Адекватни ли са обвиненията срещу Димитър Бербатов?!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Re: Адекватни ли са обвиненията срещу Димитър Бербатов?!

Мнениеот Vojdek » 05 фев 2010 17:03

vladomin_ написа:Изглежда го мъчи някаква контузия или нещо друго той си знае. Но определено има спад във формата му. Не става дума само за прословутото бягане. Има моменти, в които се крие от топката. Но не е за таран, а за футболист атакуващ от втора линия, който да умее да задържа топката и да отваря пространства за останалите си съотборници.

[offtopic]Е, ти пък!Как не спомена нищо за БЯГАНЕТО??? :mrgreen:[/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 05 фев 2010 17:23

Няма спор, че Бербатов има невероятни качества, но съм повече от сигурен, че ако не беше българин, никой от вас нямаше да го харесва и подкрепя.Нормално е.Аз също много се надявам да намери верния път и да му потръгне играта.А това за безцелното тичане е пълна глупост.Ако всички 10 полеви играчи го правеха нямаше да е безцелно, а точно обратното.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 05 фев 2010 17:39

Още в началото ви казвах че е дърво.Такъв си и остана.Спецовете също го потвърдиха.Чака на гуме.Вкара само един впечатляващ гол.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 05 фев 2010 18:34

Old_death написа:
ДокладвайОтговори с цитатRe: Адекватни ли са обвиненията срещу Димитър Бербатов?!
от XARHTNA на 05 Фев 2010 15:09

Ми според мен са основателни критиките към Бербатов! НЕ ИГРАЕ КАТО ЗА 37 МИЛИОНА...

Четох до тук и...........престанах!Поне да не бе излъгал още във второто изречение :oops:

Мисля че има предвид Евро , бербатов го продадоха за 30.75 милиона паунда (ако не се лъжа) , което ако го обърнеш в евро става някъде около 37 (по курса, когато беше пордаден) .. може и да греша.
САМО ЛЕВСКИ!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 05 фев 2010 18:42

Не ми харесва, че някои сравняват критиките към Бербатов с тези към Стоичков и това, че критикуват Бербатов, защото бил от ЦСКА, като навремето са постъпвали със Стоичков е да ама не:
1. Колкото и да го мразеха левскарите Ицо никога не са коментирали и критикували спортно-техническото му поведение на терена просто защото там той беше брилянтен, и поради тази причина се коментираше и критикуваше културата му, че не се е обръснал и др. но повтарям никога спортно-техническото му поведение на терена докато при Бербатов се критикува точно това играта му.
2. Критикуващите го Инс, Линекер, и др. британци за съжелени защото съм от ЦСКА в България едва ли знаят, че и той е от този отбор и затова яростно да го нападат.
Така, че моля не сравнявайте най-великия български футболист който аз съм гледал с един който е играл в два отбора досега в кариерата си които винаги и във всеки мач играят само за победа и следващия мач за тях е най-важния кавито са ЦСКА и МЮ и май не се представи на ниво и в двата е в ЦСКА да речем бише млад майка му идваше да го защитава от на падките на феновете, но тук в МЮ е на 29 г. майка му я няма и пак е същото така че стига Стоичков и Бербатов са различни величини не напразно един от съфорумците написа, че се надява Бербатов да спечели ШЛ, ама бил задминал Ицо глупост.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 05 фев 2010 21:32

Vojdek, прости на Лорда, той не сравняваше Берба и Стоичко, а Манчестър Юнайтед и Барселона. Понякога и той прави изцепки.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Бербо българина или Бъъъбо англичанина

Мнениеот anakin » 05 фев 2010 23:45

Бербо българина или Бъъъбо англичанина...

Бил мързелив. Такъв е Димитър Бербатов според английските журналисти. Всички обаче забравят, че с екипа на Тотнъм, с тази лекота в играта си, с този финес и пленяваща небрежност Митко скъса мрежите на всичките иначе много трудолюбиви вратари на големите клубове в Англия.

Не тича, си казва всеки ден закръгленкия, с чисти стъкълца на очилата футболен спец от поредния таблоид в Англия. Е, не тича като Карлос Тевес, който май хваща басове с Манчини, че за един мач може да направи поне 10 безсмислени спринта от единия тъч до другия. Но пък хване ли топката Митко, само тройно подобрен вариант на Видич и Фърдинанд взети заедно, може да му я отнеме. Медиите в Англия в един глас тръбят и за друг недостатък на Бербо. Играел без настроение. Явно в Англия ако не се усмихнеш 4 пъти, не се засмееш на глас 3 пъти, не се задавиш от смях минимум 2 пъти и не припаднеш от смях поне един път на мач, значи играеш без настроение, а от това страда играта на целия ти отбор. Така че Митко, стягай се, за вицове ли ще се сещаш, за външния вид на Тевес или Рууни ли, не знам, ама на нещо ще трябва да се смееш, за да са доволни драскачите в Англия и Юнайтед да бие наред.

Аааа, щях да забравя – наш Митко не бил агресивен. Наистина е ужасно, че досега нито един защитник не е починал след удар с лакът на Митко, и едва ли сър Алекс е доволен, че след всеки мач на неговия тим само нашето момче няма в джоба си избити зъби на съперник, но и това Бербо ще поправи. Но нека оставим настрана уникалните футболни спецове от Англия, които обичат Рууни повече от майките си, заради нестандартните финтове и румените му бузки и да помислим по български какво му трябва на нашето момче от Благоевград, за да го харесат там на Албиона.

Наглост Митко, наглоооост. Една хубава българска наглост ти е нужна. Само това ти липсва. Нагъл, егоистичен и гаден. Такъв трябва да си в Юнайтед. Пипнеш ли топка да не я даваш, освен в случаите, в които виждаш поне седем свободни съотборници, сред които естествено да не е Нани, защото той на теб не би подал дори и в такъв случай. Псувай Митко, скарай се с Балак срещу Челси, нищо че сте били в един отбор, хвърли си фланелката като те сменят, напий се веднъж и изневери на Еленка. Английските медии обичат такива момчета. Доказателствата са много. Така ще се превърнеш в истински Бербо великан в Англия. Имаш и друг избор – да си останеш същия Митко и България да продължи да да обожава своя футболен вълшебник, такъв, какъвто го е създала и обичала

http://..net/?p=34158

Уникална статия за мен - много точна.. просто нямам думи.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Бербо българина или Бъъъбо англичанина

Мнениеот modor » 05 фев 2010 23:48

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Re: Бербо българина или Бъъъбо англичанина

Мнениеот anakin » 05 фев 2010 23:51

да, съжалявам. не видях. моля модераторите да я изместят, ако обичат.
САМО ЛЕВСКИ

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 08 фев 2010 20:15

sirius123 написа:Още в началото ви казвах че е дърво.Такъв си и остана.Спецовете също го потвърдиха.Чака на гуме.Вкара само един впечатляващ гол.

Друго си е Гонзо!!! Стръв кръв злоба омраза и страшни вежди мачкащи враговете...
Или Бижутера - де ще намерите такова елегантно изтрелване

Критиките срущ, Бербо са за пари.....всички медии щяха да реализират милиони от реклами свързани с Роналдо, Оуен явно не става. Тогава???? Трябва да се натиска срещу САФ да намери някое рекламно лице (дъвка за дъвчене) иначе ще го засипем от критики.
Но някой чел ли е официялния репортаж за мача с Помпи? - Нито дума за гола на Руни . Затова пък паса на Бербо към Валенсия е обявен за най-красивото през този сезон във вишата лига. За гола му е сложен епипет - брилянтен.
Това , че англичаните ни мразят си го знаем - но защо е нужно и ние да се мразим? - вярно имаше един смърф който казваше "мразя да мразя" - май е бил българин :)

Върни се в “Манчестър Ю”