metodito написа:Даваш за пример на една европейска страна, държава като Индия или какво...? Не мога.
Цитатът ти, Непринуден е доказателство за това, което се случва - здравен ГЕНОЦИД.
Просто давам информация, която ми се видя забавна.
Първо милиони по пътищата пеша-натирени от работните места в града, липса на обществен транспорт. По пътя ги биеш и малтретираш заради дистанцията. По някое време ти се виждат много накуп по пътищата и затваряш щатите, те съответно тръгват пак пеша наобратно по пътя с дни и пак бой, за да има физическа дистанция.
Не правя никакви сравнения с никой. Просто ми се видя интересно циганите какви ги вършат. Защо все търсиш някаква конспирация? Като левскарите-все някой нещо им навредил. То човек не може да каже нищо. Днес е 16 април ако кажа сигурно пак нещо кроя, нали?
В тая връзка данните за Индия са май най-неверните в света. Та те нищо не правят освен да гонят над милиард души по пътищата като добитък. Ако в това има нещо засечено като носители на корона вирус аз съм трамвай. Циганска работа. Ясно е, че в необятните Русия и Китай също не са много застъпени всички данни, но циганите надминават всички. Там въобще нещо организирано има ли?