Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Mitata
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Mitata » 18 май 2020 23:18

LoveAndPeace написа:100 мил :lol: :lol: :lol: хахаххахахах
това е като четирите цесеката , които бяха регистрирани в ТР
Разбирам фрустрацията ви ......последните 2-3 месеца , сизифовите усилия на синята общност. За нас са същински ад , но за вас са двоен такъв.

Феновете не плащаме сметките на ФК, други го правят.
Знам че властта ще ви помогне, ще ви спаси.Когато ЦСКА беше в затруднено положение държавата гледаше отстрани доволно, в момента държавата се чуди как да ви измъкне безболезнено, без да бие на очи особено.

При положение, че през последните години за едни държавата е майка, за други, включително ЦСКА - мащеха, нямам скрупули, няма ад. Така са преценили собствениците на ЦСКА, така са постъпили. Дали е правилно или не, няма значение, важното е, че ЦСКА го има. В края на краищата само с половината сини спонсори под ръка старото дружество никога нямаше да стигне до фалит. Но нали си нямаме си Баце...
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 май 2020 23:21

W84me написа:
onegavon написа:Само да питам колко платихте на ГБС и Автомагистрали за грозната си трибуна.Колко години минаха откакто ви я построиха?Нали щяхте да плащате с билетчета? А, пардон левче от билетче се даваше на други хора забравих.

Вече няколко милиона сме платили, други въпроси?

Докажи! Снимай платежните! Щото със сигурност ГБС заведоха дело ,че не плащате.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 май 2020 23:29

И как държавата помага на Левски ? Пращат ни спонсори, за да ни държат в будна кома!
Какво спечели Левски, откакто ни пращат спонсори ? А преди тях ? Събориха най-читавият сектор, за да ни вкарат в дългове, а Спас ни финансираше чрез заеми и не плащаше на нап. Голяма помощ. Собствениците на другите отбори дали са там по собствено желание ? А случайно ли е, че спряха да закачат Гришата като създаде ЦСКА - София ?
Последна промяна от Eminem на 18 май 2020 23:40, променено общо 2 пъти.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 май 2020 23:31

Eminem написа:И как държавата помага на Левски ? Пращат ни спонсори, за да ни държат в будна кома!
Какво спечели Левски, откакто ни пращат спонсори ? А преди тях ? Собствениците на другите отбори дали са там по собствено желание ? А случайно ли е, че Гришата спряха да го закачат като създаде ЦСКА - София ?

Ако не желаете спонсори, заявете го публично, отказвайте ги! Справяйте се сами!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 май 2020 23:32

LoveAndPeace написа:100 мил :lol: :lol: :lol: хахаххахахах
това е като четирите цесеката , които бяха регистрирани в ТР
Разбирам фрустрацията ви ......последните 2-3 месеца , сизифовите усилия на синята общност. За нас са същински ад , но за вас са двоен такъв.

За нас е по-скоро забавление,не съм видял и някакви обиди спрямо вас,ако искаш да ти извадя архив какво пишехте когато бяхме във вашето положение.Може да сме регистрирали четири-пет Цесеката,но никое от тях не си е позволявало да моли за заем 100 млн.лв от Държавата и това още преди Васил Божков да абдикира от Левски,говорим за 29 януари,явно някой ги е посъветвал.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 май 2020 23:36

Mitata написа:
Eminem написа:И как държавата помага на Левски ? Пращат ни спонсори, за да ни държат в будна кома!
Какво спечели Левски, откакто ни пращат спонсори ? А преди тях ? Собствениците на другите отбори дали са там по собствено желание ? А случайно ли е, че Гришата спряха да го закачат като създаде ЦСКА - София ?

Ако не желаете спонсори, заявете го публично, отказвайте ги! Справяйте се сами!

Ами аз лично не искам държавата да ни праща насила собственици, за да ни държи в кома и да нямаме никакъв шанс за развитие.
Не искам изпратени собственици със заповед да не закачат сз и така те да си правят каквото си искат и да гонят и бият левскари.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 май 2020 23:38

Какво спечели Левски, откакто ни пращат спонсори ? А преди тях ? Събориха най-читавият сектор, за да ни вкарат в дългове, а Спас ни финансираше чрез заеми и не плащаше на нап. Голяма помощ. Собствениците на другите отбори дали са там по собствено желание ? А случайно ли е, че Гришата спряха да го закачат като създаде ЦСКА - София ?

За вашите спонсори имам мнение но ще го запазя засега,колкото до Ганчев,оставиха го когато му взеха бизнеса със захарта и им прехвърли Вец-овете,а не когато пое ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 май 2020 23:41

Да и едно разследване срещу него съвсем случайно спря с появяването на ЦСКА - София.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 май 2020 23:43

Eminem написа:Ами аз лично не искам държавата да ни праща насила собственици, за да ни държи в кома и да нямаме никакъв шанс за развитие.
Не искам изпратени собственици със заповед да не закачат сз и така те да си правят каквото си искат и да гонят и бият левскари.

Ти може и да не искаш, но други не споделят твоето мнение. Освен това искат 100 млн. кредит от държавата с две годишен гратисен срок. А защо от държавата, не от банките, питам аз?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 май 2020 23:57

Mitata написа:
Eminem написа:Ами аз лично не искам държавата да ни праща насила собственици, за да ни държи в кома и да нямаме никакъв шанс за развитие.

Ти може и да не искаш, но други не споделят твоето мнение. Освен това искат 100 млн. кредит от държавата с две годишен гратисен срок. А защо от държавата, не от банките, питам аз?

Защото никоя банка няма да им даде такъв безумен и нагъл заем. А държавата ни е толкова жалка и корумпирана, че за съжаление има вероятност да им даде заем.

Върни се в “Левски”