Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот NOMER14 » 06 май 2020 19:20

CSKA 78 написа:Има объркване, защото цялата бройка заразени за даден ден се съобщава на другия ден сутринта! Ето сега са обявили 20 новозаразени следобед, но цялата бройка за днес, ще бъде съобщена утре сутрин!
Но дори и вчера да са били 52, а днес да са 74, всъщност даже е по-зле, защото има още по-голямо увеличение!

Когато Щабът съобщаваше по два пъти данните, казваха: "последните 24 часа" или "за денонощие". Затова гледам таблиците в нета, защото ме интересува дали областта, в която живея и съсаедната, има нови случаи и колко са. Видин и Кюстендил ми са далеко, по-далеко от Букурещ да кажем.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 06 май 2020 19:24

Напротив методито винаги съм гладувал против ГЕРБ за мен най важното е народът не политическата партия. Но в момента мога да твърдя че Бойко се справи добре с извънредното положение и въпреки че го мразя няма да си изкривя душата в нито един миг.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 май 2020 19:28

Методито,
Приятелю, моля те, не наричай хорицата мърша. Горанов беше по-тактичен с неговото маргинали, а Мангъров с е направо поет - "сухи съчки". Да ходи да ги събира с оня п....ст.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 06 май 2020 19:32

Мерките, маските, починалите, бъркането в носа... А същината май е другаде.
Я да видим кой как ще осмисли това:
https://www.facebook.com/stopvaksini/vi ... 86653/?t=0

П.П. Иначе за постановката - става все по-гротескно. Вчера чета за поредната "жертва на вируса". Някак между другото се споменава, че човекът имал перфорирала язва и перитонит. Това убива за няколко часа, но не, той починал от вируса...

П.П.2 Тези, дето говорят за 1000 лв. за да пишеш починал близък за жертва на вируса ЛЪЖАТ! Тарифата е 1500лв! (поне в София, де). Откъде знам? Бабата на един приятел почина тия дни...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 май 2020 19:33

NOMER14 написа:
CSKA 78 написа:Има объркване, защото цялата бройка заразени за даден ден се съобщава на другия ден сутринта! Ето сега са обявили 20 новозаразени следобед, но цялата бройка за днес, ще бъде съобщена утре сутрин!
Но дори и вчера да са били 52, а днес да са 74, всъщност даже е по-зле, защото има още по-голямо увеличение!

Когато Щабът съобщаваше по два пъти данните, казваха: "последните 24 часа" или "за денонощие". Затова гледам таблиците в нета, защото ме интересува дали областта, в която живея и съсаедната, има нови случаи и колко са. Видин и Кюстендил ми са далеко, по-далеко от Букурещ да кажем.

Е, то трябва да гледаш най-вече за София, защото в столицата има най-много случаи!! Аз най-вече това гледам! Иначе може би най-точно инфо можеш да получиш от "Вести"! Но ако си от Русе, то за днес(вчера) няма нови съобщени! Но в Плевен има 1 нов случай! А в 17:30 съобщиха общите случаи, които са за Русе -15, Плевен -171, Велико Търново – 25, Шумен – 4, Сливен – 55!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 06 май 2020 19:38

metodito написа:Абе няма ли кой да ги банне тези двамата тук?

Накрая ще оцелеят само затворниците. Само те изпълняват стриктно режима!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Техният живот е ТУК! Не им го отнемайте ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 май 2020 20:09

Боко днес е казал, че при увеличение на заразените мерките ще бъдат затегнати! Засега от това, което съм видял много голяма част - 95% от народа изпълнява мерките, но има 5% Ганьовци и цигани, които не изпълняват никакви мерки и разнасят заразата! Е, потребителите в този форум, които влизат в тези 5%, да не мрънкате после, че пак са ви наложили карантина?! На-лошото е, че заради тези 5% останалите 95%, които изпълняват мерките също ще страдат!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 май 2020 20:10

Броячът защо никога не споменава Русия :roll: Заразените се увеличават дараси тиквун. Ако не пуска народа да се връща тук няма откъде да се заразяваме. Та тяхна сметка на хотел да 14 дни и нещата се оправят.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 май 2020 20:16

Real написа:Мерките, маските, починалите, бъркането в носа... А същината май е другаде.
Я да видим кой как ще осмисли това:
https://www.facebook.com/stopvaksini/vi ... 86653/?t=0

П.П. Иначе за постановката - става все по-гротескно. Вчера чета за поредната "жертва на вируса". Някак между другото се споменава, че човекът имал перфорирала язва и перитонит. Това убива за няколко часа, но не, той починал от вируса...

П.П.2 Тези, дето говорят за 1000 лв. за да пишеш починал близък за жертва на вируса ЛЪЖАТ! Тарифата е 1500лв! (поне в София, де). Откъде знам? Бабата на един приятел почина тия дни...

Информациите, които излизат за ваксината са много притеснителни. А бил гейтс никога не е замесван в нещо добро. Ако ваксините станат задължителни, нямаме друг вариант - трябва да излезем на масови протести.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 май 2020 20:51

pomiqrat написа:Броячът защо никога не споменава Русия :roll: Заразените се увеличават дараси тиквун. Ако не пуска народа да се връща тук няма откъде да се заразяваме. Та тяхна сметка на хотел да 14 дни и нещата се оправят.

CSKA 78 написа:
Аз бих добавил в този списък от европейските страни - Русия(обаче азиатската и част) и Беларус! Това показват картите!

Написал съм за Русия няколко страници назад!

ПП Пиши "по-четливо", че по някой път почти нищо не ти се разбира! ;) :lol:

Върни се в “Свободна зона”