damyanov1963 написа:delqnski47 написа:шивача написа:delqnski47 написа:шивача написа:Ич да не ви пукаНашите са печат на слънчице, хващат витамин Д, а подуенци тренират вкъщи, до кенефа.
Делянски, мен ме кефи как жалкото спирталче отразява новините за нас. Когато е нещо негативно, е водеща новина, ако е позитивно е доле, десно, у кишетоСами си правете изводи, какво им причинява тая омраза
Наслаждавам им се
Обаче скивай видеото.Скрил се в храстите и снима....
Бахти отрепкитеЧак смешно ми стана.
[offtopic]Тоя 1000% се е изсрал от страх в храсталака, докато снима. Да му открият фекалиите и да ги изследватТрябва да бъде открит, защото мъжкото куче на Ганчев е силно разгонено през пролетта.[/offtopic]
[offtopic]И дрон пуснал/а.Слънчо е пекъл много силно тогава,та не са го видели да го свалят и да му/й го набоцят у г*зо.Да направят една импровизирана тренировка,но с целия отбор другия път.И кат се появи пак в храстите да пуснат хрътките да го еб*т.
![]()
[/offtopic]
[offtopic]Да, ама не са го видели. На охраната, ако има такава сигурно не и е направило впечатление, че има някой в храстите, понеже нямате тоалетни.[/offtopic]
[offtopic]Нас не ни трябва,иаме си цял парк,а и Слънчо не ни пече по тиквите ...