Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот шивача » 06 май 2020 22:26

И кво ся? Бойко казва оправете си собствеността, Черепа иска извинение, а феновете нямало да му се извиняват.
Май черепа и бойко си прехвърлят топката,а часовника тик-така. Всичко е една схема, още от стъпването на черепа при вас.Както и цирка с напускането му на страната. Просто от ЕС са ни натиснали черепа да бъде арестуван, иначе ще спрат едни пари и нашите правят театър, в който ви вкарват и вас.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Sorcerer
Контакти:

Мнениеот Sorcerer » 06 май 2020 22:47

шивача написа:.....Просто от ЕС са ни натиснали черепа да бъде арестуван, иначе ще спрат едни пари и нашите правят театър, в който ви вкарват и вас.

Тоа па ЕС! Просто В България така се краде бизнес! Преди по подобна схема бастисаха КТБ, сега удариха черепухата, нищо сложно- просто трябва да имаш под ръка услужлива прокуратура и българско законодателство :lol:
-А нашите идиоти писмо решили на Боко да пишат- да смигне на някоя банка, кредит да ни пусне... Че нали заради него, не са ни отпуснали кредит досега бе !!!! Бахти и глупендърите, това тръст, тъст , изток, запад, полк, рота, дивизия-" фенове" ли... ще има да чакате слънцето, да си развали рахатлъка с Киро-ковида, ей много ум имате в главите - Браво!!!
Левски това е България

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 май 2020 22:57

Soulen написа:
TristaNNN написа:
Soulen написа:Аз искам да попитам Тристан дали подкрепя онова лайно, писано от наркоманите. Ако отговора е положителен, просто не знам с какви очи пише тук. Да искаш да предадеш отбора на най-големия престъпник в България. Това е по-лошо и от припознаване. Онея поне ги бяха поставили пред свършен факт.

Ако някога на стадиона на Гунди отново се пее Левски значи Свобода, ще бъде едно от най-гнусните и отвратителни неща за слушане след тия декларации. Нещо като любимите фрази на комунистите народно демократично и прочие не отговарящо по никакъв начин с реалността...

В момента Тристан няма категорична позиция по темата, Тристан просто ви даде отговори на някои въпроси, които виждам, че ви мъчат. Разбирам, че всеки се притеснява и е гложден от някакви неясноти, та Тристан опита да ви бъде полезен с малко информация. Тристан явно е лош човек.

Много си хлъзгав. Гледаш хем да ги защитаваш, хем да не си с тях и не заемаш никаква позиция. Общо взето си траеш и чакаш все някакви доказателства за престъпленията им. Скачаше да ги защитаваш като пребиха оня човек от ръководството. Наскоро дори официално ги обвиниха по медиите за побой, нещо което е напълно ясно на всеки. Защо въобще защитаваш такива отрепки. Това са хора за затвора, това е най-лошото нещо, което се е случвало на Левски в над 100 годишната му история.

Знам, че имаш приятели от фракцията. Честно казано не знам как можеш дори да погледнеш някакъв тауиран наркоман без да ти стане гнус, камо ли да общуваш с него но....

Приятели от сегашните фракции на СЗ нямам, освен един покоен такъв, бяхме колеги с Васето Иванов (Генчев) навремето, лека му пръст. Имам познати, които както мен, осъзнаха, че СЗ е тумор за агитката и се преориентирахме към други сектори. Сектор Б не е това, което беше и много хора се отвратиха от събитията и духа на славната и любима трибуна през последните няколко години. А откъде знаеш къде и какви приятели имам се чудя, при положение, че не се познаваме лично. Явно си или велик гадател, или просто класически ганьовец, който знае всичко за другите, без дори да ги познава?
Не, не съм хлъзгав. Наваксвам събитията от последните няколко дни и се опитвам сам за себе си да разбера какво, как, кой и къде. Ако си забелязал, не подкрепям абсолютно всяко мнение на организациите, като не се чувствам длъжен да коментирам абсолютно всяка декларация, позиция, идея и т.н. Коментирам, когато смятам, че имам какво да кажа, щото нали тука е форум, все пак.
И вземи та чети по-внимателно кой за какви провинения е задържан и обвинен. Журналистът от 168 часа не е бил човек от ръководството. С тоя си коментар ме отказа да ти чета мненията в бъдеще. Храч-храч и голи приказки, да ме прощаваш. Знаел бил какви приятели имам ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 май 2020 23:10

Kotooshu написа:
Балкански Орел написа:
Kotooshu написа:
но ако не бяха хората по които тука се излива такава храчка нито Юбилей щяхме да имаме нито нищо.

Евала , блендо ! Нищо нямаше да имаме , нищичко :(
Като откраднатите пари от юбилея !
Както откраднатите милиони от Клуба , под формата на рекет, частни фирмички , глоби , прочее ...
Безнаказаното продаване на дрога , безнаказаните побоища над левскари , безнаказаните опити за убийства , целенасоченото гонене на левскарите от Герена , за никой не е тайна , че фен клубовете под шапката на НКП са нищо друго освен парван за разпространяване на дрога !
Публиката на Левски я "тровят" и разединяват не от последите няколко дни , от години ... много години , трябва ли да ти казвай кои са тези ?
А това "обединение" е само в едни декларации .

Какви откраднати пари ? Ако имаш сигнали и доказателства, действай.За другите ти обвинения незнам, аз също си имам мое виждане и точно заради това както казах "не са ми от любимите".Аз съм обикновен фен, не членувам във фракции, за мен е важно като отида на стадиона да си пея и да се кефя.Нали знаеш, че този който е такава контра на сегашното положение независимо за какво става на въпрос, дали за футбол, политика или нещо друго би следвало да излезе с лицето си и да даде адекватна алтернатива, така поне мисля, аз.

Какви откраднати пари ?

Очко Бочко , написа фермани за откраднатите пари от юбилея , чети .

За другите ти обвинения незнам

Хубаво беше да се поинтересуваш , какво става в любимия ти клуб , години наред .
Дори покойния Вуцов алармиране навремето за СЗ ... но никой не го , чу !

Нали знаеш, че този който е такава контра на сегашното положение независимо за какво става на въпрос, дали за футбол, политика или нещо друго би следвало да излезе с лицето си и да даде адекватна алтернатива, така поне мисля, аз.

Моето виждане съм го казвал десетки пъти .

10-на години СЗ , рекетираха Клуба с "левче от билетче" , не знам дали знаеш .... много пари прибраха от нищото , пари жизненоважни за клуба ... защо не върнат част от парите :mrgreen:
В момента не ни ли трябват пари :mrgreen:

Яд ме е за момчета като sinqkrepost1914 , те са видели само лошото !

Да, съгласен съм с всичко.Само ще допълня, че аз също не искам стюарди на СЗ да ме охраняват.Въпроса е, че тия хора колкото и да слоши, си представям как ги махаме и как няма да има кой да събере и пет лева даже за една хореография, разбираш ли ? Как да ти го обясня, всеки гранд особено по нашите ширини има такава групировка, която колкото и да е лоша поддържа огъня на трибуните.СЗ сгафиха само с оттеглянито на Южна Дивизия иначе преди това, даже никой не е и подозирал кво става сред най-коравите ни фракции.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 май 2020 23:31

TristaNNN написа:
Soulen написа:
TristaNNN написа:
Soulen написа:Аз искам да попитам Тристан дали подкрепя онова лайно, писано от наркоманите. Ако отговора е положителен, просто не знам с какви очи пише тук. Да искаш да предадеш отбора на най-големия престъпник в България. Това е по-лошо и от припознаване. Онея поне ги бяха поставили пред свършен факт.

Ако някога на стадиона на Гунди отново се пее Левски значи Свобода, ще бъде едно от най-гнусните и отвратителни неща за слушане след тия декларации. Нещо като любимите фрази на комунистите народно демократично и прочие не отговарящо по никакъв начин с реалността...

В момента Тристан няма категорична позиция по темата, Тристан просто ви даде отговори на някои въпроси, които виждам, че ви мъчат. Разбирам, че всеки се притеснява и е гложден от някакви неясноти, та Тристан опита да ви бъде полезен с малко информация. Тристан явно е лош човек.

Много си хлъзгав. Гледаш хем да ги защитаваш, хем да не си с тях и не заемаш никаква позиция. Общо взето си траеш и чакаш все някакви доказателства за престъпленията им. Скачаше да ги защитаваш като пребиха оня човек от ръководството. Наскоро дори официално ги обвиниха по медиите за побой, нещо което е напълно ясно на всеки. Защо въобще защитаваш такива отрепки. Това са хора за затвора, това е най-лошото нещо, което се е случвало на Левски в над 100 годишната му история.

Знам, че имаш приятели от фракцията. Честно казано не знам как можеш дори да погледнеш някакъв тауиран наркоман без да ти стане гнус, камо ли да общуваш с него но....

Приятели от сегашните фракции на СЗ нямам, освен един покоен такъв, бяхме колеги с Васето Иванов (Генчев) навремето, лека му пръст. Имам познати, които както мен, осъзнаха, че СЗ е тумор за агитката и се преориентирахме към други сектори. Сектор Б не е това, което беше и много хора се отвратиха от събитията и духа на славната и любима трибуна през последните няколко години. А откъде знаеш къде и какви приятели имам се чудя, при положение, че не се познаваме лично. Явно си или велик гадател, или просто класически ганьовец, който знае всичко за другите, без дори да ги познава?
Не, не съм хлъзгав. Наваксвам събитията от последните няколко дни и се опитвам сам за себе си да разбера какво, как, кой и къде. Ако си забелязал, не подкрепям абсолютно всяко мнение на организациите, като не се чувствам длъжен да коментирам абсолютно всяка декларация, позиция, идея и т.н. Коментирам, когато смятам, че имам какво да кажа, щото нали тука е форум, все пак.
И вземи та чети по-внимателно кой за какви провинения е задържан и обвинен. Журналистът от 168 часа не е бил човек от ръководството. С тоя си коментар ме отказа да ти чета мненията в бъдеще. Храч-храч и голи приказки, да ме прощаваш. Знаел бил какви приятели имам ...

Е ти беше писал, че имаш приятели или познати от НКП. Не ми се рови сега, извинявам се ако съм сбъркал, просто с такова впечатление съм останал като си писал преди. Много добре знам за кой говориха в медиите. Дори и изрично да не са споменали човека от ръководството, то просто няма кой друг да е, тук не е нужно да си гадател.

Друг е въпроса, че хващат изпълнители, а поръчителите се измъкват. Всеки може да лати на някой гамен да пребие човек.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 06 май 2020 23:36

Тука било весело! :mrgreen:
Празници са, пък вие се хвнахте за шиите, ей за това сте на това дередже! :arrow:
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 май 2020 23:41

Нещата вървят към приключване. Чудеса рядко стават, а и няма нужда. Благодаря...
На този свят всичко си има начало и край.
Левски отдавна е сборище от негри, мангали, меринджеи , откровени некадърници и всякаква политическа паплач.
Дойде времето да застанем за последно до отбора си.
Утре няма да го има.
Толкоз!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 май 2020 23:47

sin4ec написа:Нещата вървят към приключване. Чудеса рядко стават, а и няма нужда. Благодаря...
На този свят всичко си има начало и край.
Левски отдавна е сборище от негри, мангали, меринджеи , откровени некадърници и всякаква политическа паплач.
Дойде времето да застанем за последно до отбора си.
Утре няма да го има.
Толкоз!

Наздраве :lol:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 06 май 2020 23:50

Балкански Орел написа:
Kotooshu написа:
Балкански Орел написа:
Kotooshu написа:
но ако не бяха хората по които тука се излива такава храчка нито Юбилей щяхме да имаме нито нищо.

Евала , блендо ! Нищо нямаше да имаме , нищичко :(
Като откраднатите пари от юбилея !
Както откраднатите милиони от Клуба , под формата на рекет, частни фирмички , глоби , прочее ...
Безнаказаното продаване на дрога , безнаказаните побоища над левскари , безнаказаните опити за убийства , целенасоченото гонене на левскарите от Герена , за никой не е тайна , че фен клубовете под шапката на НКП са нищо друго освен парван за разпространяване на дрога !
Публиката на Левски я "тровят" и разединяват не от последите няколко дни , от години ... много години , трябва ли да ти казвай кои са тези ?
А това "обединение" е само в едни декларации .

Какви откраднати пари ? Ако имаш сигнали и доказателства, действай.За другите ти обвинения незнам, аз също си имам мое виждане и точно заради това както казах "не са ми от любимите".Аз съм обикновен фен, не членувам във фракции, за мен е важно като отида на стадиона да си пея и да се кефя.Нали знаеш, че този който е такава контра на сегашното положение независимо за какво става на въпрос, дали за футбол, политика или нещо друго би следвало да излезе с лицето си и да даде адекватна алтернатива, така поне мисля, аз.

Какви откраднати пари ?

Очко Бочко , написа фермани за откраднатите пари от юбилея , чети .

За другите ти обвинения незнам

Хубаво беше да се поинтересуваш , какво става в любимия ти клуб , години наред .
Дори покойния Вуцов алармиране навремето за СЗ ... но никой не го , чу !

Нали знаеш, че този който е такава контра на сегашното положение независимо за какво става на въпрос, дали за футбол, политика или нещо друго би следвало да излезе с лицето си и да даде адекватна алтернатива, така поне мисля, аз.

Моето виждане съм го казвал десетки пъти .

10-на години СЗ , рекетираха Клуба с "левче от билетче" , не знам дали знаеш .... много пари прибраха от нищото , пари жизненоважни за клуба ... защо не върнат част от парите :mrgreen:
В момента не ни ли трябват пари :mrgreen:

Яд ме е за момчета като sinqkrepost1914 , те са видели само лошото !

Да, съгласен съм с всичко.Само ще допълня, че аз също не искам стюарди на СЗ да ме охраняват.Въпроса е, че тия хора колкото и да слоши, си представям как ги махаме и как няма да има кой да събере и пет лева даже за една хореография, разбираш ли ? Как да ти го обясня, всеки гранд особено по нашите ширини има такава групировка, която колкото и да е лоша поддържа огъня на трибуните.СЗ сгафиха само с оттеглянито на Южна Дивизия иначе преди това, даже никой не е и подозирал кво става сред най-коравите ни фракции.

Не бъди сигурен , че няма кой да събере пари за хорео без да се рекетира клуба , напротив ... но това да са ни проблемите ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 май 2020 00:08

Герена е празна и пуста. Децата в другите школи почват да тренират, а на Герена-не.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”