ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dagger1912
- Контакти:
Re: Кой ще вземе новият Ботев Пд?
Мисълта ми беше, ако има сделка, но ...
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Франческо Салерно идва за Ботев, води осем играчи?
Преди малко ггледах новините икво да видя. Наш селски заедно с другите босове, внасят предложение за намаляване на данъците.......
Та мисълта ми е, пос точнно се надявам, селския боклук, поради работата си в софия по тази причниа, да си е съчинил всичко това с Салерно.
Но и друго ме притеснява. След като е бил на тази среща, явно се кани да царува още дълго!!! Пичове ще се побъркам тия два дни. Само страшни неща се чуват.
Та мисълта ми е, пос точнно се надявам, селския боклук, поради работата си в софия по тази причниа, да си е съчинил всичко това с Салерно.
Но и друго ме притеснява. След като е бил на тази среща, явно се кани да царува още дълго!!! Пичове ще се побъркам тия два дни. Само страшни неща се чуват.

- Alternative
- Контакти:
rump_shaker написа:Преди малко ггледах новините икво да видя. Наш селски заедно с другите босове, внасят предложение за намаляване на данъците.......
Не се побърквай,репортажа беше архивен

-
- Контакти:
ДОБРЕ ДЕ...НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА СРЕЩА НА ФЕНОВЕТЕ vs САЛЕРНО И ДА МУ СЕ ОБЯСНИ НА ПЕРФЕКТЕН ИТАЛИАНСКИ,ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРАВИ Е ПАГУБНО ЗА ЗДРАВЕТО МУ!ПРЕДПОЛАГАМ ЩЕ РАЗБЕРЕ И НЯМА ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РАЗПРАВЯ С ВСИЧКИ НАС КАТО СЕЛСКИЯ!ТАКА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ...КАКТО СЕ КАЗВА ПРАВО КУМЕ В ОЧИ!!!
bultrasbpd написа:ДОБРЕ ДЕ...НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА СРЕЩА НА ФЕНОВЕТЕ vs САЛЕРНО И ДА МУ СЕ ОБЯСНИ НА ПЕРФЕКТЕН ИТАЛИАНСКИ,ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРАВИ Е ПАГУБНО ЗА ЗДРАВЕТО МУ!ПРЕДПОЛАГАМ ЩЕ РАЗБЕРЕ И НЯМА ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РАЗПРАВЯ С ВСИЧКИ НАС КАТО СЕЛСКИЯ!ТАКА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ...КАКТО СЕ КАЗВА ПРАВО КУМЕ В ОЧИ!!!
От италианския си спомням само една дума - тукАти!
Специален поздрав за торбите с ла'на - ЛИЛЬО И САЛЕРНО - ТУКАТИ
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- botev_1912
- Контакти:
bultrasbpd написа:ДОБРЕ ДЕ...НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА СРЕЩА НА ФЕНОВЕТЕ vs САЛЕРНО И ДА МУ СЕ ОБЯСНИ НА ПЕРФЕКТЕН ИТАЛИАНСКИ,ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРАВИ Е ПАГУБНО ЗА ЗДРАВЕТО МУ!ПРЕДПОЛАГАМ ЩЕ РАЗБЕРЕ И НЯМА ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РАЗПРАВЯ С ВСИЧКИ НАС КАТО СЕЛСКИЯ!ТАКА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ...КАКТО СЕ КАЗВА ПРАВО КУМЕ В ОЧИ!!!
Под перфектен италиански имаш в на предвид физическа саморазправа или последно предупреждение за такава?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
botev_1912 написа:bultrasbpd написа:ДОБРЕ ДЕ...НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА СРЕЩА НА ФЕНОВЕТЕ vs САЛЕРНО И ДА МУ СЕ ОБЯСНИ НА ПЕРФЕКТЕН ИТАЛИАНСКИ,ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРАВИ Е ПАГУБНО ЗА ЗДРАВЕТО МУ!ПРЕДПОЛАГАМ ЩЕ РАЗБЕРЕ И НЯМА ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РАЗПРАВЯ С ВСИЧКИ НАС КАТО СЕЛСКИЯ!ТАКА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ...КАКТО СЕ КАЗВА ПРАВО КУМЕ В ОЧИ!!!
Под перфектен италиански имаш в на предвид физическа саморазправа или последно предупреждение за такава?
защо ли си мисля че свинята майка ще си седи само в италия а тук ще е заточен някой койти ще отговаря като малу преди месеци "аз съм само по спортно техническата част" и ще се прави на луд а селския ще си се крие како през последните години
селски вземи си скункса не се сърди
zashto mal4at tartorite?nqma li da ima nqkakva reakciq?ponedelnik e sled 2 dena?barekov nishto nekazva.
- botev_1912
- Контакти:
Какво искате токова да знаете - това да не е битпазар всички всичко да знаят?
Все пак ако се знае всичко - така ще се информират както хора които не бива да знаят нищо така и диви селски скунксове!
Все пак ако се знае всичко - така ще се информират както хора които не бива да знаят нищо така и диви селски скунксове!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
ok saglasen sam,no v ponedelnik nqmali da se napravi neshto da se spre trenirovkata ako ima ili da ne se dopuskat salerno malerno na stadiona?kolkoto i da nvqrvam da se slui tova si mislq 4e seliu nqma da stoi taka