Балкански Орел написа:Мене такива като Титката ме притесняват, той не мисли реално, даже ме съмнява, че знае с какво реално се е заел.Той говори, че всичко е свършило и че Левски е спасен щом акциите са върнати от Божков ? Мен тази теория силно ме съмнява.
Преди няколко дни сигурно си мислеше , че "храня" Тити защото не го харесвам нещо
Лично мен не ме притеснява , че човека е от друга планета (не го обиждам за това , напротив - жал ми е) ... лично за мен проблема е , че още с първите си думи излъга като дърт циганин ... относно парашутистите .
Това да си играеш с чувствата на хората не е много добре , това да фалираш БК Левски и с отвратителна наглост да представиш Лукойл за Левски с огромната подкрепа на наркосите , не говори добре за самия човек .
Докато преди вече доста години , можеше да му се повярва на този човек (без да ми дават пари съм ходил не на един или два мача на БК Левски и волейболния Левски) , сега трудно може да му се повярва ... но , искам да уточня едно .... вече сериозно си мисля , че целта е да го употребят Тити в гадните им долни игри за власт и пари !!!