Всъщност страшно тънко ви насочват да вярвате, че случаите са преувеличени с някаква цел: сплашване, кражба на бизнес, помощи от ЕС. По-добре така, отколкото да мислите колко случая всъщност не само не са регистрирани, но и никой не търси. Тогава няма нужда и от въпроси защо не се предприемат истински стъпки за настъпление срещу епидемията.
Реално в момента строго се контролират регистрираните бройки. Хем да има (за да има основание да се иска помощ), хем да не са много, че да не лъсне че към момента "мерките" са спряли на първа стъпка.
Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
tirion написа:За 2 снимка не мога да кажа дали е фотошоп или не ,но коментирай другите две,те са истински.
Пичага, не ми се занимава с глупости! Вярвай си в каквото си поискаш!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Да, фактите са очевидни!![]()
![]()
Точно така!
Да ти дам и аз един очевиден?
Италия. 2019-та. Средно на ден умират по 1700 човека, от най-различни заболявания, инциденти, старост (понякога...)
Италия. 2020-та. Жестока, невиждана епидемия. Всеки ден, от различните заболявания, инциденти, старост и най-вече - от невижданата епидемия, загиват по... 1500(!) човека. Друго си е, когато отговорниците по бодикаунта те информират навреме, обаче. Благодаря, пич! Хонорарът поне бива ли го?
-
favaca8888
- Контакти:
В България вирус или радиация няма !
Има една ТИКВА ! Е тва има България в момента.
А Вие всички сте несретници !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Nilim написа:Всъщност страшно тънко ви насочват да вярвате, че случаите са преувеличени с някаква цел: сплашване, кражба на бизнес, помощи от ЕС. По-добре така, отколкото да мислите колко случая всъщност не само не са регистрирани, но и никой не търси. Тогава няма нужда и от въпроси защо не се предприемат истински стъпки за настъпление срещу епидемията.
Реално в момента строго се контролират регистрираните бройки. Хем да има (за да има основание да се иска помощ), хем да не са много, че да не лъсне че към момента "мерките" са спряли на първа стъпка.
CSKA78 си мисли, че всички, които по данни са умрели от вируса, наистина са умрели от него и сега ще те скастри че неглежираш вируса
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
favaca8888 написа:В България вирус или радиация няма !
а ти къв си и кво си постигнал и кво си направил срещу тая тивка, че да си нещо по-различно от клетник, който взима по 700 лв на месец
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Thsmith написа:Тези на магистрала Марица ще ги пишем ли на коронавирус ако има някой от катастрофиралите с положителен тест?
Ми къ?
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/te ... ca-6107807
83-годишен, с лимфолевкоза, починал от инсулт... ама е жертва на к19!
П.П. Иначе... двама познати си отидоха за по 3-4 дни, от някакви пневмонии. Вирусни. Ама беше миналата и по-миналата година и никой не ги броеше по онова време... Да сме знаели, да изолираме света още тогава.
Последна промяна от Real на 03 апр 2020 21:53, променено общо 1 път.
Всички искаме Конан78 да се е побъркал и да говори глупости.
Но всички знаем, че не е...
Но всички знаем, че не е...
-
favaca8888
- Контакти:
kingofpop написа:favaca8888 написа:В България вирус или радиация няма !
а ти къв си и кво си постигнал и кво си направил срещу тая тивка, че да си нещо по-различно от клетник, който взима по 700 лв на месец
Най-малкото си имам достатъчно за да си платя бирата и да имам правото на независимо мнение,щото парите си ги изкарвам сам,нямам шеф или някоя златна сперма.А сега ми отнеха дори и това да мога да работя САМО за 700 лв.Сега си седя вкъщи,не работя и изкарвам 0 лв. Предлагат ми ся заем,кредит,разсрочване,отлагане и на майка им у путката Аз просто искам само техните глави.На кол!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Абе, момчета, вместо всички да се радвате, че ще сте във ваканция(съдейки по акъла ви) до 13 Май, вие ми пишете някакви фантасмагории?! Или може би, щото не учите и имате много време, та затова се чудите какво да измислите?!
ПП Да, разбрахме, че повечето са умрели от естествена смърт, докато са карали лека настинка, даже съвсем леко неразположение от китайския лек грипец! Доволни ли сте сега?! Хайде, сега залягайте над уроците по дистанционно обучение!
ПП Да, разбрахме, че повечето са умрели от естествена смърт, докато са карали лека настинка, даже съвсем леко неразположение от китайския лек грипец! Доволни ли сте сега?! Хайде, сега залягайте над уроците по дистанционно обучение!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]