Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 08 май 2020 11:23

Бог така е решил. Той си знае най-добре кога и защо, всички пред него ще се представим да ни съди.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 08 май 2020 15:57

Red_Neck написа:
ivo55 написа:Това си плаче да стане нечий подпис. :)

[offtopic]Моят подпис е от творение на Тристан :) :) :)[/offtopic]

[offtopic]Не знам защо, но Тристан ми се римува с Хиндлиян. Четох някакви неща при комшиите писани от него и много ме съмнява
, дали не е той. Не че ме вълнува,но... просто някаква глаоблъсканица.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 08 май 2020 16:03

W84me написа:Здравствуйте. Настрои ли ви Боко пак един срещу друг? Помете и двата отбора.

[offtopic]Блатер, искрено ти съчувствам! Но ако има някаква макар и минимална справедливост, ще трябва да си извървите пътя. Ако пак се почне с "Левски няма как да фалира!" "Дайте някой нов собственик, който и да е само и само Левски да го има" и други подобни, просто да си знаеш, че онова "Сами срещу всички" сте си го заслужили и дори ще ви е малко.[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 май 2020 16:13

hydetoshi написа:
W84me написа:Здравствуйте. Настрои ли ви Боко пак един срещу друг? Помете и двата отбора.

[offtopic]Блатер, искрено ти съчувствам! Но ако има някаква макар и минимална справедливост, ще трябва да си извървите пътя. Ако пак се почне с "Левски няма как да фалира!" "Дайте някой нов собственик, който и да е само и само Левски да го има" и други подобни, просто да си знаеш, че онова "Сами срещу всички" сте си го заслужили и дори ще ви е малко.[/offtopic]

[offtopic]То и от начало да се почне ще я докараме до същата. Докато на власт са комуняги, даже охраната на комунягите, още по-долно.[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 08 май 2020 16:19

W84me написа:
hydetoshi написа:

[offtopic]То и от начало да се почне ще я докараме до същата. Докато на власт са комуняги, даже охраната на комунягите, още по-долно.[/offtopic]

[offtopic]Българският футбол не се развива на никакви пазарни принципи и както и друг път съм казвал, плаче да съществува на аматьорски начала. Короната създава перфектни предпоставки това да се случи. Едва тогава ще има някаква нормалност и надежда,че нещо може да мръдне напред. При сегашното положение ще има само копаене надолу.[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 май 2020 18:47

[offtopic]Така не съм се смял отдавна! Тити-човека фалирал баскетболните Славия и Левски,фена на ЦСКА,кандидат общинския съветник на ГЕРБ :)[/offtopic]

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 10 май 2020 18:59

gihuelo написа:[offtopic]Така не съм се смял отдавна! Тити-човека фалирал баскетболните Славия и Левски,фена на ЦСКА,кандидат общинския съветник на ГЕРБ :)[/offtopic]

[offtopic]Нека да видим официален документ от съда, че Тити Папазов е фалирал БК Левски ? Дали не се развива детско-юношески баскетбол и президент на БК Левски не е Юлия Боянова, а ? Фалирал :lol: След скандал с нея Тити си създаде нов баскетболен клуб Левски 2014, същото като Цска 1948, а няколко години след това спонсор на отбора стана компанията Лукойл.[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 май 2020 19:07

gkostadinov написа:
gihuelo написа:[offtopic]Така не съм се смял отдавна! Тити-човека фалирал баскетболните Славия и Левски,фена на ЦСКА,кандидат общинския съветник на ГЕРБ :)[/offtopic]

[offtopic]Нека да видим официален документ от съда, че Тити Папазов е фалирал БК Левски ? Дали не се развива детско-юношески баскетбол и президент на БК Левски не е Юлия Боянова, а ? Фалирал :lol: След скандал с нея Тити си създаде нов баскетболен клуб Левски 2014, същото като Цска 1948, а няколко години след това спонсор на отбора стана компанията Лукойл.[/offtopic]

[offtopic]Ама прекрасен бизнесмен е :) Митьо Селския,Дражев,Банев и Томов взети в едно. :) Води си го у вас :)[/offtopic]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 12 май 2020 12:53

Няма никакво значение как ще се процедира във втора лига.
ЦСКА 1948 са вътре в Ефбет лига. Силни са, Септември не може да ги докосне!
Ще има два отбора ЦСКА и обединение...
Последна промяна от krumeto на 12 май 2020 17:40, променено общо 1 път.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 май 2020 13:57

krumeto написа:Няма никакво значение как ще се процедира във втора лига.
ЦСКА 1948 са вътре в Ефбет лига. Силни са и Септември не може да ги докосне!
Ще има два отбора ЦСКА и обединение...

Няма да е прецедент. Преди години в А група играеха два Левски, Локомотивите мисля че и до три са стигали. Под слънцето има място за всеки :) . Времето ще покаже дали ще има обединение, но лично за себе си аргументи за това не виждам.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”