Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот CaptainBertorelli » 06 май 2020 14:30

ivo55 написа:Малко спомени от архива. Някой сеща ли се кой лицемер, лъжец и крадец е казал това:

"Истински се надявам ЦСКА да намерят решение за кризата си, защото много ми се иска да помогнем на ЦСКА. Много ми се иска, заради публиката, заради отбора, заради историята. Това е, което мога да кажа. Ако имаше възможност да им се опростят данъците, щях да го направя, но няма такава възможност. Но законът за данъчните знаете - и в гроба те гони, а и той е записан така строго, че няма вариант. Виках и Влади Горанов, и другите - какъвто инструмент има да им се помогне, заради името ЦСКА съм готов да го направя".

"Просто юристите казват, че към този момент има... Надявам се тези, които се занимават, дали е Гриша Ганчев, който и да е, да намерят вариант, с цялата си душа и сърце искам да им помогна. Не мога да помогна и на други клубове, докато ЦСКА е така. Първите, на които ще помогнем, са те. Но не може данъците и това, което данъчните им са начислили за години наред като лихви, с никакъв инструмент да го заобиколим като държава. Искам да декларирам огромна подкрепа, ако мога да помогна".

Всъщност, за данъците си е така. Интересно ми е, дали ще бъде достатъчно нагъл, че да уреди държавен заем за подуенци? Даже Лупи не се сети да поиска такъв.
Хайл Мусолини

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 май 2020 14:37

CaptainBertorelli написа:
ivo55 написа:Малко спомени от архива. Някой сеща ли се кой лицемер, лъжец и крадец е казал това:

"Истински се надявам ЦСКА да намерят решение за кризата си, защото много ми се иска да помогнем на ЦСКА. Много ми се иска, заради публиката, заради отбора, заради историята. Това е, което мога да кажа. Ако имаше възможност да им се опростят данъците, щях да го направя, но няма такава възможност. Но законът за данъчните знаете - и в гроба те гони, а и той е записан така строго, че няма вариант. Виках и Влади Горанов, и другите - какъвто инструмент има да им се помогне, заради името ЦСКА съм готов да го направя".

"Просто юристите казват, че към този момент има... Надявам се тези, които се занимават, дали е Гриша Ганчев, който и да е, да намерят вариант, с цялата си душа и сърце искам да им помогна. Не мога да помогна и на други клубове, докато ЦСКА е така. Първите, на които ще помогнем, са те. Но не може данъците и това, което данъчните им са начислили за години наред като лихви, с никакъв инструмент да го заобиколим като държава. Искам да декларирам огромна подкрепа, ако мога да помогна".

Всъщност, за данъците си е така. Интересно ми е, дали ще бъде достатъчно нагъл, че да уреди държавен заем за подуенци? Даже Лупи не се сети да поиска такъв.

[offtopic]И четирите писма ме просълзиха, но най-много това в което се твърди, че нямат нищо общо с МВР и пощите :)[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 май 2020 14:57

gihuelo написа:
CaptainBertorelli написа:

[offtopic]И четирите писма ме просълзиха, но най-много това в което се твърди, че нямат нищо общо с МВР и пощите :)[/offtopic]

[offtopic]Както аз се просълзих, когато ivo55 разправяше, че БНА била деполитизирана. А един държавен заем за Левски би означавал нова примка на шията му, така че няма от какво да се притеснявате.[/offtopic]
Последна промяна от damyanov1963 на 06 май 2020 15:07, променено общо 2 пъти.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 06 май 2020 15:01

Има разлика между случаят с ЦСКА и откривателите на екзотични дестинации в Европа и Азия !
При тях все държавен апарат е врегнат да не фалират и да запазят своя морал, чест и автентичност !!
Докато при нас самият ГГ не желаеше старото дружество, а предпочете схемата ( с която самият той се вкара в още по-голяма схема и обвързаност със Сикаджията)
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 май 2020 15:11

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DlK3DigiQx4&feature=emb_logo[/youtube]
Удри,баче Али,тея мачки не са наши :!: :idea: 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 май 2020 20:45

[offtopic]Бг Тол да им стане спонсор на синия отбор,няма да фалират никога.[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 май 2020 00:20

[offtopic]Нещата са дебели. Този вирус наистина е проблем. Пазете се, щото си е е вало мамамата.
Двама мои хора са минали през него. И при двамата има куп проблеми след изписването.[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 07 май 2020 16:44

sin4ec написа:[offtopic]Нещата са дебели. Този вирус наистина е проблем. Пазете се, щото си е е вало мамамата.
Двама мои хора са минали през него. И при двамата има куп проблеми след изписването.[/offtopic]

[offtopic]Дано се възстановят по-бързо. Над 10 от моите пък го минаха безсимптомно. И 2-ма с гадна кашлица и главоболие за две седмици. На никой, слава богу, не се е налагало лечение.[/offtopic]
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 07 май 2020 17:53

Баба Доре ще я командироват ли при колегите?
:roll:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 май 2020 18:23

delqnski47 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DlK3DigiQx4&feature=emb_logo[/youtube]
Удри,баче Али,тея мачки не са наши :!: :idea: 8-)

Баче Али е вкарвач! Тия сигурно ги е разкостил :)
Дано остане поне още година-две :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”