metodito написа:favaca8888 написа:metodito написа:favaca8888 написа:Гъшата хуйня беше потушена и сега народе радвай се и гуляй! Очаквам в близките месеци учените да стигнат до "невероятни открития", технологиите да завземат категорично на 100% целия ни заобикалящ свят,както и няква нова мания от сорта на тва да си гей,джендър, веган и там на баба им хвърчилото.
За съжаление, може би сме едва в началото на плана ИМ.
Гледах я тая долна,мръсна,***** Захариева ,сега ТЕ щели да кажат кога всичко щяло да се нормализира,по Тяхна преценка ,по Техен сигнал и т.н.Имало директиви от ЕС първо комшийските граници да отворим.Стоки и хора и сега пътуват ,но по работа.Аз не мога да разбера каква е разликата? Че работещите са повече от свободнодвижещите се???И "рискът" бил много голям.Бе въобще няма да се оправим скоро и това се прави нарочно,та барем не се забрави лесно.
Аз говорих като общо, за ОНЕЯ, които организират локдауните в глобален план. Иначе при нас какво има да се коментира. Ей ги: тръгнаха за Германия и Англия да сеят или каквото и да правят там и след два месеца ще се връщат по селата с таксита. Значи от София до Лондон и обратно - няма проблем. Виж от Перник до София - трудна работа. Да им изям "мерките" на феновете на ГРОБ и НОЩ. Затваряш границите, пускаш живота вътре в държавата. Който иска да ходи навън - няма да ходи. Който е заминал след януари - да не се връща.
Обаче, това с измислената прасешката чума беше много добро. Евала им правя на организаторите на всички. Това официално за мен е терористичен акт на ОНЕЗИ срещу хората и обществата. Гениално измислено. Още повече, че са знаели, че тези, които ще благодарят да ги заключват ще са повече от другите.
Точно това е ! Много добре написано ! Ето точно по тоя параграф им се пропуква цялата ситуация.
"Ще работите в строителството и земеделието" - Борисов