Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Real
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот Real » 05 апр 2020 22:24

CSKA 78 написа:Доста уж разбрали ама недоразбрали се намесиха в "разговора", като явно са прочели нещо, но изглежда IQ не им е достатъчно, за да го асимилират! Ако бях на тяхно място, щях да си замълча!

[color=#FF0000]"По-добре да мълчиш и всички да те мислят за глупав, отколкото да отвориш уста и да разсееш всяко съмнение"![/color]

Това си го драсни на тавана над леглото. Сутрин и вечер - по 10 мин. препрочитане. И едва след това можеш да отвориш Брояча на починали и да почнеш надлежно да ни спускаш сводките.

Честно, по природа ли си паникьор или по професия? Ако е първото - дръж се, не си сам:
https://www.youtube.com/watch?v=exVRkFQJTk4

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 апр 2020 22:31

metodito написа: В EVENT 201 се обяснява доста добре за работата с медиите - за "стимулирането" им...

Къде мога да го гледам тоя EVENT? Един филм ли е? Видях в Тубата доста видеа на английски.Има ли го и на български ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 апр 2020 22:49

Real написа:
CSKA 78 написа:Доста уж разбрали ама недоразбрали се намесиха в "разговора", като явно са прочели нещо, но изглежда IQ не им е достатъчно, за да го асимилират! Ако бях на тяхно място, щях да си замълча!

[color=#FF0000]"По-добре да мълчиш и всички да те мислят за глупав, отколкото да отвориш уста и да разсееш всяко съмнение"![/color]

Това си го драсни на тавана над леглото. Сутрин и вечер - по 10 мин. препрочитане. И едва след това можеш да отвориш Брояча на починали и да почнеш надлежно да ни спускаш сводките.

Честно, по природа ли си паникьор или по професия? Ако е първото - дръж се, не си сам:
https://www.youtube.com/watch?v=exVRkFQJTk4

Путкин, аре, да не ми пускаш линкове към Ютуб! А това дето съм написал се отнася за теб, и такива като теб! Може да го ламинираш и да си го закачиш на челото!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 05 апр 2020 23:06

CSKA 78 написа:
...аууу гарллл гарллл гарллл аууу шлйъп ъъъърх...

Нещо си се поизнервил. От IQ-то или от графичните данни за развитието на пандемията?
Не ми отговори, паникьорството - по рождение или по професия?

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 05 апр 2020 23:30

Real написа:Не ми отговори, паникьорството - по рождение или по професия?

Каква професия бе колега :lol: Гаранция ти давам, че това е едно уплашено за живота си дете в принудителна ваканция. Ако има как да продължи до следващата зима, ще му е екстра. Само да не влезе, страшната чума у къщата му, че сигурно и на всяко кихане вдига и кръвно. Нета е добър отдушник, нема лошо, но дано не му го резнат скоро, че тогава вече ще психяса тотално :roll:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 апр 2020 23:35

Real написа:Нещо си се поизнервил. От IQ-то или от графичните данни за развитието на пандемията?
Не ми отговори, паникьорството - по рождение или по професия?

Изнервянето е част от стоенето за дълго затворен вкъщи! Но е добре да не ме виждаш изнервен на четири очи! Но по принцип потребители с твърде ниско IQ, като теб допълнително ме изнервят! Не знам вкъщи как те търпят?! И понеже си решил да скочиш точно на този ми коментар, без да прочетеш някой от предишните, ти предлагам да си гледаш клипчетата в Ютуб и да се мислиш за голям смелчага! :lol: Като съм сигурен, че ако утре вдигнеш температура, ще се изходиш в гащите!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 апр 2020 23:37

Сашо написа:Каква професия бе колега

Е, не съм барман или сервитьор като теб! Но както съм написал в предишен коментар- лоша професия няма! :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 апр 2020 23:58

CSKA 78 написа:
Сашо написа:Каква професия бе колега

Е, не съм барман или сервитьор като теб! Но както съм написал в предишен коментар- лоша професия няма! :lol:

По- зле.
Милиционер. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 апр 2020 00:07

vvessel написа:
metodito написа: В EVENT 201 се обяснява доста добре за работата с медиите - за "стимулирането" им...

Къде мога да го гледам тоя EVENT? Един филм ли е? Видях в Тубата доста видеа на английски.Има ли го и на български ?

Не само в тубата има, а и е в Интернет. Няма го на български май. Това е съкратения вариант.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174&feature=emb_logo[/youtube]

Това видео не е кънспираси или нещо такова. Хората, които разиграват упражнението го публикуват. През октомври. През ноември (поне официално) се започва. Може би е съвпадение, кой знае?! Господин Гейтс отдавна плаши, но така и не се случва. Може да е стимулирана "пандемия", може и да не е. Може би всичко случайно тръгва от единствения град в Китай, който има хем wet пазар и едновременно лаборатория, с която се работи с най-висока степен на риск патогени. Такива пазари сигурно има стотици в Китай прилепи и всякакви гадости ядат от хиляди години, но баш от Ухан, където има лаборатория на СЗО...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 апр 2020 00:21

Ето едно интервю на Андрей Райчев: "Смятам, че тази история с коронавируса е силно преувеличена."
https://www.bnt.bg/bg/a/andrey-raychev- ... uvelichena
Хич не го харесвам, но в случая сме на едно мнение. Каза и нещо любопитно за смътните случаи в Италия, че странно намаляват случаите от инфаркт и вероятно всичко се пише на вируса. Много ще ми е интересно като излезе статистиката за смъртността в Италия догодина и се сравни с преходни години. Но е възможно тогава вече изобщо да не ни интересуват някакви стари статистики, а да имаме по-сериозни текущи проблеми.

Върни се в “Свободна зона”