Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Е... връзва се не връзва... това е положението. пък и скоро беше петльов ден 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Ето го момето с любимият хит на Ицко
- modor
- Контакти:
Ми не е нещо особенно......даже не на мен не ми харесва как пее....ама щом Бижутера и се кефи.....нека се вземат....или както му се вика.....хвани КАКа да те отрака...

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Са Тоше ти тия работи не ги разбираш................Остави ги младите да се искат.Ние едно време какво правехме ............ехххххххх..........
- modor
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Са Тоше ти тия работи не ги разбираш................Остави ги младите да се искат.Ние едно време какво правехме ............ехххххххх..........
що бе са не вдигаш ли самолета...

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:ЕМИЛ написа:Са Тоше ти тия работи не ги разбираш................Остави ги младите да се искат.Ние едно време какво правехме ............ехххххххх..........
що бе са не вдигаш ли самолета...![]()
![]()
![]()
![]()
Колесарите са до земята

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Просто ние съвременните работи не ги разбираме.Нека Ицко да се бори за сърцето на момето.Пък виж после ни е поканил на пържени сърца с лук и лимон...........
ЕМИЛ написа:Просто ние съвременните работи не ги разбираме.Нека Ицко да се бори за сърцето на момето.Пък виж после ни е поканил на пържени сърца с лук и лимон...........
Най-много да ти предложи офертата "кон да те цуне"

Е пак е некаква "любов" позитивна.....
Викаш и на това си доволен