Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот CSKA 78 » 13 апр 2020 19:25

Полиция спря в понеделник провеждането на два протеста - eдиният пред президентството, а другият пред парламента - срещу мерките, свързани с извънредното положение.
Сред инициаторите на втората демонстрация беше лидерът на партия „Възраждане” Костадин Костадинов. До безредици не се стигна. Протестиращите бяха много малко.
Граждани, опитали да организират протестите, бяха отведени с полицейски джип, защото отказаха да покажат лични документи. Други пък бяха спирани и предупреждавани, че трябва да носят маска на улицата.

Опит за протест имаше и пред президентството, но малкото хора набързо бяха отпращани.
Полицаи бяха разположени е близките градинки, като стриктно следяха да не се струпват хора.

Къде е сега Thsmith да ми напише за Чаушеско, "народната любов" и други фантастики?!
Последна промяна от CSKA 78 на 13 апр 2020 19:28, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2020 19:26

CSKA 78 написа:Ново 20 току-що по NOVA! Според специалисти пикът на вируса предвиждан за средата на Май има само 20% вероятност! Много по вероятен е пикът в интервала- края на Юни до средата на Юли с цели 60%! :roll:
И ако това е вярно, тогава почти съм сигурен, че Извънредното положение ще бъде удължено поне до 13 Юни !

:) :) :) Що ли не се учудвам, че това го казват точно по Нова. Ако зависи от тях , разбирай от ББ, извънредното положение ще бъде до изборите. Даже и от избори няма нужда, само ще се струпва народ. Я какъв ВОЖД си имаме, като слънце :)

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 13 апр 2020 19:33

Непринуден написа:
openminded написа:Може ли някой по-запознат да ни обясни тук на нас простите ситуацията в Германия - мерките там как са, процентно съотношение излекувани/заразени, това-онова ;)

Може. Колко прост? До десет можеш ли да броиш?
На това-онова учат каките. Намали приказките и все някоя ще се смили и ще те научи на това-онова (много приказваш и се усеща колко наивен).

[offtopic]Ти ли ще ми даваш наклон на панталоните какво и къде да пиша ?"Намали приказките" може да казваш на жена ти, тук ти си този, който пише фермани и е компетентен по всички въпроси, така че пътувай с вятъра :arrow:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2020 19:39

Ето едно интервю на Дейвид Айк за любителите на конспирации:
https://www.facebook.com/okodavidi/vide ... 411655936/

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 апр 2020 19:56

CSKA 78 написа:Ново 20 току-що по NOVA! Според специалисти пикът на вируса предвиждан за средата на Май има само 20% вероятност! Много по вероятен е пикът в интервала- края на Юни до средата на Юли с цели 60%! :roll:
И ако това е вярно, тогава почти съм сигурен, че Извънредното положение ще бъде удължено поне до 13 Юни !

Задължително около 24 май ще има Извънредно положение - рамазан байрам е тогава тази година.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 апр 2020 20:35

Това мяза на предаванията със свещи по Канал 2001 или както там се казваше телевизията за врачки :lol:
Ако не дойде пикът април, ще дойде май. Ако не дойде май, юни или юли няма начин да не е тук :lol:

Според мен беше добро решение налагането на изолация, за да се предпазим от нещо неизвестно, което може да отнесе много българи, ама в момента не се действа спрямо ситуацията в страната. Вчера имаше 14 новозаразени, днеска са 10. От Ръководството би трябвало да кажат при какви условия ще се олекотяват мерките и ще се вдига извънредното положение, а не "Бате каза, че ще има пик, ама друг път, така че слагайте шалове върху лицето си, за да не ви отвъртим по една глоба".

И какъв е тоя полицай с тая кърпа на устата? Рокер, металист нещо :?: :lol: Задължителни маски се изискват от народонаселението, а няма за блюстителите на закона, та същите трябва да се маскират като обирджиите на дилижанси от 19 век в Америка :lol:
Изображение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 апр 2020 20:41

NOMER14 написа:

Задължително около 24 май ще има Извънредно положение - рамазан байрам е тогава тази година.

Ми...хубаво! Даже и по-строги мерки в този период! Този турски празник може и без него!
Обаче подразбрах, че заради байряма ще облекчават мерките в Германия! Но не се и учудвам, там германци вече няма!

ПП Сега някой да не ме изкара расист! Няма такова нещо!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 апр 2020 20:49

Хахахахохахахахахахахахахахахахахаха Германците след две седмици ще си вдигнат мерките, но ние може да откапаме до април другата година :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 апр 2020 21:12

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:А знаеш ли, какво се е случило, когато на един доктор му хрумнало по време на испанската инфлуенца да изнесе едни болни барабар с леглата на слънце извън болествотворната среда на затворените гробници?
Няма как да сравняваме 2 различни щама.
Дори да са с идентични симптоми, нямаме информация какви органи и до колко ги удрят.
Ето това е и един от основните проблеми с "ковид19"... Има толкова разнолики препоръки и информация за неговото действия, в сравнение с други грипни щамове.
Просто няма консенсус как действително работи, колко е опасен и какво точно го лекува или може да го предотврати.
Ти за друг вирусен щам чел ли си толкова теории ? :?

Отделно китайците като че ли крият нещо. Както за спецификите на самият вирус, така и за реалната картина при тях.
Това, което ме кара да мисля така е, че китайски експерти, екипировка и лекарства, са от 2 месеца в Италия.
А ефект = нулев. :roll:

metodito написа:Последната е такава дивотия, брат, дано не я чете Мародийски.

Еми теория от типа - конспирация. :lol:
Така както е конспирация, че всичко е нарочно, и че няма нищо опасно.

"Игра", няма неизвестни тук. Слънцето е доставчик на витамин Д, доставчик на живот, за свежия въздух, сравнен с болествотворната среда на едно затворено помещение? И между другото е пълно с фейкове, но не ти говоря за конспирации и такива, а за другата страна - лъжи от официалната страна и от плашници. Имаше във фейса една снимка на София от 2009 пуснали, уж сега, "глей ги кви са прасета - излезли, ша ма убият", няколко човека веднага го разконспирираха. Мутафчийски излъга за Италия, една журналистка, която живее там го направи на пух и прах. Това обаче няма да го видиш в мейнстрийм медиите на Домус и Пеевски. ;) ПАзнай защо?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 апр 2020 21:15

pomiqrat написа:Хахахахохахахахахахахахахахахахахаха Германците след две седмици ще си вдигнат мерките, но ние може да откапаме до април другата година :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dxC_D_qiQmw[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”