Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ImmortaL_1000 » 16 май 2020 21:34

Спокойно щом Бойко е от Левски значи отбора ще се оправи. Няма как да си закрие любимия отбор.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2020 21:37

ImmortaL_1000 написа:Спокойно щом Бойко е от Левски значи отбора ще се оправи. Няма как да си закрие любимия отбор.

Говорим за шизофреник с мания за величие и патологичен лъжец и откровен маниак? Такъв човек всичко може да направи. А тулупа няма "любимо" нещо освен със себе си.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2020 21:38

К'во ли си вика сега: "Ма*ка му, що съм премиер? Най-после акциите ми ги дадоха официално". :lol:

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 16 май 2020 21:38

alexdb написа:
bsz1916 написа:Прави впечатление , че никой от тези които пожелаха да получат акциите ( БЕЗПЛАТНО ! ) - Тити , фенклуб , ветерани и т. н. не заявиха че след като ги придобият , ще издържат финансово клуба ( така както го правиха г-н Божков и г-н Попов преди да им отнемат бизнеса и да им запорират сметките ) . Това означава че те желаят да придобият собствеността , а после пак ще се разчита Тулупа да рекетира и изнудва някого да поеме издръжката на отбора . Ами ако е така , защо не се иска от Тулупа направо да прехвърли акциите на този , който ще бъде нарочен да изпълнява тая задача - този път официално и директно , а не задкулисно и чрез посредници както вече толкова много години до сега . Притежателите на останалите 14% от акциите , ако ще продължават да не участват във финансовата издръжка на клуба , също би трябвало да си дарят акциите на тоя , който ще бъде натоварен с тая задача . Едва ли има друга държава в света , където с придобиването на собственост и издръжката на спортен клуб , да се процедира по начина по който това става в България .

Общо-взето е така с една допълнителна подробност - като Тулупа натресе на някой да издържа отбора да поеме и тяхната издръжка в пакет. Затова е голямата борба. ;) Иначе да, няма такава държава където футболни клубове да се издържат предимно със заеми от основния собственик на клуба.

Заемите са някакъв опит за "гаранция" на разходите направени за насила натресен "бизнес".

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 май 2020 23:00

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 май 2020 23:28

vlong написа:Браво на Македонски,че апелира в оранжавият Топспирт!
Така трябва навсякъде,винаги,всякак.
Само Левски! ДАРЯВАЙТЕ!

Радвам се че подкрепяш любимият си отбор не само виртуално но и финансово,но ми стана интересно защо се появи в този форум едва февруари тази година,заяви че си от бургаско,а когато фен от Бургас искаше да се срещнете отказа категорично,нищо лично,да си жив и здрав,дано не си внедрен да провокираш участниците във форума да превеждат пари.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 май 2020 23:35

peliforewer написа:
Само Левски! ДАРЯВАЙТЕ!

Радвам се че подкрепяш любимият си отбор не само виртуално но и финансово,но ми стана интересно защо се появи в този форум едва февруари тази година,заяви че си от бургаско,а когато фен от Бургас искаше да се срещнете отказа категорично,нищо лично,да си жив и здрав,дано не си внедрен да провокираш участниците във форума да превеждат пари.

Не е никакъв провокатор. Този човек последните месеци дари доста пари. Също така зарадва много хора, които нямаха финансовата възможност да си купят билети.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 май 2020 23:44

Още един фен на отбора от Ловеч се е загрижил , баси ... този Бил Гейтс , ги е чипирал преди всички останали ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 май 2020 23:46

modor написа:
peliforewer написа:
Само Левски! ДАРЯВАЙТЕ!

Не е никакъв провокатор. Този човек последните месеци дари доста пари. Също така зарадва много хора, които нямаха финансовата възможност да си купят билети.

Радвам се че има такива фенове,само ми е чудно защо не желае да се срещне със съмишленици,да е жив и здрав,може да си има причини и не съм аз човекът който има право да го кори.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 май 2020 23:48

Kotooshu написа:Още един фен на отбора от Ловеч се е загрижил , баси ... този Бил Гейтс , ги е чипирал преди всички останали ;)

С теб можем да си комуникираме в темата Без цензура ;) .
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”