Значи тези, които ни съсипват от години и ни държат в будна кома, сега ни правят дарение, за да помогнат в спасяването......
Гавра, гавра, гавра!
Но пък си е заслужена!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Е, наистина се уплашиха от евентуално обединение в левскарската общност. Между другото, предните дни си мислих, че е възможен такъв вариант, да се притиснат някой фирми да дарят чрез някой от платформите, ама чак до това ..... не съм стигнал в предвижданията си. ГоУем страх от ОБЕДИНЕНИЕТО !!!!
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
- modor
- Контакти:
Ще помоля някой потребители да си сдържат тона. Знам че момента е доста тежък и неприятен. Моля дръжте ниво. И на мен хич не ми е лесно. Изкарват ме извън кожата.... Вероятно съм вдигнали кръвно. Главата ме заболя. Ще помоля фенове на други отбори да не пишат в нашите теми. Затова пуснах "Без цензура".
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Ще помоля някой потребители да си сдържат тона. Знам че момента е доста тежък и неприятен. Моля дръжте ниво. И на мен хич не ми е лесно. Изкарват ме извън кожата.... Вероятно съм вдигнали кръвно. Главата ме заболя. Ще помоля фенове на други отбори да не пишат в нашите теми. Затова пуснах "Без цензура".
Този момент е 10 години.

- metodito
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Превърнахме сме в клуб на олигархията и мафията. Докъде ни докараха...Айде да видим принципните организирани фенове. ..
По-,добре Левски да го няма, отколкото да узурпиран от Бойко и Пеевски.
Човек, от кога е узурпиран от Боко и Пеевски?
Как така казвате с лека ръка "По-добре "Левски" да го няма". От името на кого говориш и за кого точно се помислихте всички организирани и неорганизирани фенове? Що за кощунства стават? Мафиоти, наркомани, комплексари, помислили се за богове, кой не се изтакова върху този клуб? Ти да не си на пет годинки, брат? Вчера ли разбра, че "Левски" е в ръцете на иззедници.
И да, аз съм "за" да бъде приет този заем и клуба - ако П.Колев е прав - да се спаси до лятото, когато може да се продължи нататък. Не знам какво има предвид, понеже ние имаме всичко на всичко трима футболисти котируеми футбалера (Робърта, Спийрингс и малкия) - не знам Холми дали е подписвал.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Нещо изречение ли се опита да съставиш? Чакай да си го преместя в другия крачол.
Опа, готово.[/offtopic]
И още нещо. Това е по-скандално от разрушаването на сектор А и построяването на Кабриото от фирма на познайте кой? Така ли?
TristaNNN написа:Хубаво се посочват такива примери, ама ако това се случи в Левски, ще има да ревункаш цяла година.
Нещо изречение ли се опита да съставиш? Чакай да си го преместя в другия крачол.
Опа, готово.[/offtopic]
И още нещо. Това е по-скандално от разрушаването на сектор А и построяването на Кабриото от фирма на познайте кой? Така ли?

Момчета, май гледаме грешните хора. Досега си мислехме, че ББ, ВБ и ДП са страшните, но явно Радан Кънев е истинският кръстник:
Радан Кънев в 12:43 ч. : 'бих искал да призова всеки левскар да дари, според възможностите си.'
Сайтът на Левски в 13:37 ч. : 'Днес, 19 май, в сметката на „ПФК Левски“ постъпи дарение на стойност 500 000 лв.'.
Радан заповядва, Пеевски изпълнява :D
Радан Кънев в 12:43 ч. : 'бих искал да призова всеки левскар да дари, според възможностите си.'
Сайтът на Левски в 13:37 ч. : 'Днес, 19 май, в сметката на „ПФК Левски“ постъпи дарение на стойност 500 000 лв.'.
Радан заповядва, Пеевски изпълнява :D
- modor
- Контакти:
[rimg]https://www.spisaniexpress.com/wp-content/uploads/FB_IMG_1580776967916.jpg[/rimg]
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Абе, щом Домуса излиза и казва, че ще е зле за А група без Левски, значи трябва да ви е ясно, че няма да се стигне до фалит. Освен това не мисля, че ще си позволят да допуснат грешката, която направиха с червените... При това не броя голямото обществено недоволство, което ще изпитат някои хора при закриване на клуба.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- modor
- Контакти:
Управителният съвет на Тръст "Синя България" намира полученото дарение от фирма "Интръст" ООД за неприемливо. Смятаме, че приемането му е недопустимо и призоваваме ръководството на ПФК "Левски" АД да се откаже от него и да върне преведената сума на дарителя, а в случай, че той не желае да я приеме обратно – същата да бъде дарена за благородна кауза.
В момент, в който цялата синя общност дава буквално последните си средства, за да спаси любимия си клуб, и в който всички усилия са насочени към изваждането на клуба от политическите игри, които го превърнаха в заложник, приемането на мащабно дарение от спорна политическа личност компрометира усилията ни и борбата ни, като ни поставя и в поредна зависимост.
В момент, в който цялата синя общност дава буквално последните си средства, за да спаси любимия си клуб, и в който всички усилия са насочени към изваждането на клуба от политическите игри, които го превърнаха в заложник, приемането на мащабно дарение от спорна политическа личност компрометира усилията ни и борбата ни, като ни поставя и в поредна зависимост.
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.