Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
MuFc1878 написа:Нищо не се спазва от Ганьо! Днес гледам си ходят на църква и седнали по пейките на раздумка без маски. Не ми се мисли другият уикенд по Великден какво меле ще е![]()
Смит ще каже, че си държи маската в джоба и вечерта отива на "посещение" при някоя жрица на екстаза
paceto написа:
Нали се сещаш, че ако тръгнеш да съдиш няма да спечелиш, защото това е прокаран закон, а не мерки по желание и някой да ти лепне глобата ей така за спорта?Тази наредба е от 12 до 26 април, така че не виждам какво ще съдиш и как ще спечелиш ако ти наложат една глоба.
CSKA 78 написа:Да, има грип всяка година! Не, Ковид-19 не е грип! Нищо общо нямат, освен че са вируси!
Ха-ха-ха! Струва ми се, че следващият път числото ще бъде 100 млн. при теб! Сигурно и за сто милиона жертви, пак не си струва да си затваряш държавата, а?!
Какво е числото/цифрата според теб, за което си струва да се затвори държавата?! Всъщност знам! 1, 2, и 3!!! Теб, някой твой много близък, както и близък роднина!
Thsmith написа:Колко? Ами да кажем вероятност за двуцифрен % смъртност от населението, не от диагностиците, а от населението.
Аз не се притеснявам за себе си и нямам претенции някой да затваря държавата заради моето здраве. Това е заложено в принципите на минархизма. Никой не ти е длъжен и никой не е длъжен да прави жертви заради теб.
Thsmith написа:Колко? Ами да кажем вероятност за двуцифрен % смъртност от населението, не от диагностиците, а от населението.
Аз не се притеснявам за себе си и нямам претенции някой да затваря държавата заради моето здраве. Това е заложено в принципите на минархизма. Никой не ти е длъжен и никой не е длъжен да прави жертви заради теб.
kingofpop написа:Nilim написа:Всъщност страшно тънко ви насочват да вярвате, че случаите са преувеличени с някаква цел: сплашване, кражба на бизнес, помощи от ЕС. По-добре така, отколкото да мислите колко случая всъщност не само не са регистрирани, но и никой не търси. Тогава няма нужда и от въпроси защо не се предприемат истински стъпки за настъпление срещу епидемията.
Реално в момента строго се контролират регистрираните бройки. Хем да има (за да има основание да се иска помощ), хем да не са много, че да не лъсне че към момента "мерките" са спряли на първа стъпка.
CSKA78 си мисли, че всички, които по данни са умрели от вируса, наистина са умрели от него и сега ще те скастри че неглежираш вируса![]()
![]()
CSKA 78 написа:Ако сте гледали лекарите по ТВ-то днес, сигурен съм, че за някои те са платени от Боко, те "паникьори" ли са, или казват истината?! Сигурен съм, че за "ганьовци" те са най-големите "паникьори" в държавата! Ама хората казаха, че ако мерките не се спазват, след 10-на дни ще има мор! Който иска да вярва на "Сульо" и на "Пульо", че вирусът е безвреден, даже напълно го няма! А който иска нека вярва на лекарите на първа линия, спрямо капацитета...умствения!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта