metodito написа:Това е най-логичното да се случи. Натам са тръгнали нещата - дикататура, геноцид.
Значи ти не си паникьор, а говориш за отиване към диктатура и геноцид. Странно непаникьорстване
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
metodito написа:Това е най-логичното да се случи. Натам са тръгнали нещата - дикататура, геноцид.
Groucho написа:metodito написа:Това е най-логичното да се случи. Натам са тръгнали нещата - дикататура, геноцид.
Значи ти не си паникьор, а говориш за отиване към диктатура и геноцид. Странно непаникьорстване
metodito написа:Ми нека е икономически геноцид. Така става ли?
Groucho написа:metodito написа:Ми нека е икономически геноцид. Така става ли?
Не знам дали става, но пак е паникьорстване, след като говориш за най-лошото далеч преди да се е случило.
Просто паникьорстваш на друга тема.
metodito написа:Какво паникьорствам, приятел, като хората фалират. Къде живееш?
Groucho написа:metodito написа:Какво паникьорствам, приятел, като хората фалират. Къде живееш?
Аха, ами какво паникьорстват хората, които не неглижират вируса, след като хората умират, ти къде живееш?
Дай ми числа, след като искаш да сравняваме нещата. Доказани числа.
Брой фалирали, брой умрели от глад, брой самоубили се. Чакам, след като непаникьорстваш, въпреки че според теб отиваме към икономически геноцид и диктатура. Егати оптимистичното непаникьорстване
metodito написа:Числа? А, да, еми, сори няма интерактивна графика с червен цвят и петна и брояч. Няма медийно облъчване по темата. Така е. Щом не е по новините, не е новина. Прав си.
Groucho написа:metodito написа:Числа? А, да, еми, сори няма интерактивна графика с червен цвят и петна и брояч. Няма медийно облъчване по темата. Така е. Щом не е по новините, не е новина. Прав си.
Не ми слагай думи, които не съм писал, а потърси в Интернет. Нали имаш интернет? Преди малко благодари, че има Интернет.
Потърси колко са умрели от глад и са се самоубили, след като непаникьорски говориш за икономически геноцид и диктатура.
metodito написа:За самоубийства... за три или четири случая от медиите знам. Вероятно са повече.
Groucho написа:metodito написа:За самоубийства... за три или четири случая от медиите знам. Вероятно са повече.
Пускай линкове за три или четирите случая на самоубийство, които знаеш от медиите.
И нали не вярваш на медиите? Нали ни облъчват? За коронавирусa не вярваш на медиите, за самоубийствата вярваш на медиите, така ли излиза?
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 14 госта