bilyaletdinov написа:Никой не е уплашен. Просто успяха да разцепят публиката за пореден път. Тиквоча е цар на тези гимнастики.
Защо трябва да се вини правителството за неволите на футболен клуб?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:Никой не е уплашен. Просто успяха да разцепят публиката за пореден път. Тиквоча е цар на тези гимнастики.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Dust написа:bilyaletdinov написа:Никой не е уплашен. Просто успяха да разцепят публиката за пореден път. Тиквоча е цар на тези гимнастики.
TristaNNN написа:Това е, сега очаквам да ме почнете един през друг.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
bilyaletdinov написа:Dust написа:bilyaletdinov написа:Никой не е уплашен. Просто успяха да разцепят публиката за пореден път. Тиквоча е цар на тези гимнастики.
Че кой спусна Тонев е клуба? Станишев ли? Кой спуска собственици на Левски и ЦСКА? Защо ги спуска? Каква е ролята на СЗ? Стига глупости.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
bilyaletdinov написа:Тристан, като акциите се инструмент да се контролира и да се бъде коректив, къде беше тръста когато Спас Русев не плащаше 2 години на НАП. Когато за 2017г. Левски не е плащал данъци. Къде беше Тръста да алармира за тези неща?
Вятър и мъгла.
Тези акции дават представителност на шепа хора, които се имат за по-големи левскари на думи от нас редовите привърженици. Да ме извиняват, ама като имат 10% процента да осигурят поне 5 % процента от годишния бюджет.
Знач хем не са коректив, хем не осигуряват финанси, ама трябва мажоритарния собственик да ги слуша как да си харчи парите
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, ElCochino, futbolqga и 30 госта