Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот ivan56 » 07 май 2020 11:26

Eminem написа:
Real написа:Мерките, маските, починалите, бъркането в носа... А същината май е другаде.
Я да видим кой как ще осмисли това:
https://www.facebook.com/stopvaksini/vi ... 86653/?t=0

П.П. Иначе за постановката - става все по-гротескно. Вчера чета за поредната "жертва на вируса". Някак между другото се споменава, че човекът имал перфорирала язва и перитонит. Това убива за няколко часа, но не, той починал от вируса...

П.П.2 Тези, дето говорят за 1000 лв. за да пишеш починал близък за жертва на вируса ЛЪЖАТ! Тарифата е 1500лв! (поне в София, де). Откъде знам? Бабата на един приятел почина тия дни...

Информациите, които излизат за ваксината са много притеснителни. А бил гейтс никога не е замесван в нещо добро. Ако ваксините станат задължителни, нямаме друг вариант - трябва да излезем на масови протести.

Че кво лошо има във ваксина(Ако разбирасе някой успее да я направи).
Аааа, забравих, ще ви заразяват и искат да ви изтребят всички антиваксъри и 5G шестаци.
Абе да ви питам, като ви сложат подкожни чипове, на колко време и как ще ви сменят батериите. :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 май 2020 12:11

На сърдечните пейсмейкери 5-10 години.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 май 2020 12:19

Ваксините са едно от най-хубавите неща, които са се случвали! В тях няма нищо лошо, но всички трябва да са наясно, че ефикасна и безопасна ваксина не се прави за 6-7 месеца. Историята помни как прибързано пускане на ваксина доведе до по-голяма смъртност от заболяване, след което тя бе спряна. ВСИЧКИ медикаменти и ваксини на пазара минават строги проучвания, оценка на тяхна ефикасност и безопасност и т.н.
Да припомня, че през 2009 пуснаха ваксина за свинския грип. Пуснаха я след края на епидемията, нямаше кого да имунизират, срокът им изтече и в крайна сметка ги изхвърлиха. Тогава последваха масови оставки на здравни министри в Европа, в това число и нашият.
Тия приказки с чиповете .... :lol: :mrgreen: :shock: Това са от същото племе, което практикува уринотерапия :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 май 2020 12:34

За вчера Бразилия с нов черен рекорд - 667 смъртни случаи, като вече изпревари Великобритания по този показател, и е вече на 2-ро място в света след САЩ! Та какво стана със "свободомислещите" хора в Бразилия?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 май 2020 12:35

ivan56 написа:Че кво лошо има във ваксина(Ако разбирасе някой успее да я направи).
Аааа, забравих, ще ви заразяват и искат да ви изтребят всички антиваксъри и 5G шестаци.
Абе да ви питам, като ви сложат подкожни чипове, на колко време и как ще ви сменят батериите. :?

Такива хора са...нямам думи за такива! Ако не съществуваха ваксините, такива хора, както и техните деца щяха да умират от вариола! Или най-малкото щяха да остават инвалиди за цял живот от полиомиелит, като инвалидите щяха да са късметлии, защото и тази болест има много висока смъртност!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 07 май 2020 12:45

Днес е починал един от лекуваните с кръвна плазма.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 май 2020 12:48

В болницата във Видин вече няма персонал, който да работи. Голям брой заразен медицински персонал, а сутринта над 30 души са подали предизвестия. В същото време областния управител е казал, че нямат "достатъчно ресурси за необходимата цялостна дезинфекция на здравните заведения и населените места". Казал го е около обяд, сигурно е тулуп :roll:

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 07 май 2020 12:48

По света има вече хиляди хора с чипове. Има дори българи, а тук се обсъжда въпросът Има ли го аджеба туй животно чип или не :oops:

Компютърният специалист не знае дали е единственият киборг в България, но имплантирането на микрочип под кожата е практика в други европейски държави. Илиян харесва идеята за сливане на хора и машини и преди година и половина прави първата крачка. Доставят чипа му от Германия, но докторите тук не се наемат да му го имплантират.

В Германия е масова практика. Аз моя чип го сложих в студио за татуировки и пиърсинг по съвет на лекар. Той не се мести, вкарва се подкожно и в един момент зараства. Вижда се, голям е колкото две дълги зърна ориз. Много напомня на чиповете, които се слагат на домашните любимци с разликата, че поддържа много повече комуникационни протоколи, разяснява българинът.

Позволява ми да извършвам всякакъв вид комуникация с терминали, които го поддържат. Това включва плащания, системи на градския транспорт, не в София, но в други градове, които го поддържат, например Лондон. Дава ми възможност да плащам в Швеция и Дания например, там също е масова практика, защото те си изхвърлиха кеша от системата и хората, за да не носят допълнително карти, намаляват и риска по този начин да ги загубят.

Преди почти тридесет и пет години Уилард Кантелън - християнин, благородник и паричен експерт, разкри на християнския свят, че е присъствал на съвещание, където международните банкери от цял свят са обсъждали въвеждането на общество без пари в наличност. По този повод той написва книгите „Денят, когато доларът умря” и „Нови пари или нищо”, в които прави разкритието, че елит от международни финансисти планира в един момент да извади от употреба всички налични пари на земята - валута, монети и чекове - и да въведе система, в която цялата търговия ще се осъществява чрез знаци, кодове и числа. Днес познаваме този проект под името „Електронна система за трансфер на парични средства”.

"На някои летищни терминали има четци, които ми дават да влизам в определени зони, но всъщност най-полезното нещо е, че ми спестява адски много време да си отключвам компютъра всеки ден. Като стана за кафе или съм в среща, или говоря по телефон, се натрупват в рамките на деня 30-40 заключвания и с моите безкрайно дълги пароли това ми дава възможност да си отключа компютъра веднага.

Единственият недостатък е, че после три дни те боли ръката и леко посинява, след като го сложат, но това е като след всеки пиърсинг.

Единственият начин някой да ми открадне данните е да спи до мен. Значително по-сигурно е от това да си носиш картите в портмонето. Както производителите на телефони са решили, че ще е много по-лесно и удобно да си отключваме телефона с пръстов отпечатък, обяснява чипираният нашенец.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 07 май 2020 12:51

За вчера бележим ръст на заразените почти навсякъде, което значи че пандемията бавно намалява но е още тук.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 07 май 2020 12:55

Понеже имам в момента здравословен проблем и ми се наложи да посетя няколко пъти столична болница чието име няма да спомена, ще ви кажа от първо лице, че въпреки ужким засиления контрол на входа, лекарите сестрите и санитарите масово неглежират мерките и ходят без маски, или такива свалени под брадичката. Мисля че това е крайно несериозно още повече от медицински персонал. Това по повод коментара на Тодор по случай заразените медици.

Върни се в “Свободна зона”