Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Iceberg » 13 май 2020 16:34

40 неща, които не знаете за Мартин Минчев
https://varnautre.bg/2020/05/13/147829/ ... -N5btGwpDc

Въпреки дългия период на карантина заради пандемията от коронавирус, футболистът на „Черно море” Мартин Минчев не е загубил чувството си за хумор. 19-годишният талант отговори с усмивка на въпросите на Sportal.bg и разкри доста интересни подробности за себе си. От какво се страхува, коя е най-лудата му футболна фантазия и какво има в хладилника на българския национал можете да разберете от следващите редове.

– Коя е любимата ти българска песен?
– Слави Трифонов – „Това е”.

– Кое е любимото ти число?
– 22 – датата, на която съм роден.

– На кого се възхищаваш?
– На идолите в живота ми.

– Кой е любимият ти филм?
– „Цар Лъв”.

– Имаш ли прякор и имал ли си някога в детството?
– Не се сещам.

– Какво винаги има в хладилника ти?
– Месо.

– Какво има в нощното ти шкафче?
– Зарядно.

– А в багажника на колата ти?
– Топка и футболни обувки.

– Какво обичаш да правиш, когато разполагаш със свободно време?
– Да гледам филми или да се разхождам.

– Какво можеш да готвиш­?
– Спагети.

– Кое е любимото ти място?
– Плажът.

– Любима марка автомобили?
– Ауди.

– Коя е най-красивата жена в света?
– Майка ми, сестра ми и баба ми.

– Кой е отборът на сърцето ти?
– Черно море.

– Кой номер обувки носиш?
– 44.

– Какво може да те накара да си стоиш вкъщи?
– Лошото време.

– Защо избра футбола?
– Защото е любимата ми игра.

– Ако трябва да си анимационен герой, кой ще бъдеш?
– Пумба (смее се).

– Ако беше животно, какво щеше да бъдеш?
– Тигър.

– Какъв би могъл да бъдеш, ако не беше футболист?
– Не съм се замислял.

– Море или планина?
– Море.

– Вярваш ли в духове?
– Не.

– Ако можеше да промениш нещо в себе си, какво ще е то?
– Да не мисля за последствията.

– Ако можеш да върнеш времето назад, би ли променил нещо в живота си?
– Не бих променил нищо.

– Гол или асистенция?
– Гол.

– Разкажи ни най-лудата си футболна фантазия?
– Че ме представят на „Олд Трафорд”.

– С коя известна личност би искал да излезеш на вечеря?
– Ще го запазя в тайна.

– Какво те вбесява?
– Да губя.

– Какви качества трябва да притежава някой, за да бъде твой приятел?
– Доверието е най-важно за мен.

– Интересува ли те какво мислят другите за теб?
– Само мнението на най-близките.

– Когато хората говорят за теб, какво би искал да кажат?
– Че съм добър човек.

– Как си се представяш след 10 години?
– Все още на терена и със семейство.

– Ако беше художник, какъв цвят ще използваш за платното на живота си?
– Зелен, защото е любимият ми цвят.

– Какво обичаш и какво мразиш в работата си?
– Обичам да печеля, мразя да губя.

– Ако можеш да избираш между това да летиш и да бъдеш невидим, кое ще избереш?
– Да летя.

– От какво се страхуваш?
– От змии.

– Какъв е смисълът на живота?
– Семейството.

– За какво похарчи първите пари спечелени от футбола?
– Футболни обувки.

– Какъв цвят футболни обувки никога няма да обуеш?
– Розови.

– Кой е най-великият футболист в твоите очи?
– Кристиано Роналдо.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 май 2020 08:51

Илиан Илиев: Промени във футбола ни трябва да има, но първо трябва да си променим мисленето
https://varnautre.bg/2020/05/14/148061/ ... BIDzrbB_OQ

Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели мнението си какво ще се промени във футбола след COVID-19, какво трябва да бъде променено в българския футбол и какви хора трябва да застанат начело на БФС в интервю за Evima Sport.

Как мислите, че може да оцелеете по време на кризата, независимо дали сте президент на клуб, треньор, футболист или човек, близък до играта и част от футболен клуб. Дайте идеи как и с какво може да се занимаваме по време на карантината?
– В България карантината не беше така строга, (не мога да си представя как бихме реагирали като народ, ако ни затвореха като сърби и македонци по 86 часа за Великден), така че не бяхме тотално затворени и можеше да се излиза. Имахме право на разходки в квартала, до стадиона от време на време, в магазините и когато още не беше забранено, и на плажа за разходка. Когато времето не беше добре, можехме да гледаме филми или тренировки в различни спортни сайтове.

Какво трябва да се промени в родния ни футбол като цяло, за да запази той своята обществена и социална роля?
– Промени във футбола ни трябва да има, първото нещо е, че трябва да си променим мисленето, трябва да си променят мисленето и хората, работещи във футбола, дали победата е нужна на всяка цена и с всички средства, вместо да се гради отбор и да се играе приятен за хората футбол. Омразата трябва да се спре, а да има повече толерантност между отборите. Възпитание на младите и формирането им първо като личности и след това като спортисти. Инвестиции в базите, в хората, които се занимават с футбол, не само футболисти, но и треньори, защото мисля, че трябва да имат възможност за по добра подготовка, а от там и да дават по добра основа на младите футболисти.

Как трябва да се управлява родния ни футбол след кризата и какви хора трябва да застанат начело на него?
– Аз отдавна съм привърженик на идеята, че футболните клубове сами трябва да си определят съдбата и бъдещето. Професионалната футболна лига, заедно с всички професионални клубове, трябва да вземат всички важни решения с гласуване и т.н. Дълга тема е, но примери в Европа има много. Футболният съюз да се занимава с аматьрски футбол и националните отбори. Но знаем, че при нас трудно се вземат такива кардинални решения. Във футбола трябва да влязат нови лица, Изпълкома направи много добре, като взе решение за края на първенството, дано всичко да е наред и да се изпълни плануваното. Второто важно решение на този Изпълком трябва да е насрочване на Конгрес и дотам. Всички други решения да се оставят на новото ръководство, което със сигурност трябва да прегледа структорите си, да се освободи от хора, които в годините са показали пристрастия и некомпетентност. Разбира се, да запази хората, които са с модерно мислене, каквито със сигурност ги има във футболния съюз.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 май 2020 09:20

Абе всички ли тук ги тръшна Covid? Я да раздвижим нещата. Мисля си, че ако запазим сегашния отбор, които и така надиграваше и мачкаше държавните отбори с тирето и другия от Подуне, то можем да погледнем новия сезон даже към трофей и 2ро място в А група. Те са свършили кинтите и са пред фалити, а нашия отбор е солиден и сглобен, ние не сме се разпускали финансово. Важно е да не продаваме играчи, освен може би Минчев, ако офертите от Торино и Селтик дойдат, просто за неговото добро бъдеще. Иначе ще ни е нужен много! Ситуацията е сходна с 1986 г., когато след катаклизмите в Средец и Витоша отборът на Берое се промъкна до титлата. Сега имаме подобен шанс, разбира се имаме Агата отгоре и затова казах 2ро място и трофей (Купа). Дано Илиан действа бързо и да привлече Бодуров. Един такъв ни трябва до Дани Димов и някакъв нормален ляв бек (който да рита с ляв крак!) и всичко ще се получи
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 май 2020 11:36

[quote="ShooterMan"]Абе всички ли тук ги тръшна Covid? Я да раздвижим нещата. Мисля си, че ако запазим сегашния отбор, които и така надиграваше и мачкаше държавните отбори с Тирето и другия от Подуне, то можем да погледнем новия сезон даже към трофей и 2ро място в А група. Те са свършили кинтите и са пред фалити, а нашия отбор е солиден и сглобен, ние не сме се разпускали финансово. Важно е да не продаваме играчи, освен може би Минчев, ако офертите от Торино и Селтик дойдат, просто за неговото добро бъдеще. Иначе ще ни е нужен много! Ситуацията е сходна с 1986 г., когато след катаклизмите в Средец и Витоша отборът на Берое се промъкна до титлата. Сега имаме подобен шанс, разбира се имаме Агата отгоре и затова казах 2ро място и трофей (Купа). Дано Илиан действа бързо и да привлече Бодуров. Един такъв ни трябва до Дани Димов и някакъв нормален ляв бек (който да рита с ляв крак!) и всичко ще се получи[/quote

То и сега може да атакуваме тройката предвид, че чужденците на "тирето" и "фалиралите" се разбягаха. И не случайно БФС-то намали мачовета наполовина от плейофите, за да може да устискат местата си в зона ЛЕ измислените грандове.Съдиите ги бутаха държавопомазаните отборчета от София цял сезон,че какво остава за още някакви си 7 мача.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 17 май 2020 11:46

Да, да, даже прочетох някъде, че първенството го били спрели не заради Covid-19, ами за да спрат Славия за титлата :)

За Бодуров съм раздвоен - много Константински ми изглежда :P
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 май 2020 12:28

Факт е, че отборите на държавата власт - Левски и този на Ганчев с тирето в момента както са просто ще ги размажем. Ние сме освен по-добре играещите и без напусналите им, какво остава сега... а и нашия дух и устрем е много висок заради многото ни наши юноши в отбора барабар и с Илиан, който също е такъв. Факт е, че ако се играеше докрая щяхме да ги насметем яката. Да се съсредоточим над процесите, защото те ще дадат дългосрочни перспективи. Ако запазим отбора си, като не виждам причина за обратното, то ние ще сме съперник номер 1 на Лудогорец. В никакъв случай не бива да даваме даже и под наем каквито и да е играчи на двата омразни тумора ставайки част от реанимационния процес. Напротив, трябва да ги стъпчем яко, защото подобни катаклизми разместващи пластовете стават веднъж на 30 - 40 години, като се сменят и грандове, и т. н. Това е един вид ситуация 1944 или 1989 и ние сме в отлична позиция да се заковем в 3-ката на България. Може да се освободим от талаша - като Актау, или Букаси например, но не повече. Бодура е класа, или поне е по-стабилен от гърка. Сега е нашия шанс, мисля, че няма 2 мнения. Събуждаме се в свят променен отвсякъде, където вчерашните галеници не са фаворити. ББ няма да помогне на Левски, поне не и след тирадите и цирковете на Божков... ГГ е фалирал, това е явно, създава се държавна петролна компания и му дърпат килима на Петрол под краката, пък и след случката с подеунци властта надали ще помага точно на микренци..... Дано нашите шефове се ориентират какво се случва
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 май 2020 13:37

ShooterMan написа:Факт е, че отборите на държавата власт - Левски и този на Ганчев с тирето в момента както са просто ще ги размажем.

Вие все мачкате и размазвате, пък накрая ще станат вече сигурно (над) десетина поредни сезони едно 4-то място не можете да издрапате.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 май 2020 14:49

bubka написа:
ShooterMan написа:Факт е, че отборите на държавата власт - Левски и този на Ганчев с тирето в момента както са просто ще ги размажем.

Вие все мачкате и размазвате, пък накрая ще станат вече сигурно (над) десетина поредни сезони едно 4-то място не можете да издрапате.

Имаме една яка спирачка и тя се казва ТИМ.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 май 2020 12:24

Черно море - Дунав 0:1 27.05.20/ 1200ч
На живо тук:
https://www.youtube.com/watch?v=Jht5Zm1vP9Q
Черно море: Иван Дюлгеров, Мирослав Енчев (82-Йордан Радев), Димитриос Хантакиас, Мартин Дичев, Цветомир Панов, Велислав Василев, Емил Янчев, Петър Вуцов (75-Николай Иванов), Родриго (46-Николай Златев), Матиас Курьор (82-Павел Георгиев), Денислав Ангелов.

п.с. Илиан е пуснал на първо четене всички юноши и резерви. Следобед излизат с титулярите срещу Лудогорец в Разград.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 май 2020 19:31

Ако играем само срещу Вас няма да станем шампиони! :mrgreen:
Костелив варненски орех!
Изображение

Върни се в “Черно море”