Groucho написа:NOMER14 написа:Чистят хартийки....
А някога ще си почистят ли последиците от Фукушима?
То така се чистят последиците от Фукушима![]()
![]()
![]()
Да не ми ги дават тогава за пример.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:NOMER14 написа:Чистят хартийки....
А някога ще си почистят ли последиците от Фукушима?
То така се чистят последиците от Фукушима![]()
![]()
![]()
Thsmith написа:paceto написа:Thsmith написа:И накрая излизат извратеняци от всичките глупости, които ги потискат
Колко такива пък си видял от Япония?
Общо 4 маАко говорим за оригинални японци извън Япония де.
![]()
Иначе в бях за кратко в Япония преди години и хич не ми хареса, но това е друг въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
blue avalanche написа:То, понеже, в Щатите всичко с медицинския персонал е тип-топ!
И в Испания, и в Италия, и във Франция...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
pomiqrat написа:Не е възможно подобни неща да се случват в Русия. Долна западнала пропаганда. Путин е Божество и мисли за народа си. Ако това се случи в западнала държава фейсбук ще бъде залят от руски тролове споделящи новината.
Soulen написа:blue avalanche написа:То, понеже, в Щатите всичко с медицинския персонал е тип-топ!
И в Испания, и в Италия, и във Франция...
Само в диктатура се разправят по такъв брутален начин. В САЩ плюят милиони по Тръмп, ама никой не умира заради това. В Русия и Китай, ако по смееш да оплюеш краля Слънце и последствията ги знаем. В Европа неудобните губят работата си и ги смачкат медии и власт, на Изток решават проблема перманентно.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта