Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Сашо
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот Сашо » 14 апр 2020 13:11

bubka написа:Тук такива дебили има, че се радвам, че не съм чел цялата тема. Напоследък се чудя дали пък няма да е добре да ни перне някой мини италиански сценарий. Малко естествен подбор не е излишен. Ама ако може така да се позавърти около тея, дето си мислят, че вирусът е само в главите им и не е реален.

Абе Мишок, (извинявай, ако си тънкообиден, но това е най-милото определение което ми хрумва) в главите на критично мислещите хора и реалисти има единствено притеснение за зомбитата които са около тях. Само в главата на едно зомби може да има дебнещи вируси, чуми, зарази и смърт навън в природата, а в кутийката си наречена дом, да си в пълна безопасност закрилян от Бог. Така ти е казал твоя бог, защото той е телевизора. Нямаш никой друг бог, нали?!, аз съм убеден в това! Вие сте зомбирани до такава степен, че утре ако ви кажат Излизайте!, вие няма да излезете. Ще започнат да ви изкарват умирисани от дупките си, но не и доброволно.
Психиката разбута ли човек, тогава става страшно за него. А вие сте с размазана психика. И тръгнал чак да кълне свободни и здравомислещи хора да не защитават свободата си полагаща им се от Всевишния, а не от телевизора или от твоя болен мозък!
Въобще не можеш да разбереш, че тези хора не се притесняват за себе си, а за болните ви мозъци, защото може на мен хич и да не ми пука. Аз имам 2000 кв. метра собственост, където мога да дишам, да бягам, да плувам, да правя каквото си искам, да произвеждам храната си години наред без да ми пука от държавната система. А ти какво ще правиш в твоята кутийка, която най-вероятно и не е твоя, а на лизинг, когато телевизора ти каже че от страхотиите и болестите навън не трябва да излизаш още 2 месеца. А още 4-6... година... Тогава какво ще правиш? Ще утъпчеш пътя до хранителния магазин от който ще ти зависи живота докато накрая те изкарат от дупката си умирисан! Ти точно и затова кълнеш свободомислещите хора, защото собствената ти гибел се върти като на кинолента ежесекундно в болния ти мозък!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 14 апр 2020 13:38

Който иска да си седи като мишка вкъщи. Перфектно време за тенис е и няма как да го изпусна. Чистия въздух и разходките, както и спорта на открито са най-доброто нещо за имунната система, а не кисненето вкъщи.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 апр 2020 14:12

Сашо написа: Аз имам 2000 кв. метра собственост, където мога да дишам, да бягам, да плувам, да правя каквото си искам, да произвеждам храната си години наред без да ми пука от държавната система. А ти какво ще правиш в твоята кутийка, която най-вероятно и не е твоя, а на лизинг, когато телевизора ти каже че от страхотиите и болестите навън не трябва да излизаш още 2 месеца. А още 4-6... година... Тогава какво ще правиш? Ще утъпчеш пътя до хранителния магазин от който ще ти зависи живота докато накрая те изкарат от дупката си умирисан! Ти точно и затова кълнеш свободомислещите хора, защото собствената ти гибел се върти като на кинолента ежесекундно в болния ти мозък!

Ха-ха-ха-ха-ха-ха! ВЕрно ли, бе?! Ха-ха-ха-ха-ха-ха! 2000 кв. метра казваш?! Е, това не са ли 2 декара ?! Средно по хиляда лева за декар, е това са само 2 хил. лева! Да, явно имаш някакво лозе за 1 декар и двор плюс обор на село за още 700-800 кв. метра. И си припрял да се отмени извънредното положение?! Е, нали можеш да си произвеждаш храната с години, тогава защо не си го ударил на яденЙе и пиенЙе?! :lol: Та ти си имаш един малък град(ха-ха) около вас и всичко ти е осигурено! Но явно проблемът е, че това "имение" ти е на село, и си прост работник за 600-700 лева заплата у градо, а освен това имаш десетина кредита, от бързите! Затова припираш да се вдигне по-скоро Извънредното положение! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 апр 2020 14:20

vvessel написа:Още един с промит мозък :cry:
Който има пневмония е в болницата. Който е здрав да си се разхожда. Както е в Щатите междувпрочем. Имам роднини там и знам от първа ръка. За Русия не знам какви са ограниченията, но в повечето европейски страни можеш да се разхождаш по паркове и край морето. Но Бойко е по-католик и от папата, нищо че имаме под 700 заразени и трийсетина починали, една трета от които със сигурност не са от вируса. И в Била и Лидъл може да се събират по 100 човека, но навън не може. Защо ли? Днес е имало опити за протести и набързо са им съставили актове. А междувременно се краде като за извънредно положение.
И като споменаваш Италия и Испания , я погледни в други страни колко човека са заразени и починали. Да речем Индия, Афганистан Пакистан, Казахстан. Как така страни, които са съвсем близо до Китай са се опазили от страшния вирус, а западна Европа е пламнала. Само западна обаче. В източна не е така. Нещо странно да ти се вижда? Или всичко е точно, щом Тръмп, Путин и Боко са казали, че ще бъде страшно. Всеки, който разполага с информация може да я използва и да си задава въпроси, а не да чака новините по тв и от щаба да му кажат какво да мисли. Страха е в основата на всяка диктатура и в момента сме точно в това положение, а оправданието е вирус, около който информацията е доста противоречива. Ако се окаже, че вируса е опасен колкото обикновен грип, както каза Майтапчийски в началото, а после странно се завъртя на 180 градуса, значи сме си просто под диктатура и в почти военно положение за кеф на Боко и дружина.
Ти ако си мислиш, че от сега не може да правиш к'вото си поискаш, значи е ясно е кой е "промитият".
Както и да се пънем, нищо не можем да направим.
Хлябът и ножът са в Господарите, ще си правят к'вото поискат. Ще си направят и ТСВ, па ти за 1 месец рестрикции си се затъжил. :lol:
Дай по ведро. Голямо врънкане, голямо мрънкане.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 14 апр 2020 14:26

CSKA 78 написа:...

Почвам да се съмнявам в думите си за „болния мозък“. Та ти нямаш дори грам от този орган :oops:
Как успя да начукаш толкова много думи и не „хвана“ баш пък нито една, която да е вярна?? :lol: Ако аз имам акъл като твоя, веднага бих си купил едно здраво въже. Казвам ти го напълно откровено!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 апр 2020 14:33

Тва вече и минало.
Сега трябва, и по точно от вчера трябваше да са предложени големи мерки за излизане от кризата.
Както икономическата, така и социална в здравеопазването и тн.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 апр 2020 14:34

Сашо написа:
CSKA 78 написа:...

Почвам да се съмнявам в думите си за „болния мозък“. Та ти нямаш дори грам от този орган :oops:
Как успя да начукаш толкова много думи и не „хвана“ баш пък нито една, която да е вярна?? :lol: Ако аз имам акъл като твоя, веднага бих си купил едно здраво въже. Казвам ти го напълно откровено!

Е, та какво да налучквам, като по селата раздаваха навремето по 1 декар за лозе! А такава "фамилна къща", я имат повечето селяни, придошли в града! Въпросът е, че тези къщи по селата сега струват по 4-5 хил. лева заедно с дворовете! Та можеш да я продадеш и да си платиш заемите! И ще ти остане някой лев да изкараш Извънредното положение! Друг е въпросът защо не си останал на село да си живееш на широко и всичко да ти е осигурено, а си си преместил у градо?! :lol:

ПП Май на теб ти минават някакви черни мисли за въжета около врата, но бих те посъветвал да изчакаш още един месец, може и да вдигнат Извънредното положение дотогава! 8-) ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 апр 2020 14:48

Имам чувството, че германски полицай няма да ти отвърне от толерантност, ако му наблъскаш един в главата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 апр 2020 14:54

Германският полицай може да отвърне, като си даде другата буза! :lol: А ти защо не си мигрирал в Германия, или поне защо не си се записал да събираш овошки там?! 8-)
Сега му е времето! Много са толерантни германците към всякакви придошли!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 апр 2020 15:15

THE G.A.M.E написа:Ти ако си мислиш, че от сега не може да правиш к'вото си поискаш, значи е ясно е кой е "промитият".
Както и да се пънем, нищо не можем да направим.
Хлябът и ножът са в Господарите, ще си правят к'вото поискат. Ще си направят и ТСВ, па ти за 1 месец рестрикции си се затъжил. :lol:
Дай по ведро. Голямо врънкане, голямо мрънкане.

[offtopic]Не, не мисля, че сме свободни. Но това военно положение ми идва в повече. И не само на мен. И ако всеки си казва - нищо не мога да направя, никой нищо няма да направи. Но най-малкото което можем да направим сега е, да не се поддаваме на страха и да изобличим лъжата. За теб може да е чиста и свята истина това, което се лее от телевизията и по-точно от основните 3 канала, но има и други източници на информация и мислещ човек може да отсее зърното от плявата.[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”