Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 19 май 2020 09:41

Това с българите и юношите отдавна трябваше да го направим колкото и изтъркано да звучи - нямаше да сме на този хал сега. И без това толкова години нищо не взехме поне щяхме да сме намалили дълговете а не сега да се плащат космическите заплати на някои, които само си бъркат в г...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 май 2020 09:46

CaMo_CuHuTe написа:Това с българите и юношите отдавна трябваше да го направим колкото и изтъркано да звучи - нямаше да сме на този хал сега. И без това толкова години нищо не взехме поне щяхме да сме намалили дълговете а не сега да се плащат космическите заплати на някои, които само си бъркат в г...

Нали Топчо пускаше повече деца и му запалиха главата, че няма победи, титли, купи....хората си искат Шампионска лига, а не да гледат как на Герена децата падат с 0:3 от Ботев Враца :(

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 май 2020 09:52

Проблемът не е в това дали сме с българи, юноши или чужденци. Може да имаш 25 чужденци с по 100 бона заплата всеки, ама като са добри и всяка година играят напролет в Европа, няма да е никакъв проблем. Всичко се свежда до управлението на клуба.
На един отбор му трябва качество, а не количество, за да е успешен... А при нас е обратното. Ние отделяме 1-2 млн. за мениджъри и за плащане на ръка, колкото да навием разни ментета да подпишат с нас и то за не малка заплата. Но като дойде време да си я изработят - нулаааааа/нищо! Не, че тук-там не сме случвали и на добри играчи, ама повечето дето минаха даже не си спомням, че са играли в Левски. Сегашните поне ще ги запомня, че се държаха като мъже и три-четири месеца стояха без заплати. Като не може да ги запомня с нещо на терена, поне с това!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 май 2020 10:19

koisa написа:Проблемът не е в това дали сме с българи, юноши или чужденци. Може да имаш 25 чужденци с по 100 бона заплата всеки, ама като са добри и всяка година играят напролет в Европа, няма да е никакъв проблем. Всичко се свежда до управлението на клуба.
На един отбор му трябва качество, а не количество, за да е успешен... А при нас е обратното. Ние отделяме 1-2 млн. за мениджъри и за плащане на ръка, колкото да навием разни ментета да подпишат с нас и то за не малка заплата. Но като дойде време да си я изработят - нулаааааа/нищо! Не, че тук-там не сме случвали и на добри играчи, ама повечето дето минаха даже не си спомням, че са играли в Левски. Сегашните поне ще ги запомня, че се държаха като мъже и три-четири месеца стояха без заплати. Като не може да ги запомня с нещо на терена, поне с това!

Това също е важно. Последното, което казваш. И за мен е много важно - че са хора и са мъже. В "Левски" дълго време има дефицит на мъже.
Е, с Батков като постигнахме такива успехи и направихме такива пари, какво стана? Батко изпапка паричките, писа си заслугите и бега. Нали има съвети-мъвети. Какво точно правят те? Контролират ли нещо наистина? Какво значи "качество"? Скъп футболист с голяма заплата ли е дефиницията за "качество"? Или скъп треньор? Това е колективен спорт. Щом бие един отбор, бори се, значи е качествен. Ето пак давам примера с БАТЕ. Взети като единици, тея бяха 11 мартинрайновци (образно казано). Някой от тея, които отстраниха нас и Андерлехт, направиха ли кариери после някъде? Къде да направят, като бяха дървенца. Дано някога на ръководителите на "Левски" им светне, че те могат хем да си правят далаверата, хем да върви отбора и клуба.
А и друг пример. Преди два сезона, шефът на Олимпиакос изръчка цял отбор и привлече нов отбор. За един сезон обиграване, тея почнаха да мачкат. Не три-пет-седем. За един сезон заедно. И същите отстраниха Арсенал. Макар че аз не се сещам за друг такъв случай.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 май 2020 11:45

И какво стана сега? От трите 'подписали' писмото легенди, две твърдо отрекоха да са били част от подобно предложение. Шок, петно, драма :(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 май 2020 14:06

metodito написа:
koisa написа:Проблемът не е в това дали сме с българи, юноши или чужденци. Може да имаш 25 чужденци с по 100 бона заплата всеки, ама като са добри и всяка година играят напролет в Европа, няма да е никакъв проблем. Всичко се свежда до управлението на клуба.

Това също е важно. Последното, което казваш. И за мен е много важно - че са хора и са мъже. В "Левски" дълго време има дефицит на мъже.
Е, с Батков като постигнахме такива успехи и направихме такива пари, какво стана? Батко изпапка паричките, писа си заслугите и бега. Нали има съвети-мъвети. Какво точно правят те? Контролират ли нещо наистина? Какво значи "качество"? Скъп футболист с голяма заплата ли е дефиницията за "качество"? Или скъп треньор? Това е колективен спорт. Щом бие един отбор, бори се, значи е качествен. Ето пак давам примера с БАТЕ. Взети като единици, тея бяха 11 мартинрайновци (образно казано). Някой от тея, които отстраниха нас и Андерлехт, направиха ли кариери после някъде? Къде да направят, като бяха дървенца. Дано някога на ръководителите на "Левски" им светне, че те могат хем да си правят далаверата, хем да върви отбора и клуба.
А и друг пример. Преди два сезона, шефът на Олимпиакос изръчка цял отбор и привлече нов отбор. За един сезон обиграване, тея почнаха да мачкат. Не три-пет-седем. За един сезон заедно. И същите отстраниха Арсенал. Макар че аз не се сещам за друг такъв случай.

Хубаво се посочват такива примери, ама ако това се случи в Левски, ще има да ревункаш цяла година.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 май 2020 14:08

Легендата на Левски Кирил Ивков излезе с официална позиция чрез сайта на "сините" относно появилата се информация, че се присъединява към подписано до премиера писмо с молба за кредит или че е пожелал под някаква форма акциите на клуба.

"Категорично опровергавам разпространената първо в новините по Канал 1 на БНТ, а после и в други медии информация, че съм участвал в организацията на план с искане за кредит от правителството с цел оздравяване на „ПФК Левски АД“.

Заявявам следното:

Не съм давал съгласието си и не съм подписвал каквото и да е писмо до премиера на републиката.

Не съм имал и нямам каквито и да е претенции към акциите на ПФК Левски.

Не съм искал правни съвети от Тодор Батков. Нито във връзка с това, нито за друго.

Бях поканен на тази среща, без да знам каква точно е нейната цел и се отзовах само от уважение към колегите.

Не желая да бъда замесван в каквито и да било спекулации, свързани с клуба, на който съм посветил таланта и живота си.

Ваш, Кирил Ивков
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 май 2020 14:28

Това вече е гавра....
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 май 2020 14:36

Фирмата „Интръст” ЕАД направи дарение от 500 хиляди лева за футболния Левски. За постъплението информира официалният сайт на „сините”.

Вижте цялото съобщение от Левски относно получената помощ:

„Левскари,

Днес, 19 май, в сметката на „ПФК Левски“ постъпи дарение на стойност 500 000 лв. от фирма „Интръст“ ЕАД, като за целта беше оформен договор за дарение. От компанията, която е еднолична собственост на Делян Пеевски, се свързаха с клуба, за да декларират желанието си да помогнат на „Левски“ в този тежък момент, без да поставят условия за притежанието на акциите, както и да призоват чрез нас и други фирми, които имат възможност, да помогнат за оцеляването на любимия клуб.

Използваме повода, за да се обърнем отново към всички дарители с благодарност за неоценимата помощ и да обещаем, че ще получите отчетност за всеки похарчен лев, както беше и досега. Кампанията продължава на:

Платформата на HelpKarma.

Кампанията може да намерите на: https://bg.helpkarma.com/campaign/vsichkizalevski-1641

6i6i :oops:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 май 2020 14:36

Е това вече е срам. Парите трябваше да бъдат отказани.

Върни се в “Левски”