Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот miro_rz » 07 май 2020 00:38

Балкански Орел написа:
miro_rz написа:
Балкански Орел написа:
miro_rz написа:Тука било весело! :mrgreen:
Празници са, пък вие се хвнахте за шиите, ей за това сте на това дередже! :arrow:

Домуса уреди ли ви 60/40 ? При вас е спокойно, нали :)

Ние сме 100/0!
Колим и бесим, това сме Ние!
Наздраве, горе съм го написал...вредителите сте самите Вие!

Нормално за вашите гени, да колите и най-вече да бесите.

Човек, ти си по-нисък от земята!
На моя дядо костите му са още в сръбско. Другия бо да го прости се казваше Георги, липсва ми!
Днес жена ми Гегргана има празник( да ми е жива и здрва), сестра ми също има имен ден!
Лека нощ, ти май и грам не схващаш какво нали!?
Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 07 май 2020 00:39

miro_rz написа:
Балкански Орел написа:
miro_rz написа:
Балкански Орел написа:
miro_rz написа:Тука било весело! :mrgreen:
Празници са, пък вие се хвнахте за шиите, ей за това сте на това дередже! :arrow:

Домуса уреди ли ви 60/40 ? При вас е спокойно, нали :)

Ние сме 100/0!
Колим и бесим, това сме Ние!
Наздраве, горе съм го написал...вредителите сте самите Вие!

Нормално за вашите гени, да колите и най-вече да бесите.

Човек, ти по-нисък от земята!
На моя дядо костите му са още в сръбско. Другия пог да гл прости се казваше Георги, липсва ми!
Днес жена ми Гегргама има празним, сестра ми също!
Лека нощ, ти май и грам не схващаш какво!?

Ти сам си го казал, бе приятел.Извинявай, аз никога не бих ползвал тези сарказми "коля и беся".Живи и здрави да сте.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 май 2020 00:46

Живи и здрави да сме!
Футбола от 15 години е фарс и пародия.
[offtopic]По-горе да не ме вижда даскалката по бъларски. Не ми мърда двойката. Е след толкова пиене![/offtopic]
Изображение

lisungera
Контакти:

Мнениеот lisungera » 07 май 2020 00:50

[offtopic]На сайта на дарителската кампания е публикувано, че за последната вноска са събрани 85 388лв., а от СМС-и 92 331 лв. Това са две отделни суми, които общо правят 177 719лв. или бъркам нещо ?[/offtopic]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 07 май 2020 05:44

sin4ec написа:Герена е празна и пуста. Децата в другите школи почват да тренират, а на Герена-не.

[offtopic]Синчец, какви тренировки бе? То е забранено!
Апропо и моите дечковци ги привикват да тренират на принципа "Шшшшш тихо, да не ни разберат.", но аз няма да ги пусна. Да си се оправят, като забъркат някоя каша. Че между родителите има и полицаи от тези дето бяха на КПП-тата, ама както винаги се действа на принципа "Да се спазват правилата, ама не и когато става въпрос за мен."[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 май 2020 06:54

На кои играчи освен тези в отбора в момента Левски дължи пари? При нас няма една камара ментаци, които съдят клуба. При нас проблемите са: НАП, ГБС и не се знае дали клуба не дължи пари на Виваком от времето на Спас.
Както и плащания към разни мениджъри от времето на Спас. Не съм чел към момента срещу Левски да валят дела във ФИФА , както срещу ЦСКА.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 май 2020 07:08

Предстои ли днес нещо да става?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 май 2020 08:35

bilyaletdinov написа:На кои играчи освен тези в отбора в момента Левски дължи пари? При нас няма една камара ментаци, които съдят клуба. При нас проблемите са: НАП, ГБС и не се знае дали клуба не дължи пари на Виваком от времето на Спас.
Както и плащания към разни мениджъри от времето на Спас. Не съм чел към момента срещу Левски да валят дела във ФИФА , както срещу ЦСКА.

Все още никой от сегашните играчи не е тръгнал да разтрогва , и да съди Левски .

Инфото е старо вече , но друго не намирам !

https://topsport.bg/levski/ivo-ivkov-de ... nisko.html

Ти да видиш , какво е написал, Очко Бочко !

Васил Колев

Очевидно е, че в сегашния момент очакванията са, че след като е отказан кредит на клуба, той може да се получи чрез публично писмо или, по-страшното, да се прескочи закона и да се махне запор на частно дружество, срещу което тече разследване. В единия случаи изкушението е да нарушим закона, а в другия да поставим Левски над обстоятелствата. Защо Левски трябва да е поставен пред много други хора, пострадали от пандемията? Да ви припомня, че феновете на Ливърпул и Тотнъм се обърнаха срещу клубовете си, когато искаха държавна помощ за заплати на служителите си и те я оттеглиха, защото се създава имидж на хората във футбола като разглезени и привилегировани. Това ли искаме за Левски, който иначе се пънем какъв символ е?
По същество и за самия кредит. Какво гарантира, че ще бъде върнат? Години наред собственици с всякакви протекции само задлъжняват Левски. И новият кредит с предимството ли ще е пред старите? Всички тези аргументи как спешно трябват пари и кредита е решение съм ги слушал от няколко собственици и резултатът е днес виден - 10 дни до фалит.
Решения има, изискват време, но ако не започне работа по тях, вече сме закъснели с един ден. А в последните 5-6 години изпуснахме много шансове и всеки ден закъснявахме с един ден.

Въпроса който трябва да си задаваме е , не е кога ще фалира Левски ... а с какви задължения ще фалира (кой както иска да го разбира ) !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 май 2020 08:57

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 май 2020 09:03

Все още има време , организираните престъпни групировки наречени фен-кубове да оттеглят гнусотията надраскана към Тиквуня !

Поне да бяха се разбрали за какви пари ще ни лъжат :

Нагъзян :

Двамата бяхме нясно, че няма как да минем без това писмо, тъй като нито ние, нито който е да било друг не беше предложил работещо решение по намирането на 1.5 милиона лева в следващите десет дни.

"Легендарния" Тити , борави с цифрите доста по добре ... 3-4 милиона :mrgreen:

От 20-та минута

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e=emb_logo
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”