Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот NOMER14 » 04 май 2020 10:35

Духовната култура е убита от долната чалга на Слави. И този дагеец продължават да го тикат срещу всеки по- успешен политик.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2020 10:45

[offtopic]
Сашо написа:
Нека да допълня и нещо не по-малко важно. Губим все повече духовната си култура. И нямам предвид религиозен фанатизъм. Но е неадекватно да повярваш изцяло на невидима заплаха, а в същото време да отричаш невидима подкрепа. Съвсем съзнателно накланяме везните и не в наша полза, а напротив - вреда. Много умни хора, философи предимно, не гурута и шамани, са казвали, че ние НЕ сме тела, носещи душа, а обратното - души, носещи тяло ;)

Така е.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2020 11:30

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 май 2020 12:12

Real написа:
pomiqrat написа:
ivan56 написа:Нещо друго, до оня ден приемах с насмешка глупостите, които се пишат как давали пари в болниците на роднини на починалите само и само да ги пишат К19, но днес ми го каза човек, който познавам и работи в болницата.
Никога, ама никога не съм вярвал в конспирации, ама това ако е вярно, просто не ми е ясно за кво се прави.
Каква е целта да имаме, повече смъртни случаи от К19?
Както с втората лекарка, която се оказа, че не е била болна с К19, а от двустранна бронхопневмония.

За пари от ЕС.

У нас - убу. В Италия - иди-дойди. Ама и от Щатите от седмици долитат подобни приказки, те какво чакат от ЕС? :lol:
За мен цялата медийна пушилка, броячите, истерията - всичко е учебна тревога. Да се види как ще реагират правителства и хора, да се изчистят детайли, да се отработи туй-онуй. То затова и вирусът е някаква бета-версия. Нали няма съмнения, че ако и когато се наложи - могат да изпуснат прилеп, тюлен или особено вкусен паяк, носител на истински, масов убиец? И нямат никакви предразсъдъци, ако целите им го изискват.

Там си имат китайци, които ги заразиха, както Бергамо за един мач зарази цяла Европа.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2020 12:18

pomiqrat написа:
Там си имат китайци, които ги заразиха, както Бергамо за един мач зарази цяла Европа.

Това беше супер забавана фалшива новина. :lol:
Мачът се игра в Милано.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 май 2020 12:30

metodito написа:
pomiqrat написа:

Мачът се игра в Милано.

40 хил да пътуват до Милано
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2020 13:09

pomiqrat написа:
metodito написа:
pomiqrat написа:

Мачът се игра в Милано.

40 хил да пътуват до Милано

https://dnews.bg/koronavirusat-varluva- ... emvri.html
А мачът беше през февруари. ;)

Цяла Северна Италия е превзета от китайците - пристанището на Генуа, заводи, фабрики, модната индустрия и нелегални и полулегални шивашки цехове, в които работят китайци.

However strains of the virus were traced on mainland Spain before the game was played, as early as February 14, leading scientists to rule out the match was the initial cause of the infection.

It was well documented the first recorded case of COVID-19 in Spain was February 1, from a German tourist on the island of La Gomera who had recently attended a training course in Munich with a Chinese colleague who had family in Wuhan.

https://www.theolivepress.es/spain-news ... in-madrid/
Тоест това не беше фалшива, а просто недоказана новина.

Кой знае какво ще се окаже впоследствие.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 май 2020 14:37

ivan56 написа:Нещо друго, до оня ден приемах с насмешка глупостите, които се пишат как давали пари в болниците на роднини на починалите само и само да ги пишат К19, но днес ми го каза човек, който познавам и работи в болницата.
Никога, ама никога не съм вярвал в конспирации, ама това ако е вярно, просто не ми е ясно за кво се прави.
Каква е целта да имаме, повече смъртни случаи от К19?
Както с втората лекарка, която се оказа, че не е била болна с К19, а от двустранна бронхопневмония.

Вярно е. Аз също го разбрах от близък човек, който няма как да лъже. Още миналия месец го написах това тук. Има нареждане отгоре всички да се пишат на ковид, с каква цел не знам, предполагам пари от ЕС.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2020 18:13

А може би това за връзката с Гейтс и СЗО да не е нищо и никакво? Като гледам какви пари изсипва. Щатите се хвалят с някакви си 400 милиона,
https://www.gatesfoundation.org/how-we- ... ort=amount
Последна промяна от metodito на 04 май 2020 18:21, променено общо 1 път.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 май 2020 18:15

Щабът не свърши добре работата си с ограничаване на заразата в старческите домове.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Свободна зона”