CSKA 78 написа:Thsmith написа:
Естествено, че всеки може. Да попитам, Чаушеско можел ли е да прави същото, че и 10 пъти отгоре?Можел, но в един момент е спрял да може.
Лесно е да обявяваш такива мерки и да сееш заплахи. Трудно ще стане като достатъчно голямо количество хора са вече безработни и нямат какво да сложат на масата си. Когато озвереят и искат разплата с тези, които са им го причинили.
Не ме разбирай погрешно, никога не съм искал да се случват подобни неща из София. Те не са добри за никого, но ще са неминуеми с такава самоунищожителна политика на затваряне.
Сега вече започваш да говориш глупости! Да, знам че смелостта е безгранична пред компа!Ама само при вида на жандармерията, забележи дори не споменавам армията, дори и да са се събрали 100-на "смелчаци" някъде, те ще се разбягат с подвити опашки! А ако има някой останал, той първо ще бъде третиран със силна струя студена вода, и ако това не помогне, с гумени куршуми! А и освен това тези, които участват в размирици по време на епидемия/пандемия и Извънредно положение, се смятат от закона за терористи! Така че евентуалните останали, не само че нищо няма да направят, но ги грози и затвор за дълго време! Като в тези случаи се работи по бързата процедура!
![]()
ПП Изглежда си доста млад и неособено мъдър да го наречем!
Мда, г-н наивник-паникьор говори за мъдрост.
Ако тези глупости, които говориш бяха верни, никога и никъде нямаше да има преврати. Чаушеско още щеше да управлява, а нямаше да е разстрелян, Кадафи нямаше да бъде линчуван, а Елцин нямаше да скача по танкове.
Чудно защо обаче все някак са се случили тези неща и то въпреки доста по суровото отношение от "гумени куршуми".
пп Каква смелост пред компа? Аз не казвам, че аз ще тръгна да правя поразии. Казвам, че гладните и отчаяни хора са готови на отчаяни действия и това не води до нищо добро, а понякога и до гореспоменатите събития. Аз не се притеснявам лично за мен, ще свия леко перки и ще го преживея. Говоря за мнозинството граждани.