Адекватни ли са обвиненията срещу Димитър Бербатов?!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Адекватни ли са обвиненията срещу Димитър Бербатов?!

Мнениеот turbogena » 05 фев 2010 16:03

Аз винаги съм защитавал Берба и ще продължавам да го правя ,самият факт ,че е в най-големия отбор в света ,говори достатъчно ,там не попадат случайни футболисти ,пожелавам му успех ,в личен план отдавна задмина селянина Стоичков ,така че нека се съсредоточи в отборните трофеи и дано най-накрая дигне ШЛ ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

vanhelsing
Контакти:

Мнениеот vanhelsing » 05 фев 2010 16:04

Абсолютно подкрепям мнението на Linky и мисля че колегата дето разправя че Тевес като пресирал вратаря оголвал зоната са глупости на търкалета( просто мнение).Между другото това нещо ако го прави в Испания на пример е загубен...но в Англия върши много работа.Значи малко темата се измести но ако говорим за Бербатов и Тевес със сигурност можем да кажем че Тевес прави по успешен сезон и си върши работата по добре от Бербатов...за Руни да не говорим.Мисля че в няколко мача в началото на сезона Бербатов игра като централен нападател и мисля че не вкара нито един гол в тях.Хората които го защитатават го правят на базата на игрите му в Леверкузен,Тотнъм и до някъде миналия сезон в Ман Юн.И аз мисля че в тия периоди направи великолепни мачове.Този сезон лично според мен му е трагичен и мен най много ме дразни това че не показва даже и най бледи признаци за промяна.Фернандо Торес да не би да е по лош нападател....пресира,Дрогба?-пресира,да не говорим за Златан Ибрахимович ,Ето'о.Ако го сравнявам пък с халфове за какъвто някой изкарват че е взет в Ман Юн мога да изброявам до утре за такива които хем не са по малко елегантни и добри хем си оставят белите дробове на терена.Най пресен случай е с Гути.Последния мач с Депортиво който го е гледал е видял за какво става въпрос.Така че .... много исках Бербатова да се представи на ниво и да направи добра история с Ман Юн но за мое съжаление това не се случва.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 фев 2010 16:06

Vojdek написа::!: И като толкова всички искат да го сравняват Бербата с някой, защо не го сравниме с [b]Гомес в Байерн

Две мои виждания за тактиката на Юнайтед с Бербо и без него.
Отделно на това, погледът му върху играта е достатъчно добър, та като се нареди защитният вал на Хъл Сити, с един пас да изведе НЯКОЙ, който да вкара.И ако не сте забелязали, в тия мачове, всички мениджъри казват едно и също - "Най-голямата заплаха за нас ще бъде Бербатов."И точно в тия мачове Бербатов, като най-полезен вкарва и прави асистенции.(справка - последните мачове в които игра).

А и още едно - две нещица:
Да търчиш тип Тевез не е сложно.На мен ми се налага постоянно.Спирането ми се оказва къс пас към защитника на другият отбор.После от кумова срама поне, трябва да се набирам и да си гоня топката, която съм сгрешил. :lol: И при жадният за пари гном е същото.

[offtopic]Ама иначе blue_avalanche не мрази Бербатов, той само идва да го напсува във всяка тема, в която в заглавието пише "Бербатов". :mrgreen: Нищо лично, псувай го колкото ти душа иска.Различни хора/различни нрави.[/offtopic]

1.Искаш да сравним Гомес и Бербатов?Готово:
Гомес- 29 мача(в 19 титуляр),13 гола,4 асистенции.
Бербатов- 26 мача(в 17 титуляр),7 гола,4 асистенции.
Какво ще кажеш?Асистенции,та асистенции...За целия си престой в Ман Юн(ти си го сметни колко е) има всичко на всичко 13(тринадесет) асистенции.
2.Щом и ти взе да се сравняваш с Тевес("...Да търчиш тип Тевез не е сложно.На мен ми се налага постоянно...")-втасахме я..."Жадния за пари гном" има 6 асистенции.
3.""Най-голямата заплаха за нас ще бъде Бербатов.""-казвали треньорите.
Срещу Бербатов има извършени 24 нарушения(не ми се струва да е най-опасния).За сравнение-с/у Руни-29,Валенсия-26,Андерсон-38,Нани-27,Флетчер-29 и т.н.Кой сега е най-опасния?

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 05 фев 2010 16:22

Vojdek написа: . . .
Пари, та пари.Колко взимал?Колкото са преценили куп финансисти(ТОП финансисти) че трябва да взима.Това не трябва ли да сложи край на тоя въпрос?Колко били дали за него?Колкото пазарната ситуация изисква.Ако аз искам на всяка цена да си купя един диск на любима група, ще дам и 50 лева.Какво като реално цената е 20?НО, може диска да няма 150000 копия, а само 2. . . .

1.Като излизаш да играеш с отборите Челси, Ливърпул и Арсенал, които ще те атакуват и ще оставят празни пространства в много зони, според мен е по-логично да излизаш в системата с която Манчестър биха Арсенал.Наситена халфова линия с хора, които могат да спират атаките на противника и напред тримата най-бързи в отбора, за да могат контрите да са достатъчно бързи.И могат на скорост да играят един на един.(Не казвам, че Бербатов е бавен.Последната атака в мача доказа обратното.Да не говорим, че докато беше в Тотнъм, те практикуваха контра-атакуващ футбол и то с него на терена.)
2.Като излизаш срещу отборите от 5 до 20 място.(Тези, срещу които се печели всъщност титлата)Те ще се защитават до последно.5 защитника, 4 халфа(от които един креативен) и един нападател.Тук с контра-атаки си до ... никъде.И точно тук Бербатов е най-силен.Може да задържа топката, почти като Иниеста.Което ще рече, че в 90% от случаите могат само с фаул да му я вземат.При откаченият испанец е 100%.Отделно на това, погледът му върху играта е достатъчно добър, та като се нареди защитният вал на Хъл Сити, с един пас да изведе НЯКОЙ, който да вкара.И ако не сте забелязали, в тия мачове, всички мениджъри казват едно и също - "Най-голямата заплаха за нас ще бъде Бербатов."И точно в тия мачове Бербатов, като най-полезен вкарва и прави асистенции.(справка - последните мачове в които игра). . .

Еееее, браво . . . вече бях се отчаял, че само аз виждам правилно играта . . .! :)
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 05 фев 2010 16:26

[offtopic]
blue avalanche написа:
Vojdek написа::!: И като толкова всички искат да го сравняват Бербата с някой, защо не го сравниме с [b]Гомес в Байерн

Отделно на това, погледът му върху играта е достатъчно добър, та като се нареди защитният вал на Хъл Сити, с един пас да изведе НЯКОЙ, който да вкара.И ако не сте забелязали, в тия мачове, всички мениджъри казват едно и също - "Най-голямата заплаха за нас ще бъде Бербатов."И точно в тия мачове Бербатов, като най-полезен вкарва и прави асистенции.(справка - последните мачове в които игра).

А и още едно - две нещица:
Да търчиш тип Тевез не е сложно.На мен ми се налага постоянно.Спирането ми се оказва къс пас към защитника на другият отбор.После от кумова срама поне, трябва да се набирам и да си гоня топката, която съм сгрешил. :lol: И при жадният за пари гном е същото.

[offtopic]Ама иначе blue_avalanche не мрази Бербатов, той само идва да го напсува във всяка тема, в която в заглавието пише "Бербатов". :mrgreen: Нищо лично, псувай го колкото ти душа иска.Различни хора/различни нрави.[/offtopic]

1.Искаш да сравним Гомес и Бербатов?Готово:
Гомес- 29 мача(в 19 титуляр),13 гола,4 асистенции.
Бербатов- 26 мача(в 17 титуляр),7 гола,4 асистенции.
Какво ще кажеш?Асистенции,та асистенции...За целия си престой в Ман Юн(ти си го сметни колко е) има всичко на всичко 13(тринадесет) асистенции.
2.Щом и ти взе да се сравняваш с Тевес("...Да търчиш тип Тевез не е сложно.На мен ми се налага постоянно...")-втасахме я..."Жадния за пари гном" има 6 асистенции.
3.""Най-голямата заплаха за нас ще бъде Бербатов.""-казвали треньорите.
Срещу Бербатов има извършени 24 нарушения(не ми се струва да е най-опасния).За сравнение-с/у Руни-29,Валенсия-26,Андерсон-38,Нани-27,Флетчер-29 и т.н.Кой сега е най-опасния?

ВЕЛИКАН.Само му подай пръстче и веднага скача. :mrgreen: Ама после нямал нищo лично ;) срещу Бербатов и не било, защото е от Левски.[/offtopic]

Нищо няма да кавам, направо ме затапи.Жалко, че опростените примери не ги схващаш.Иначе можеше да вникнеш в това, което се опитвах да кажа за Тевез(чрез известна доза хумор, трябва да се отпуснеш, пич!).Да не споменавам, че не се гледат от няколко години мачовете, а изиграните минути.(ЗАЩОТО ДА! може да си играл в повече мачове и да си играл по-малко.)

Казвал съм ти и в други теми.Дори и по моите критерии, представянето на момчето не е силно.Просто изтъквам това, че всички се фокусират върху лошото.Никой не изтъква положителното(предполагам типично българска черта.)А с теб не ми се спори.
Ти си противоречиш.В един момент го сравняваш със Зидан,Барези,Кантона,а след малко бил слаб.Оправи си критериите.Защото ако единствените сравнения, които можеш да направиш са с най-великите, то значи че той е на тяхното ниво, щом не можеш да го сравниш с по-слабите. :mrgreen:

И защо спря при Гомес?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 05 фев 2010 16:32

demy27 написа:Мисля, че много хора забравят основното - футбола е игра за феновете а Бербатов с играта си не радва феновете. От там нататък всички приказки са излишни. Може да има най-брилянтния пас, най ювелирните голове, най-добрия поглед върху играта и пак да не може да влезе в сърцата на феновете. И феновете са напълно прави - никой не може да им нарежда кой да обичат и кой не.

Мен ме радва . . . влязъл е отдавна в сърцето ми, всяко негово излизане на терена за мен е празник! Бъдете здрави!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 05 фев 2010 16:33

demy27 написа:Мисля, че много хора забравят основното - футбола е игра за феновете а Бербатов с играта си не радва феновете. От там нататък всички приказки са излишни. Може да има най-брилянтния пас, най ювелирните голове, най-добрия поглед върху играта и пак да не може да влезе в сърцата на феновете. И феновете са напълно прави - никой не може да им нарежда кой да обичат и кой не.

Много си прав, стая разлика, че феновете на Манчестър Юнайтед си го обичат, а всички останали му завиждат и го мразят!
Феновете: Искаме Бербо титуляр срещу Арсенал, но май няма да стане
31 януари 2010 12:41 Размер на шрифта: T- | T | T+
Феновете: Искаме Бербо титуляр срещу Арсенал, но май няма да стане
© БГНЕС
По-голямата част от феновете на Манчестър Юнайтед иска да видят Димитър Бербатов титуляр срещу Арсенал в дербито между двата тима от поредния кръг във Висшата лига.

Преди големия мач, множество дискусии текат във официалния форум на английските шампиони. Няколко теми са посветени именно на участието на българина и формацията, с която „червените дяволи” да излязат срещу „топчиите”.

Повечето запалянковци споделят, че искат Бербатов да започне в атаката, рамо до рамо с Рууни. Според тях, английският национал играе по-добре, когато до него е нашият.

Въпреки желанията си, привържениците по-скоро мисля, че сър Алекс Фъргюсън ще излезе в познатата формация 4-5-1. Шотландецът прибягва до тази схема в по-важните мачове.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 фев 2010 16:44

ДокладвайОтговори с цитатRe: Адекватни ли са обвиненията срещу Димитър Бербатов?!
от XARHTNA на 05 Фев 2010 15:09

Ми според мен са основателни критиките към Бербатов! НЕ ИГРАЕ КАТО ЗА 37 МИЛИОНА...

Четох до тук и...........престанах!Поне да не бе излъгал още във второто изречение :oops:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 05 фев 2010 16:56

Изглежда го мъчи някаква контузия или нещо друго той си знае. Но определено има спад във формата му. Не става дума само за прословутото бягане. Има моменти, в които се крие от топката. Но не е за таран, а за футболист атакуващ от втора линия, който да умее да задържа топката и да отваря пространства за останалите си съотборници.
ВДинев

stoev_0028
Контакти:

Мнениеот stoev_0028 » 05 фев 2010 17:02

дано даде господ да имаме повече такива "мързеливи и слаби игачи" като Берба пък англичаните нека си пишат глупости нали за това им плащат!

Върни се в “Манчестър Ю”