Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот insaneboy1 » 05 апр 2020 14:36

rane написа:Не знам, кой сайт от кого се следи, обаче аз съм пробвал 10-на други(платени и безплатни), които си тръгват без абсолютно никакви ядове. Цъкваш на желаната програма и всичко си се зарежда без проблем. Просто, лесно, бързо и най-важното - работещо. Никакви шашми и магии не трябва да прави човек, за да гледа телевизия онлайн ;)

ама другите не са на БГ нали, само тоя сайт има диема спорт и максовете
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 05 апр 2020 19:27

insaneboy1 написа:
rane написа:Не знам, кой сайт от кого се следи, обаче аз съм пробвал 10-на други(платени и безплатни), които си тръгват без абсолютно никакви ядове. Цъкваш на желаната програма и всичко си се зарежда без проблем. Просто, лесно, бързо и най-важното - работещо. Никакви шашми и магии не трябва да прави човек, за да гледа телевизия онлайн ;)

Максовете мен не ме интересуват особено, т.к. те не дават българското първенство. Но ги имат тези сайтове:
https://elemental.tv/
http://drundoo.com/channels/
Те имат и диема спорт разбира се.

Само диема спорт я имат тези:
bgtime . tv ( диема спорт е скрита, но когато си с абонамент излиза)
bgtv-on . com
tvizio . bg
Умишлено показвам само платените. Ползвам съм ги всичките без последната(нея съм я ползвал само за тест с безплатните канали).
Елементал са с над 40 канала с ХД качество, включително диеми и макс спортове! bgtv-on.com имат доста филмови канали, но малко с високо качество.
Има и други платени из нета, но не съм ги ползвал и не знам какво включват като програми.

Безплатните с диема спорт не ги давам, за да не се качурят много хора, защото като ги налазят и започват да не тръгват (съжалявам - егоист съм в случая).

Сандъка е пълен боклук!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 05 апр 2020 20:03

rane написа:
insaneboy1 написа:

Максовете мен не ме интересуват особено, т.к. те не дават българското първенство. Но ги имат тези сайтове:

bgtv-on . com
tvizio . bg
Умишлено показвам само платените. Ползвам съм ги всичките без последната(нея съм я ползвал само за тест с безплатните канали).
Елементал са с над 40 канала с ХД качество, включително диеми и макс спортове! bgtv-on.com имат доста филмови канали, но малко с високо качество.
Има и други платени из нета, но не съм ги ползвал и не знам какво включват като програми.

Безплатните с диема спорт не ги давам, за да не се качурят много хора, защото като ги налазят и започват да не тръгват (съжалявам - егоист съм в случая).

Сандъка е пълен боклук!

тия сайтове дето ги даде повечето не се отварят не знам кви са ама са пълно менте
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 05 апр 2020 20:39

insaneboy1 написа:
rane написа:
insaneboy1 написа:

bgtv-on . com
tvizio . bg

Сандъка е пълен боклук!

тия сайтове дето ги даде повечето не се отварят не знам кви са ама са пълно менте
Нормално е да не се отварят - те не са достъпни за територията на България. С един VPN си решаваш проблема ;) Стряскащо е като обща цена, но като се замислиш за предимствата и някак цената не те интересува толкова.
Елементал ти дават възможност да гледаш до 4 екрана едновременно. 4 домакинства могат да гледат, а така цената реално пада доста.
ВПН услугата, често е достъпна за 5 и повече устройства едновременно. Има вече и доста ВПН доставчици, които не поставят органичение на броя на у-та. Докато бях към Елементал, 3 домакинства гледахме диема спорт.
От безплатният сайт, който временно ползвах докато не удари вируса, с детето гледахме една камара спортове - от футбол, през НБА, НХЛ, Формула 1, та до Бокс.
Като отминат нещата с вируса и положението се стабилизира съм решил да мина на IPTV. Има доставчици, които предоставят достъп до над 12 000 канала, има хиляди канали с 1080р качество и десетки с 4К, а за десерт и над 6 000 VOD.

Сандъка, брат :lol:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 апр 2020 21:36

Намалиха ли цената на Диема ? Гледам рекламират беларуското първенство по всичките си телевизии, но трябва да са доста нагли и безсрамни ако няма промяна в цената на пакета. За това смешно беларуско първенство не давам и един лев.
Макспорт и една стотинка не струва в момента.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 апр 2020 22:38

Не, мерна ми се реклама по тях за абонамент и си беше 8 кинта. На мен ми е интересно друго-не съм ги платил, ама не са и спряни. Не че има какво да гледам, ама си седят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 апр 2020 22:59

Бонус от доставчика за лоялни клиенти. :)
Иначе, нямам думи за тези. 8 лв за повторения и смешното беларуско п-во. Представям си как Боби Борисов им рекламира първенството колко е велико, как е по-важно и силно от ШЛ. По-силно дори от корона вируса. Магията на Беларус, романтизмът се завърна във футбола.
Не вярвам, че има такива идиоти, които да платят.
Последна промяна от Eminem на 05 апр 2020 23:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 05 апр 2020 23:03

rhaegar написа:Не, мерна ми се реклама по тях за абонамент и си беше 8 кинта. На мен ми е интересно друго-не съм ги платил, ама не са и спряни. Не че има какво да гледам, ама си седят.

някой беше казал, че сега са ги пуснали безплатно за който ги няма, а който си ги има по договор - продължава да си плаща
Anulo mufa

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 апр 2020 23:20

Да му мислят тия, дето са ги предплатили за месеци напред. Взели са им едни пари за нищо. Според мен е редно да върнат на хората част от сумата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 апр 2020 00:10

rhaegar написа:Да му мислят тия, дето са ги предплатили за месеци напред. Взели са им едни пари за нищо. Според мен е редно да върнат на хората част от сумата.

Що бе, глей каква привилегия е да гледаш
Ислоч-Случк, като всичко друго го облъчва генерал Майтапчйски :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”