Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот CSKA 78 » 15 апр 2020 06:53

sinqkrepost1914 написа:Със сигурност една от тях е тясно свързана и с избора му на футболна принадлежност. Като му чета мненията, по-скоро е последното :lol: Такава шашма го е обзела припока, че ше се гътне само от психичното си разтройство :lol: :lol:

Ето още един джендърите, който се е припознал в предишния ми пост, за казармата! Хубаво, де, не си ходил в казарма, за да не си развалиш маникюра! :lol: :lol:
Сега имаш възможност, защото си много смел(или смела, още се уча на новите порядки, сори), отиваш в най-близкото инфекциозно отделение и се разхождаш за няколко часа, без защита! След това, ако оцелееш, правят ти тест за антитела, и ще можеш спокойно да си ходиш на фризьор, без никой да те притеснява! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 15 апр 2020 08:32

http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RR ... dation.pdf
Публикувано е преди 10(!) години...
Малко са се позабавили, по технически причини вероятно, но:
"In 2012, the pandemic that the world had been anticipating for years finally hit. Unlike 2009’s H1N1, this new influenza strain—originating
from wild geese—was extremely virulent and deadly..."
LOCK STEP. По кината от 2020-та! :shock:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 апр 2020 09:20

Real написа:http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf
Публикувано е преди 10(!) години...
Малко са се позабавили, по технически причини вероятно, но:
"In 2012, the pandemic that the world had been anticipating for years finally hit. Unlike 2009’s H1N1, this new influenza strain—originating
from wild geese—was extremely virulent and deadly..."
LOCK STEP. По кината от 2020-та! :shock:

О, да, и това е известно, личния ми фаворит е EVENT 201 - те му казват tabletop упражнение. организирано от "Джонс Хопкинс", фондацията на Гейтс и още някави. И си го има в Ютуб и в Интернет. А в "Заразяване" (2011), филм със звезден състав и подпомогнат сериозно от СЗО, всичко тръгва от прилепче и накрая си имаш гривна, ако си го боледувал. А мазалото беше мамата си джаса.

Между другото, Real, като лекар, как ще коментираш това хлорокина или там, каквото беше? Присъствието на представката "хлор" не е ли опасно?

Някой ще каже, това е нормално - като упражнения в случай на ядрена атака. Само че е много по-различно.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 апр 2020 11:41

metodito написа:Тук дискусията придоби невероятно изтънчен интелектуален уклон с обичайните дискусии на фекално-хомсексуална-родово-фамилна тематика.
Вместо да се дърляте по толкова глупав и просташки начин, замислете се за общия враг и за всичко, което ви причиняват брояча на трупове и онзи с адските сценарии, дето сигурно всяка вечер се моли бурята да ни връхлети, за да не го убият хората с камъни.
Не вярвам в съществуването на справедливост и знам, че тя подминава 99% от тези, които заслужават да мрат в л***на, но този път, може би няма да ги подмине. Българинът търпи всичко, когато се отнася до него. Когато става дума за децата му, ще издере очите на всеки. Бойко, стягай се, братче, "краят на дните" идва за теб.

П.С. Не трябваше да се кълне в живота на внуците си. Това само един човекоурод може да го направи. Instant karma, Бойкооо, instant karma.

Така е колега, друго е да "викнем" за майките :)
Гледам има и колеги във форума много раннобудни още 6 сутринта праскат коментари :)
Оп.Днеска 40 души от които 90% в Столипиново и Филиповци.Вече явно се чудят откъде да си изсмучат от пръстите бройки.
Сериозно се замислям има ли нужда да се хвърлят толкова милиони за ваксина след като има една шепа народ болни,то няма смисъл...
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 апр 2020 11:59

favaca8888 написа:
metodito написа:Тук дискусията придоби невероятно изтънчен интелектуален уклон с обичайните дискусии на фекално-хомсексуална-родово-фамилна тематика.
Вместо да се дърляте по толкова глупав и просташки начин, замислете се за общия враг и за всичко, което ви причиняват брояча на трупове и онзи с адските сценарии, дето сигурно всяка вечер се моли бурята да ни връхлети, за да не го убият хората с камъни.
Не вярвам в съществуването на справедливост и знам, че тя подминава 99% от тези, които заслужават да мрат в л***на, но този път, може би няма да ги подмине. Българинът търпи всичко, когато се отнася до него. Когато става дума за децата му, ще издере очите на всеки. Бойко, стягай се, братче, "краят на дните" идва за теб.

П.С. Не трябваше да се кълне в живота на внуците си. Това само един човекоурод може да го направи. Instant karma, Бойкооо, instant karma.

Така е колега, друго е да "викнем" за майките :)
Гледам има и колеги във форума много раннобудни още 6 сутринта праскат коментари :)
Оп.Днеска 40 души от които 90% в Столипиново и Филиповци.Вече явно се чудят откъде да си изсмучат от пръстите бройки.
Сериозно се замислям има ли нужда да се хвърлят толкова милиони за ваксина след като има една шепа народ болни,то няма смисъл...

В случая на бг правителството и политиците ни, това са 10 000 000 000 причини. Огромен стимул. Особено, че след като премине всичко, сградата на Парламента ще я гледат само на картинка. За медиите на Пеевски и Домус ага пък да не говорим. Дано наистина не се стигне до най-мрачния сценарий, който се върти в главата ми. Та, ако не се стигне дотам, може да се окаже, че цялата тая работа с КОРОНАТА да има супер положителен ефект върху много неща. Кризата е възможност. Просто веднъж задействали сценария, те нямат вече верен ход - или трябва да продължат с репресиите или да кажат как това изведнъж е изчезнало. Аз продължавам да мисля това, което говорят вирусолози и епидемиолози, което го повторих на предните страници: да, има я тая гадост, и веднъж появила се, тя ще ни "навещава" вече всяка година. Става дума за особено ...вирулентна гад (научих една-две фрази покрай короната, дето няма да използвам вече, но ще ми останат :lol: ), която обаче съвсем не е толкова смъртоносна и тежка. Но това, което правят правителствата по света е грешно и престъление. Последното е от мен.
Дали е пусната нарочно или изпусната... Няма да научим. Китай отдавна заличават всякакви следи (поне според мен те са виновни - непряко - чрез укриване на инцидент, опасността, съвместно със СЗО, или нарочно. Може и да не са те, за мен са те). Но ако е нарочно, най-добре за целия свят е да не го научава, защото това, което ще последва, ще е точката на човечеството.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 апр 2020 12:46

favaca8888 написа:
ivan56 написа:Към Коледа има ли изгледи да свърши този цирк, спретната от пожарникар, коремен хирург и онзи със смешните физиономии.

Не! И тепърва ще става интересно :)
Как е там столицата на 50 км от морето?
Тоя сезон ще се хванете за палците ми се струва....пък и навън не може да се излезе да се работи.

Препоръчвам ти сериозно, да си четеш там за 5G и как те пръскат самолетите с кемтрейлс.
Морето си е екстра, тая година ще ви се наложи да бачкате здраво за да не се хванете за палците и да гледате моренцето на снимка.
Кви прости хора има тук, просто не е истина, цялата държава е в колапс, той злобее за хората в туризма.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 15 апр 2020 13:06

metodito написа:Просто веднъж задействали сценария, те нямат вече верен ход - или трябва да продължат с репресиите или да кажат как това изведнъж е изчезнало. Аз продължавам да мисля това, което говорят вирусолози и епидемиолози, което го повторих на предните страници: да, има я тая гадост, и веднъж появила се, тя ще ни "навещава" вече всяка година. Става дума за особено ...вирулентна гад (научих една-две фрази покрай короната, дето няма да използвам вече, но ще ми останат :lol: ), която обаче съвсем не е толкова смъртоносна и тежка. Но това, което правят правителствата по света е грешно и престъление. Последното е от мен.

metodito, има си ходове за всякакви ситуации, просто не си се замислял по-дълбоко ;) Аз се доверявам напълно само на специалистите вирусулози. Те го обясняват ясно и точно - вирусът ще премине през всичко живо, рано или късно, със или без симптоми, но ще премине. Ако щеш и в пещера или бункер се скрий, пак ще те намери. Междудругото нали има убежища и бункери по цял свят, те са за VIP пасмината монарси, главатари, магнати и пр. В свят с такива глобални комуникации, информация би изтекла много лесно. Защо никой не се настанява в тези убежища?? Народонаселението си е примряло от страх, пък на „персоните“ им е все тая. Що тъй? :lol: Иначе за момента, когато ще настъпи, ще изкарат пред камерата един нагримиран доктор, който ще ни обясни, че вирусът е преминал през 70% (на тях им е нужна тази цифра), за щастие при повечето безсимптомно. Бат Боко пък ще обясни в какво чудо се е видял да лавира между просперитета и крепкото здраве на избирателите си... тъй де нацията. И това е с хода - чисти сметки, добри приятели 8-)
Пък има един документ със 20-ина точки описващи контролиран експеримент - намерения, причини, следствия и последствия. На този етап е просто конспирация и няма смисъл да го пускам, линка е несъществуващ, но точките се пазят ;) Ако мине само първата проверка, който е заинтересуван ще го пусна. Първата проверка е че във световен мащаб всичко ще приключи до 30 април. Тоест „нашият“ 13 май би следвало да се предсрочи с около 10-ина дена, пък и това ще дойде като дюшеш за смекчаване на народния гняв :) Имаме още 2 седмици и малко, паживьом - увидим! Тогава може да препрочетем въпросните точки. Пък и в крайна сметка всеки си прави собствените сметки и преценки на база на своя акъл, а не на чуждия ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 апр 2020 13:35

Сашо написа:
metodito написа:Просто веднъж задействали сценария, те нямат вече верен ход - или трябва да продължат с репресиите или да кажат как това изведнъж е изчезнало. Аз продължавам да мисля това, което говорят вирусолози и епидемиолози, което го повторих на предните страници: да, има я тая гадост, и веднъж появила се, тя ще ни "навещава" вече всяка година. Става дума за особено ...вирулентна гад (научих една-две фрази покрай короната, дето няма да използвам вече, но ще ми останат :lol: ), която обаче съвсем не е толкова смъртоносна и тежка. Но това, което правят правителствата по света е грешно и престъление. Последното е от мен.

metodito, има си ходове за всякакви ситуации, просто не си се замислял по-дълбоко ;) Аз се доверявам напълно само на специалистите вирусулози. Те го обясняват ясно и точно - вирусът ще премине през всичко живо, рано или късно, със или без симптоми, но ще премине. Ако щеш и в пещера или бункер се скрий, пак ще те намери. Междудругото нали има убежища и бункери по цял свят, те са за VIP пасмината монарси, главатари, магнати и пр. В свят с такива глобални комуникации, информация би изтекла много лесно. Защо никой не се настанява в тези убежища?? Народонаселението си е примряло от страх, пък на „персоните“ им е все тая. Що тъй? :lol: Иначе за момента, когато ще настъпи, ще изкарат пред камерата един нагримиран доктор, който ще ни обясни, че вирусът е преминал през 70% (на тях им е нужна тази цифра), за щастие при повечето безсимптомно. Бат Боко пък ще обясни в какво чудо се е видял да лавира между просперитета и крепкото здраве на избирателите си... тъй де нацията. И това е с хода - чисти сметки, добри приятели 8-)
Пък има един документ със 20-ина точки описващи контролиран експеримент - намерения, причини, следствия и последствия. На този етап е просто конспирация и няма смисъл да го пускам, линка е несъществуващ, но точките се пазят ;) Ако мине само първата проверка, който е заинтересуван ще го пусна. Първата проверка е че във световен мащаб всичко ще приключи до 30 април. Тоест „нашият“ 13 май би следвало да се предсрочи с около 10-ина дена, пък и това ще дойде като дюшеш за смекчаване на народния гняв :) Имаме още 2 седмици и малко, паживьом - увидим! Тогава може да препрочетем въпросните точки. Пък и в крайна сметка всеки си прави собствените сметки и преценки на база на своя акъл, а не на чуждия ;)

Аз също чета основно епидемиолози и вирусолози, и то още от началото. Именно спокойният им и разумен тон и естеството на това, което пишат общо взето всички те, ме прави спокоен. Не гледам брояча на трупове и цялата им сатанистка кохорта. Не гледам телевизия. Ако в началото следях картата на "Джонс Хопкинс", вече въобще не се занимавам с това. А плашниците, платените паникьори и тея, дето ходят с коматче хляб и търсят да си го натопят с кръв, ги игнорираме. Тръгнах в началото да се обяснявам, като някакъв глупак с подобни, но се сетих една приказка за това, че не е хубаво да хвърляш пръчкка в л**но, че ще те опръска (или нещо подобно). Що се отнася до това, което едни определят като "конспирации" (а други просто като "критично мислене" - неслучайно споделих на два-три пъти клипчето с обобщенията от EVENT 201), аз съм открит за тях, но в момента не мисля, че им е времето... Що се отнася до Китай и империята на Злото на Си Дзин Пин, аз май казах вече всичко. Мнението ми никога не е било различно за тях. Но в случая, както казах преди, мисля, че и Тръмп има вина за случилото се - просто, ако нямаш достатъчно силни аргументи и не си си опекъл питката, не се изправяш срещу такъв враг. Той прояви типичното за американците високомерие и сега целия свят страда заради тоя тъпак. А медиите, идиоти, като Борисов и други, просто се възползват от ситуацията.
Последна промяна от metodito на 15 апр 2020 13:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 апр 2020 13:37

"Персоните" си имат ваксина, не им трябва бункер. Освен това, разполагат с технология, която ние гледаме само по филмите.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 апр 2020 14:13

Методи вече не си сам и Волен сидеров е ударил кафявия печат :lol: :lol:
Както и да е, от следващия понеделник 89% от държавите в Европа разхлабват мерките и дават планове за след това.
Наще много се мотат :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Свободна зона”