Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот metodito » 07 май 2020 22:17

NOMER14 написа:Методито,
Какво по-неправилно са направили нашите в сравнение с Тръмп, Путин, Меркел, Макрон, Джонсън, Конте, Санчес?
Само едно кажи!

Аз живея в България и тя ме интересува. Тепърва ще се разбират нещата. Може би. Иначе нещо простичко ще ти кажа. Погледни някои от "другите" как говорят на народа си и как нашия безродник. Изгледа ли видеото с Първанова до края?
П.С. Погледни изявленията на Джонсън. На тая на нова Зеландия, на премиера на Холандия. Иначе Путин и Тръмп, rly? :lol:
Идиотите не позволиха на Джонсън да направи това, което трябваше.
Последна промяна от metodito на 07 май 2020 22:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2020 22:19

CSKA 78 написа:Глупости! Как 97%, ве?! Направо са си 105%! Толкова са безполовите...ъм исках да кажа безконтактните! Така, де, безсимптомните! И това е според БГМама, така че е неоспорима истина! Точка и запетая!! Аз казах! Хау! :lol: :lol: :lol:

Гоше, Гоше, виртуално те погалвам по главата и ти пожелавам да се справиш с това в главата ти. Ти ще успееш.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 май 2020 23:39

metodito написа:
Какво по-неправилно са направили нашите в сравнение с Тръмп, Путин, Меркел, Макрон, Джонсън, Конте, Санчес?
Само едно кажи!

Аз живея в България и тя ме интересува. Тепърва ще се разбират нещата. Може би. Иначе нещо простичко ще ти кажа. Погледни някои от "другите" как говорят на народа си и как нашия безродник. Изгледа ли видеото с Първанова до края?
П.С. Погледни изявленията на Джонсън. На тая на нова Зеландия, на премиера на Холандия. Иначе Путин и Тръмп, rly? :lol:

Съжалявам, но трябва да ти го кажа - зле ти се отразила карантината. Живееш в България, но живееш и в Европа и си жител на тая планета. Съществуването и функционирането на Интернет го доказва. Оная от царската партия я подминавам. Добре, че оня от Мадрид, дето ни го докараха комунягите с ракетата-носител Дупесе, не бе на мястото на ББ. Нова Зеландия е на г*зъ на географията и не става за пример. Холандия колкото пъти да си смени името, ще си остане страна на червените фенери. Трябва да се проявява по-голямо уважение към ръководителите на двете суперсили - там случайни хора на върха няма, защото ядрените куфарчета са опасни, а потомъкът на поганец си е идиот, както си написал.
И нещо весело - Нова телевизия в последната си серия на докторския филм вкарала темата за короната. Тук май сме първи в света.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 08 май 2020 00:05

От всичко това ме е яд, че ни правят на луди и реално към момента няма, как да се противопоставим

Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 май 2020 00:16

NOMER14 написа:
metodito написа:
Само едно кажи!

Съжалявам, но трябва да ти го кажа - зле ти се отразила карантината. Живееш в България, но живееш и в Европа и си жител на тая планета. Съществуването и функционирането на Интернет го доказва. Оная от царската партия я подминавам. Добре, че оня от Мадрид, дето ни го докараха комунягите с ракетата-носител Дупесе, не бе на мястото на ББ. Нова Зеландия е на г*зъ на географията и не става за пример. Холандия колкото пъти да си смени името, ще си остане страна на червените фенери. Трябва да се проявява по-голямо уважение към ръководителите на двете суперсили - там случайни хора на върха няма, защото ядрените куфарчета са опасни, а потомъкът на поганец си е идиот, както си написал.
И нещо весело - Нова телевизия в последната си серия на докторския филм вкарала темата за короната. Тук май сме първи в света.

Подминаваш я. Ясно. Няма проблем. Оставям те на брифингите и на теорията за короната и 5джи тогава.
Нова Зеландия. Ако беше изгледал видеото щеше да разбереш нещо много интересно, което не го знаеш. ;) Изгледай го и ще разбереш. Става въпрос за Австралия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 май 2020 00:23

Dust написа:От всичко това ме е яд, че ни правят на луди и реално към момента няма, как да се противопоставим

Изображение

БНТ мисля, че се извиниха официално за това.
https://www.bnr.bg/post/101251190/bnr-s ... informacia
Само те.
И да, това не е истина, което се случва. Е, в интересни времена живеем. Как го определиха умните? "Времето на пост-истината", нали?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 май 2020 00:38

metodito написа:
CSKA 78 написа:Глупости! Как 97%, ве?! Направо са си 105%! Толкова са безполовите...ъм исках да кажа безконтактните! Така, де, безсимптомните! И това е според БГМама, така че е неоспорима истина! Точка и запетая!! Аз казах! Хау! :lol: :lol: :lol:

Гоше, Гоше, виртуално те погалвам по главата и ти пожелавам да се справиш с това в главата ти. Ти ще успееш.

Ха-ха! Горкичкият, мисли се за гуру някакъв! А за Наполеон мислиш ли се?! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 май 2020 00:41

CSKA 78 написа:
metodito написа:

Ха-ха! Горкичкият, мисли се за гуру някакъв! А за Наполеон мислиш ли се?! :lol:

Спокойствие и силна храна, брат. И без никакъв дезинфектант, нали? Разбрали сме се.
.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 май 2020 00:43

NOMER14 написа:
metodito написа:
Само едно кажи!

Ми...на него не само карантината му се е отразила зле, но и прекаленото мислене, което е парадокс за него! Както и твърде многото четене на конспиративни теории!
ПП "Идиотите" не позволили на Джонсън да направи кое?! Да убие още повече хора ли?! И кои са идиотите в "уравнението"?! :lol:
Последна промяна от CSKA 78 на 08 май 2020 00:45, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 08 май 2020 00:44

metodito написа:
NOMER14 написа:Съжалявам, но трябва да ти го кажа - зле ти се отразила карантината. Живееш в България, но живееш и в Европа и си жител на тая планета. Съществуването и функционирането на Интернет го доказва. Оная от царската партия я подминавам...

Подминаваш я. Ясно. Няма проблем. Оставям те на брифингите и на теорията за короната и 5джи тогава.

Кликнах... видях д-р Първанова, Славчо... и тръгнах да затварям. После, не знам що (може би защото винаги съм имал повече респект към учителите, отколкото към фатмаците), продължих да гледам. До края. За половин час се казаха много по-смислени неща, отколкото "официалната линия" за два месеца! Който има уши - да слуша! Който има нещо между ушите - да мисли! Който го стяга фуражката (не визирам теб, Йохан) - да набляга на таблиците и "официалната (паникьорска) линия".

Върни се в “Свободна зона”