Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот helic » 13 май 2020 14:52

Warped написа:Какво ще си купиш като се пуснат от пакети по 100, да не кажа 500 със номинал 50лева на акция?
Или ти мислиш, че се пускат е така, може да си купиш 1 акция за 2 лева или 2 за 4 и си готов.

защо да не може?

Busato

Мнениеот Busato » 13 май 2020 15:33

Corwin написа:
Dust написа:Не, по-скоро това е част от цирка.
Предполагам знаеш, чия собственост е GP Group и кои стратегически обектив изпълняват към момента?

Тва не е Джи Пи Груп. А публикацията е трол, може да се види лесно :D

Наистина не виждаме никакъв проблем 20 годишният Венцислав Манчовски от с. Горна Кремена, който е регистрирал фирма Жи-Пи-Груп с 10 лв. капитал през януари т.г., да вземе акциите на Левски.
Съдейки по името на фирмата нея я очаква бляскаво бизнес бъдеще захранвано щедро с обществени поръчки, така че ще има и за спорта. И за културата. И за бахура...
Освен това като бъдещ собственик на Левски той с лекота ще освободи от запорите на НАП заради дългове семейната къща от 34 кв. м. плюс две паянтови постройки по 18 и 16 кв.м, както и нивите на родителите си.
Ще се справим заедно. И с Левски и със запорите. Данъкоплатците са на ход. https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 май 2020 15:35

Sardukar написа:Интересно ми е какво някои хора разбират под да се "спаси" клуба ?
Ако "спасяването" е, че ще участваме в най-високото ниво на българския футбол (хаха) и ще взимаме лиценз, но през 1/2/3 години ще има драма и ще чакаме нов спасител, то очаквам да ни "спасят". Почти съм сигурен, че робст...спасяването ще продължи. Прекалено голям удар ще е за "реномето" на г-н Премиера! Спортът е добро забавление за развличане от ежедневните проблеми. Важно е да го има, а в тикво форма, която да разделя е още по-добре за Вожда!

Има доста левскари, които са привърженици на Тиквата. Аз не познавам такива, но ги има.

Беше ясно, че Левски ще бъде жертва на политико-икономическите интереси.
Не очаквам нищо добро да се случи. Божков явно показа, че е получил клуба, а не че го искал. Също като Спас.

Докато продължават да се назначават собствениците при нас ще е така. Не виждам някаква реакция у нас левскарите. Абсолютно малодушие и бездушие. Заслужаваме си напълно съдбата си.
Лошото е, че дори да започнем от дъното, на чисто, пак няма да ни оставят...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 май 2020 15:37

helic написа:
Kotooshu написа:
sinqkrepost1914 написа:
Kotooshu написа:Подлогата :)

https://www.facebook.com/eurocom.bg/vid ... 423900556/

Oт цялото интервю разбрах, че според НКПСЗ най-добре би било мажоритарния дял да се ''замрази'', като в такъв случай 10 % оставащи в Тръста биха им дали право да свикат общо събрание и да си назначат УС, който да се заеме вече с действията по намирането на спонсори и рекламодатели. И кой ще облажи от цялото това ? Така вече няма да има пречка да си подпишат каквито си искат договори за охрана, кетъринг, маркетинг и прочие..

Още няколко "крачки" останаха за са си "присвоят" Клуба !
Питам се аз когато е възможно юридически , защо да не се пуснат акциите в продажба ?
Бих си купил (според възможностите ми), нали искат да взимаме решенията заедно :lol: Левски е на феновете ;)

това е едно добро решение и възможност за набиране на средства, ама неудобно на много хора.

Абсолютно съм съгласен с теб !
На теб ще ти отговора (не на онова), това което знам аз ... 36 милиона акции с номинална стойност 1 лев за акция ... минимална бройка е с пакет от 100 акции .
Ако греша , моля някой да ме поправи !
Последна промяна от Kotooshu на 13 май 2020 15:45, променено общо 2 пъти.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 13 май 2020 15:38

Мисля че може да му се доверим. Божков го начука на шибаняка
https://trud.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%8 ... dxk0_7x9UA

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 май 2020 15:42

bilyaletdinov написа:
Sardukar написа:Интересно ми е какво някои хора разбират под да се "спаси" клуба ?
Ако "спасяването" е, че ще участваме в най-високото ниво на българския футбол (хаха) и ще взимаме лиценз, но през 1/2/3 години ще има драма и ще чакаме нов спасител, то очаквам да ни "спасят". Почти съм сигурен, че робст...спасяването ще продължи. Прекалено голям удар ще е за "реномето" на г-н Премиера! Спортът е добро забавление за развличане от ежедневните проблеми. Важно е да го има, а в тикво форма, която да разделя е още по-добре за Вожда!

Има доста левскари, които са привърженици на Тиквата. Аз не познавам такива, но ги има.

Беше ясно, че Левски ще бъде жертва на политико-икономическите интереси.
Не очаквам нищо добро да се случи. Божков явно показа, че е получил клуба, а не че го искал. Също като Спас.

Докато продължават да се назначават собствениците при нас ще е така. Не виждам някаква реакция у нас левскарите. Абсолютно малодушие и бездушие. Заслужаваме си напълно съдбата си.
Лошото е, че дори да започнем от дъното, на чисто, пак няма да ни оставят...

Жалко за този голям клуб.Има ли клуб в България,от по-големите,на който собственика да не е назначен?
Дали и в цивилизованите държави стават такива циркове,като у нас?Съмнявам се!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2020 15:49

Kotooshu написа:
metodito написа:
Я го знам!
[offtopic]Бил Гейтс. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Бойко Методиев Борисов - :mrgreen:[/offtopic]

Почти познах. Единият е нарочен за злодей, другият си е истински злодей и изрод.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 май 2020 15:57

Има ли още някой да мисли, че някой друг освен ББПП е виновен за ситуацията в Левски в последните 10 години?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 май 2020 15:59

W84me написа:Има ли още някой да мисли, че някой друг освен ББПП е виновен за ситуацията в Левски в последните 10 години?

[offtopic]Павел Колев и Хубчев ;)[/offtopic]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 май 2020 16:43

filcolins написа:Мисля че може да му се доверим. Божков го начука на шибаняка
https://trud.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%8 ... dxk0_7x9UA

:) :) :)
От сутринта гледам цирка и се смея. А Божков ако може и той да го гледа, сигурно умира от смях.
Г-н Тиквун уж беше големия мъж и даваше пространни брифинги сутрин и вечер и спасяваше нацията, а тази сутрин напълни гащите и не посмя да си покаже дългия нос навън, а прати КраДлев и някаква женица да се оправят :lol:
Ако имаше малко акъл, можеше да се посъветва с някой като Герджиков и за една минута и пет секунди да прехвърли акциите на Тити, примерно, и да каже - айде оправяйте се. А той се скри като мишка и цирковете продължават.
Едно му признавам на Божков, че го е измислил и успя да го направи ефектно. И това не е всичко, ми се струва.

Върни се в “Левски”