Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот blue avalanche » 04 май 2020 15:27

Мен, пък, ме кефят хора, които не са си мръднали пръста за СОБСТВЕНАТА си страна, а тръгнали да сетревожат за чуждите!
Освен, ако са лакеи на Боко и смятат, че тук всичко цъфти и връзва.
Оставете Русия на руснаците. Седнали над чужд гроб да плачат...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 май 2020 15:31

pomiqrat написа:Комупрестъпниците много ме кефят. Никога не отговарят защо са престъпници, а питат защо биете негрите.

Твоят пост за РУСКИЯ лекар, който в РУСИЯ паднал от прозореца повече прилича на "защо биете негрите".
Нито Путин, нито руснаците са ДЛЪЖНИ да отговарят за нещо пред ТЕБ.
Или ти се изявяваш като някакъв световен борец за антикомунизъм? И говориш от името на всички онеправдани? Включително и руснаците? Без да си бил упълномощен...
Не говориш, а драскаш по форуми... Ако трябва да сме прецизни...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 май 2020 16:06

blue avalanche написа:Мен, пък, ме кефят хора, които не са си мръднали пръста за СОБСТВЕНАТА си страна, а тръгнали да сетревожат за чуждите!
В България се занимаваме с Русия, щото нЕкои я тикат като пример за подражание.
И на това трябва да се отговри.
Никоя нормална Държава НЕ ТРЯБВА да е като Русия, и т'ва трябва да е ясно.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 май 2020 16:27

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Мен, пък, ме кефят хора, които не са си мръднали пръста за СОБСТВЕНАТА си страна, а тръгнали да се тревожат за чуждите!
В България се занимаваме с Русия, щото нЕкои я тикат като пример за подражание.
И на това трябва да се отговри.
Никоя нормална Държава НЕ ТРЯБВА да е като Русия, и т'ва трябва да е ясно.

Критерий за "нормална държава" явяват ли се еднополовите бракове? Обръщението към човек на "ТЕ"? Смяната на пола на дете, когато му скимне на родителя? Вместо баща и майка да има "родител 1" и "родител 2"? Защото ако ТОВА е твоето разбиране за "нормална държава" - мерси!
В този ред на мисли Великобритания, САЩ, Франция и т.н. "нормални държави" ли са? Ако е така, ти пожелавам да те тикнат в затвора за това, че си нарекъл някое момче "Той", а пък то отвътре било момиче. ;) За сбъркано местоимение... Но не се притеснявай. Ако не е за това, ще те опандизят за сексуално посегателство. Защото си поднесъл цветя на колежда за 8-ми март. ;)
да ти пикая на "нормалните държави"!
И да те питам: Къде е оръжието за масово поразяване на Садам Хюсеин? Че нещо много дълго го търсят. Понеже един генерал от една "нормална държава" преди време размахваше една епруветка в ООН. И "нормалните държави" разбомбиха Ирак. А премиерът на една друга "нормална държава" излъга своя народ. Не че нещо му направиха, де...
Една "нормална държава" преди време разбомби Виетнам с "Agent Orange"... Още да си говорим ли за "нормални държави" или стига толкоз?

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 май 2020 17:00

blue avalanche написа:Твоят пост за РУСКИЯ лекар, който в РУСИЯ паднал от прозореца повече прилича на "защо биете негрите".

Темата е за световна политика. Има право да си пуска... нещото pomiqrat. Да не би да трябва да се взима специално разрешение от посолствата на Русия, САЩ, Великобритания и т.н., че да се пише за тия страни?

Отделен въпрос е дали въобще има истина в това писание :lol: На мен ми мяза на сериозна измислица :lol:
Да вземе pomiqrat да пусне линк към източници на новината от Русия ли, що ли :roll: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 май 2020 17:20

Groucho написа:
blue avalanche написа:Твоят пост за РУСКИЯ лекар, който в РУСИЯ паднал от прозореца повече прилича на "защо биете негрите".

Темата е за световна политика. Има право да си пуска... нещото pomiqrat. Да не би да трябва да се взима специално разрешение от посолствата на Русия, САЩ, Великобритания и т.н., че да се пише за тия страни?

Отделен въпрос е дали въобще има истина в това писание :lol: На мен ми мяза на сериозна измислица :lol:
Да вземе pomiqrat да пусне линк към източници на новината от Русия ли, що ли :roll: :lol:

Остави тва, кажи бачо Тръмп, още ли е сърдит, че му задават кофти въпроси и неща които уж не е казал и са плод на техните мисирки и мисироци. Или и той се скри като нашият генерал-майор- професор. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 май 2020 17:45

ivan56 написа:Остави тва, кажи бачо Тръмп, още ли е сърдит, че му задават кофти въпроси и неща които уж не е казал и са плод на техните мисирки и мисироци. Или и той се скри като нашият генерал-майор- професор. :lol:

В последните дни няма пресконференции. Поне аз не съм засичал. CNN по няколко часа на ден го критикуват :lol: Вчера или оня ден май имаха някакво предаване "Коронавирусът и президента", в което хронологично изреждаха всичките му гафове, но не го гледах.
Чакам го да каже, че Китай ще трябва да излиза с 10-12 трилиона от джобовете :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 май 2020 19:15

Groucho написа:

Само, че постът на pomiqrat беше всичко друго, но не и политика. Справка от криминална хроника със заключението:"Картаген трябва да бъде разрушен!" ;)
Моят коментар беше в отговор на неговите претенции, че някакви комунисти трябвало да пълзят в краката му и да му искат прошка.
Всичко останало, според него, е "защо си биете негрите". Точно неговият пост, обаче, е в стил "защо си биете негрите в Русия".
Когато не си мърдаш задника от дивана, за да оправиш СОБСТВЕНАТА си страна, а даваш акъли на други нации е, меко казано, йезуитско.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 май 2020 19:18

Groucho написа:
ivan56 написа:Остави тва, кажи бачо Тръмп, още ли е сърдит, че му задават кофти въпроси и неща които уж не е казал и са плод на техните мисирки и мисироци. Или и той се скри като нашият генерал-майор- професор. :lol:

В последните дни няма пресконференции. Поне аз не съм засичал. CNN по няколко часа на ден го критикуват :lol: Вчера или оня ден май имаха някакво предаване "Коронавирусът и президента", в което хронологично изреждаха всичките му гафове, но не го гледах.
Чакам го да каже, че Китай ще трябва да излиза с 10-12 трилиона от джобовете :lol:

Китай няма да вадят пари от джобовете. Просто няма да им се платят дължими суми и ще се конфискуват тяхни активи зад граница. Нещо такова...
А CNN гризат цървулите на Тръмп от сутрин до вечер! Всеки Божи ден! Същото важи за CBSN и някои други.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 май 2020 19:21

blue avalanche написа:Моят коментар беше в отговор на неговите претенции, че някакви комунисти трябвало да пълзят в краката му и да му искат прошка.

Не, не трябва да пълзят. Безплатно посещение на стадион под командването на някой Пиночетист трябва и след това да не пълзят. :lol:

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Свободна зона”