милиард на година (чиста пара) в последното десетилетие, и то само от българските му бизнеси. Тук става въпрос за борба на двата основни политически и икономически кръгове в България - едните са с властта, а другите гравитират около старите държавни прослойки, ченгета, ДС агенти и други бивши висши държавни лица.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 20 май 2020 13:45

Балкански Орел написа:
Jordan1914 написа:

За половина милка ЛЕВА ли ще продадем името на Апостола ? С какво се различаваме от червените ? Даже за мен това е по-голям срам и от тяхното тире.Пълна подкрепа за Тръста.

А защо приехме парите на Божков? Новите бази? Те по-чисти ли са? И аз съм за, чистото ни име и аз свалям шапка на най - великата публика и се радвам, че съм част от нея, но за съжаление в момента такона е положението!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 май 2020 13:55

Приели са дарението.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 20 май 2020 14:05

Jordan1914 написа:
Балкански Орел написа:
Jordan1914 написа:

А защо приехме парите на Божков? Новите бази? Те по-чисти ли са? И аз съм за, чистото ни име и аз свалям шапка на най - великата публика и се радвам, че съм част от нея, но за съжаление в момента такона е положението!

Модела трябва да се смени и не само при нас. Дават се куп пари за едни куци коне от Гана, Сенегал, Кюрасо и от къде ли не.
По този начин постоянно ще ни трябва Божков или Пеевски или Русев или някой друг, който по принцип въобще не го интересува Левски като футболен клуб. Промени ли се модела, станем ли независими от престъпната олигархия, ще излезем от този порочен кръг, но за няКОЙ това не е изгодно и ни го казва в прав те(500к)ст.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 20 май 2020 14:09

CaMo_CuHuTe написа:
Jordan1914 написа:
Балкански Орел написа:
Jordan1914 написа:

Модела трябва да се смени и не само при нас. Дават се куп пари за едни куци коне от Гана, Сенегал, Кюрасо и от къде ли не.
По този начин постоянно ще ни трябва Божков или Пеевски или Русев или някой друг, който по принцип въобще не го интересува Левски като футболен клуб. Промени ли се модела, станем ли независими от престъпната олигархия, ще излезем от този порочен кръг, но за няКОЙ това не е изгодно и ни го казва в прав те(500к)ст.

Уважавам мнението ти!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 май 2020 14:09

modor написа:Приели са дарението.

Жалко. От друга страна разбирам ПК, че е притиснат до стената от безпаричието. Въпреки това днес отново дарих и се надявам това да не се отрази на подкрепата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 май 2020 14:30

modor написа:Приели са дарението.

И аз това щях да пиша. Така че и да коментираме и да не коментираме, дали ще гласуваме или не, все тая, парите са взети. Все пак е хубаво всеки да си каже мнението и да е ясно какво искат повечето фенове.
Лошото е, че цялата ни дейност е виртуална.

Върни се в “Левски”