Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Жълто-черен Пловдив написа:Warped написа:Лизачите на черепа и уж фенове на Левски ликуват. Браво.... искате си тире, близо сте.
За мен, като страничен наблюдател, е ясно едно: с тази акция Божков показа, че му е през к---а съдбата на Левски и на феновете му. Този човек не е широко скроен и ще ви мачка до дупка, защото сте го предали, според представите му...
Б.Б. няма какво да го коментирам. Никой нормален на негово място не би взел акциите по този начин.
Warped написа:Не ми пука за тиквената империя.
Правят Левски на салата и му е*ават майката.
Тва става в момента.
Warped написа:Не ми пука за тиквената империя.
Правят Левски на салата и му е*ават майката.
Тва става в момента.
Warped написа:Лизачите на черепа и уж фенове на Левски ликуват. Браво.... искате си тире, близо сте.
Мнениеот Kotooshu » 17 яну 2020 19:55
Почвайте да режете вени за Черепа ... молете се за НОВ БАЩИЦА - ПАРАШУТИСТ !
Докато не се отървем от тази зависимост , ББ и НКПСЗ....все ще сме в будна кома .
п.п. Очаквам едни декларации , заплахи за чудо и приказ
04. 05. 2020
Павел Колев, Петър Хубчев и Ивайло Петков напускат. Това обяви изпълнителният директор на „сините“. Шефът на "сините" поясни, че това ще се случи на 13 май, когато отпадне извънредното положение в България.
1914.1902 написа:Къде са оставките?![]()
ПК пак не знае какво е говорил. Много е зле.04. 05. 2020
Павел Колев, Петър Хубчев и Ивайло Петков напускат. Това обяви изпълнителният директор на „сините“. Шефът на "сините" поясни, че това ще се случи на 13 май, когато отпадне извънредното положение в България.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 26 госта