Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 14 апр 2020 12:54

rsk написа:Щото Полуръста не продаваше някаква бира с петолъчката по бензиностанциите си...

[offtopic]Бирата се бутилира в България,не опряхме до украински менте водки.Навремето Батков се молеше на руския брат да помага,сега Павел Колев разчита на украинския,при вас е традиция и с Хитлер и със Сталин важното е келепир да има.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 15 апр 2020 09:45

За Стамен Белчев се чува... пак да го вземем и пак 4-5 месеца.
Стамен Белчев ако иска да се върне договор за минимум 2-3 години и ако искат.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 апр 2020 10:22

trokadero_ написа:За Стамен Белчев се чува... пак да го вземем и пак 4-5 месеца.
Стамен Белчев ако иска да се върне договор за минимум 2-3 години и ако искат.

Стамен не е за ЦСКА, разлика от Крушчич няма да се усети, а и визията и мънкането му пред медиите не подхождат на треньор на ЦСКА. На тези дето ще ми опонират че по негово време отборът играел добре да си спомнят какви играчи имахме, а не спечелихме нито една решителна среща и как Роси си го надигра тактически на полуфинала за Купата с Левски. В Арда също не можа да направи отбор въпреки добрите финанси в клуба.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 16 апр 2020 17:17

Яд ме е за Албентоса , че напуска отбора.... В инстаграма той написа , че Гриша Ганчев и синът му са го накрали да прекрати договора си. Не знам какво са намислили , но Албентоса беше добър играч...

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 16 апр 2020 19:04

Не разбирам кризата точно в БГ футбола. Абсолютен лаик съм, та затова питам. В България особено малките отбори си се издържат на едно 90-95 % от собственика. Ако продадат някое младо момче за 100на хиляди веднъж на две години- пак хубаво... При големите: Лудогорец- от Домуса и от участие в ЕКТ; при Левски от "спонсори", които са си направо собственици; при нас е нещо като фифти-фифти: Ганчев- продажба на футболисти. Тоест играем, не играем, пИчелим, нИ пИчелим, тренираме, не тренираме, играем в Европа или не... бащицата си плаща заплатите. И това си е така по принцип. Не виждам кое се е променило?

За нас ще е трудно да продаваме това лято и затова разбирам това с Албентоса. ОК, но при другите отбори? При тях какво точно се е променило, та да говорим за някаква чистка и масово гонене на чужденци, полуаматьорски нива и т.н..... Или иначе казано- немските отбори, да кажем, губят от загубата на пари от билети/карти/артикули (при нас никой не разчита на тия мижави стотинки), губят от многомилионни ТВ права (тези в БГ я платят годишната заплата на Нашименто, я не), губят и парите от масивните си спонсори, губят от участието в ЕКТ (тези, които все още са там), губят може би и бъдещи спонсори, губят и от бъдещи трансфери. В този ред на мисли- ние в БГ какво общо имаме с всички тези неща, та да изпофалираме всички?! Ако може като на 5-годишен да ми го обясните :) Благодаря!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 апр 2020 19:16

trokadero_ написа:Яд ме е за Албентоса , че напуска отбора.... В инстаграма той написа , че Гриша Ганчев и синът му са го накрали да прекрати договора си. Не знам какво са намислили , но Албентоса беше добър играч...

Изображение

И мен много ме е яд ! Ако опира до пари по-добре да бяха прекратили договорите на Давидов, Отабор и примерно на Джеферсон ,но Раул да остане.
Дано да е вярно ,че договора се прекратява ,защото Албентоса ,трябва да се подложи на операция , след това възстановяване и реално би се включил след нова година , ако заиграе веднага някъде след епидемията е пълна глупост! Един чужденец да ставаше за нещо и те да му прекратят договора.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 апр 2020 19:44

Вирусът непрощава на никой по един или друг начин.
В спорта и частност футбола у нас, собствениците на клубове, които са в затруднение да издържат клубовете си е нормално да освободят играчите с най-високи заплати. Коментира се, че Албентоса е получавал 80 000лв месечно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 апр 2020 22:56

Dust написа:Вирусът непрощава на никой по един или друг начин.
В спорта и частност футбола у нас, собствениците на клубове, които са в затруднение да издържат клубовете си е нормално да освободят играчите с най-високи заплати. Коментира се, че Албентоса е получавал 80 000лв месечно.

Заслужаваше си.Добър играч.Много адекватно се държа на терена.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 апр 2020 22:57

Дано успеем запазим Булсато поне.Стойката го изкопа от некоя пета бразилска.Добро попадение.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 апр 2020 00:10

Тоя Албентоса беше топ футболист за България. Но ще е един от многото, които ще си заминат. Догодина ще ритат дечурлигата май-май.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “ЦСКА”