Real написа:Разколебан съм. Дали ти липсва капацитет да разбираш това, което ти пишат, или са някакви опити за милиционерски сарказъм?
Няма значение, пак ще обясня: нямам нищо общо с "първата линия", специалността ми е съвсем друга. (в много отношения е по-рискова от тази на реаниматора, да речем, но и това няма връзка с темата...)
Аз съм разколебан още повече! Нямаш нищо общо с първа линия, но твоята специалност е даже по-рискова от на реаниматора?! Обаче носиш маска само по 1 час на ден?! Е, тогава си масажист! Лошо няма! Винаги съм казвал, че няма лоша професия!
Real написа:Пак. Като на милиционер. Да, първият е положителен (бяха споменали по едно време за 60% фалшиво положителни резултати!). Няколко дни(!) след това има два(!) отрицателни. Ама щом казваш, че е бил болен...
Е, пак, като на масажист- първият бил положителен, но ние не правим бързи тестове, които са до 60% фалшиво положителни! Правим от бавните! Нарочно не използвам специализирани термини, за да разбереш!
Real написа:Виж им кривите, смъртността, излекуваните. Или ти обичаш само Италия да гледаш и напоследък - Ню Йорк?
Как да е, общото е немския, не се задълбавай...
Бъди здрав!
И какво да им гледам кривите?! Те също имат рестриктивни мерки! Та не ти разбирам примера!
Благодаря за пожеланието, да ти се връща тройно!